- 30 Mart 2009
- 14.627
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.227
- 1.123
Aaa cocuksuz wc’ye girebilen de anne oldum demesinTuvalette bile rahat olamiyor insan kizlarim seslenip duruyolar .Anlasilan yanliz degilim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa cocuksuz wc’ye girebilen de anne oldum demesinTuvalette bile rahat olamiyor insan kizlarim seslenip duruyolar .Anlasilan yanliz degilim
![]()
Kışlık sos da yapmadım ama deneyim biAynı sos yapar gibi.kavanoza koyup yeni kapakla kapatıyorum ters çeviriyorum.dolapta uzun zaman dayanıyor.kislik sos mantığıyla düşünün.Hatta sulu ev yemeklerinde bile yapıyorum.o yüzden her zaman taze yemeğim olur dolapta.yapin mutlaka bana teşekkür edersiniz
Önceden beraber giderdik kızımla şimdi peşimi bıraktı ben wc deyken o bişeylerle oynuyor en azindanAaa cocuksuz wc’ye girebilen de anne oldum demesin![]()
Sen ne zavallisin ya git kendin gbilerle muhattap ol.zarmisFark ettim kıymetli olduğu için çocuklarıyla bile ilgilenmeyen bir kocaya sahipsiniz. Üslup çok önemli her şeyi zara bağlayan bı anneleri olduğu için kızlarıniz için inanın çok üzüldüm
Ahh canim sende kendini byle avutuyosun degil eski sevgilimiAile apartmanda oturmuyor muydunuz siz, kocanız en son size tokat atmıştı elti yüzünden, bu konudan da anlaşılan o ki çocuklarla da akşamdan akşama 1 saat muhatap oluyor. Bakire değil diye tekmeyi bastığı eski sevgilisi de sizin halinize bakıp şükrediyordur, kimbilir.
Allah razi olsun.20aylik bitanesi digeri uc bu bucuk yasinda.Rabbim sizede nasip eder insallah istedginiz zamn..Henüz anne değilim fakat çocukların uyku düzen olursa bi nevi kendinize kahve molası yada bir duş yada bakım zamanı ayırabilirsiniz eğer durumunuz varsa kreşe verin yarım günleri orda geçsin Buda bir alternatif aslında .. kaç yaşında kızların Allah bağışlasın![]()
Amin inşallahAllah razi olsun.20aylik bitanesi digeri uc bu bucuk yasinda.Rabbim sizede nasip eder insallah istedginiz zamn..
Evt hakilisinz .bnm sorunm surekli evi toplu tutmaya calismak cocuklrimda cok istahsiz onlara yemek yedirirkende cok vakit kaybediyorm.Amin inşallahçok uzun zamandır istiyoruz .. küçüklermiş daha
uyku düzenleri olsun akşam 5 veya 6 gibi yatır sende işlerini görürsün ben yurtdışında yaşıyorum. Burdaki yabancı anneler çok fix bu konuda düzenleri olduğu için çocuklar çok etkilemiyor onları belli yaşa gelince de kreşe veriyolar dene bence uyku düzenini hemde küçük oldukları için alışırlar
![]()
Sende disari hadi canm hadii baska yerlerede kus kininiKıymetli tabi, çenesini kapatıp görevlerini yaptığı, yerini haddini bildiği, ona verilen kadarı ile yetindiği sürece.
Benim gibiler hakkında biraz bilgi verir misiniz ? Ban açılır açılmaz neden hakaret ediyorsunuz ? Bu kadar mutsuzsaniz lütfen destek alınSen ne zavallisin ya git kendin gbilerle muhattap ol.zarmis
Ahh canim sende kendini byle avutuyosun degil eski sevgilimi.keske hersy senn istedgin ve dusundugun gbi olsaydi uzgunm.sen ve senin gbileri disariya almak istyorm.
Mumkunse bana yorum yapmayin bakin bn szi zerre kadr umursamiyorm.profilinize dahi bakmadim .burda hic kimsenin hayatini merk etmiyorum.konu acarim bana uyan yorumlari dikkate alirim .gerisini onmsemem okey.kimse sizn gbi dusunmek yada yasamk zorunda degil.asıl siz sizin gbi yasamiyan ve dusunmeyen insanlara karsi olan bu tahammulsuzlugunuzden dolayi tedavi olmalisiniz yada Allah a yonelebilirsiniz .buda sizi son muhattap alisim.Benim gibiler hakkında biraz bilgi verir misiniz ? Ban açılır açılmaz neden hakaret ediyorsunuz ? Bu kadar mutsuzsaniz lütfen destek alın
yorucu olur tabi inşallah kendinize göre iyi bir yöntem bulursunuzEvt hakilisinz .bnm sorunm surekli evi toplu tutmaya calismak cocuklrimda cok istahsiz onlara yemek yedirirkende cok vakit kaybediyorm.![]()
Basir gözünüzde büyütmeyin hiç,her çorba yaptığınızda bir kavanoza koyup vakum yapın,öyle öyle alisacaksiniz.iki çocuk büyütürken çok rahat ettim bu konudaKışlık sos da yapmadım ama deneyim bitutar inşallah bazen kapak atıyormuş
Ev isi yapmiyorum! Tek bebegim var. Esim de biliyor zorlandigimi. Temizligi haftasonu biri cocuga bakarken biri bi isi yapar seklinde cozuyoruz. Haftaici yedigim yemegin bulasigini temizleyip makinaya atabilirsem sansliyim. Acikcasi onceligim cocugum. Ac da degiliz. Tozdan da kimse olmez. Camasiri utuyu de gece esim hallediyor. Ben de arta kalan isleri bebek uyuduktan sonra yapiyorum gece. Es disarda calisiyor olabilir ama o 8-5 calisiyor siz 24 saat duble mesai. Komsumuzun ikizlerine 4 kisi bakiyorlar anca yetisiyorlar. Size madalya takilmasi lazim. Bence esinizle konusun ve sizden is beklemeyip yardim etsin. Siz de instagramda super anne sayfalarindan uzak durun. Cunku beni de delirtiyolar ama olmuyor yani olamaz hem her is super hem sunumlu kahveler hem de bebek harika bakiliyor vs mumkun diil. Cocuk zaten yarim saat uyuyor gunduz. Neye yetiseyim? Ve o uyanikken de kimse kusura bakmasin ama tum dikkatim onun. Onla oyun oynuyorum egzersiz yaptiriyorum. Simdi kendisini eglendiremiyor bana muhtac. E temizlik yapicam diye cocuk mu aglasin?Merhaba anneler .İki kizim var ikiside kucuk onlarin bakimi temizligi hersyleriyle ben ilgileniyorm esim calisiyor. Neredeyse tum gunum evin icinde herseye yetismeye calisarak geciyor.Kendime zaman ayiramiyorum bi kahve bile icicek zamanim olmuyor genelde.Boyle olupta kendine zaman ayirabilen varmi?Evdekii isleri nasil organize ediyorsunuz .Akil verebilicek annelere sormk istyorm.Gereksiz yorum yapanlr olucak illaki onlara cvp vermiycem.
Ay di mi yaaa? Tuvalette de bi anne kucagimiz var bizim:) cunku artik ayrilik korkusu basladi. Birlikte gidiyoruz beni seyrediyorAaa cocuksuz wc’ye girebilen de anne oldum demesin![]()