Herşeye yetişmeye çalışmak

Tamam

özgürlük, ama herkes için
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
13.897
51.252
548
27
Selam arkadaşlar.

Benim derdim şu, küçük çocuklar olur ya hani koşar oynarlar ama yine de enerjilerini atamazlar, hah işte ben aynen öyleyim 🤦‍♀️ herşeye yetişmek, her konu hakkında konuşmak, hiç bir şeyden geri kalmamak. Her ortamda bulunmak, uçmak, kopmak🤦‍♀️🤷🏻‍♀️ bir yerden sonra rahatsız edici olduğunun farkındayım.

Kendimi tuttuğumda da rahatsız oluyorum, içim içimi yiyor. Gerçekten küçük çocukların oyundan yorulmaması gibi benim durumum.

Ben bu içimdeki fazla enerjiyi nasıl atabilirim sizce?

Uğraşmiyorsaniz sporla uğraşin.
Hayır uğraşmıyorum. Ne tarz spor mesela 🙈
Voleybol tarzı falan mı, ya da pilates tarzi mı?

Yani herhangi bir salona gitme imkanım yok su an. Evde bir şeyler yapabilirim, işe yarar mı 🤭

Bana verebilirsiniz 😂 şaka bir yana şükredin ne güzel, bütün günü kalkmak zorunda olmasam yatakta geçirebilirim.oyle enerjisizim daha kötü bir durum 🙈
Tabi orası öyle ama bendeki enerji iyi bir şeye yaramıyor ki, anca çene çalayım her konuya dalayım😂😂kafam dağılsın istiyorum. Yorulayım öyle herşeye yetişecek takatim olmasın, kendimi frenleyebileyim istiyorum 🤦‍♀️

Tabi orası öyle ama bendeki enerji iyi bir şeye yaramıyor ki, anca çene çalayım her konuya dalayım😂😂kafam dağılsın istiyorum. Yorulayım öyle herşeye yetişecek takatim olmasın, kendimi frenlelebileyim istiyorum 🤦‍♀️
Tâbi bu durumda evlimisin bekar mi ? Oda önemli bekarsan hemen evlen çocuk yap enerji 0 🤣

Hayır uğraşmıyorum. Ne tarz spor mesela 🙈
Voleybol tarzı falan mı, ya da pilates tarzi mı?

Yani herhangi bir salona gitme imkanım yok su an. Evde bir şeyler yapabilirim, işe yarar mı 🤭

Biyere gitme imkani yoksa ve sadece evde olacaka yorucu bir spor yapmak biraz zor olabilir. Disarda koşabilirsiniz mesela benim eşim genelde disarda koşar o da salona gitmez ama işe yariyor. Ben salona gidiyordum ama salgindan beri biraktim birakinca kaldi öyle şuan evde yoga yapiyorum. Evde dumbell seti, ayagima bagladigim agirliklarim var 2 bucuk kilo ve direnç lastiği kullaniyorum. Çok agir spor olmuyor tabi bu şekilde ama idare eder. :) Uygun fiyatli agirlar bulabilirsiniz. Deneyin bence.

Selam arkadaşlar.

Benim derdim şu, küçük çocuklar olur ya hani koşar oynarlar ama yine de enerjilerini atamazlar, hah işte ben aynen öyleyim 🤦‍♀️ herşeye yetişmek, her konu hakkında konuşmak, hiç bir şeyden geri kalmamak. Her ortamda bulunmak, uçmak, kopmak🤦‍♀️🤷🏻‍♀️ bir yerden sonra rahatsız edici olduğunun farkındayım.

Kendimi tuttuğumda da rahatsız oluyorum, içim içimi yiyor. Gerçekten küçük çocukların oyundan yorulmaması gibi benim durumum.

Ben bu içimdeki fazla enerjiyi nasıl atabilirim sizce?
Spor salonuna yazılın .Kıtap okuyun .Yada ossye haxırlanın bu enerjıyle guzel yerler kazanırsınız

spor yapabilirsin, dans edebilirsin. göbek atma dersleri, zumba falan var online ders seklinde ya da youtube da bulabilirsin. zerre enerjin kalmaz :D

Doktora gidin dehb var mı yok mu buna bakılmalı.
Spor, kurslar vs... Terapi niteliğinde olur ama mesela bir yere gitmediğinizde eksik hissetme duygusu hiperaktive veya anksiyete ile ilgili değerlendirme gerektirebilir.

Doktora gidin dehb var mı yok mu buna bakılmalı.
Spor, kurslar vs... Terapi niteliğinde olur ama mesela bir yere gitmediğinizde eksik hissetme duygusu hiperaktive veya anksiyete ile ilgili değerlendirme gerektirebilir.
adhd de farklı bulgularla eşlik eder sanmıyorum muhtemelen enerjisi yüksektir. son zamanlarda ortaya çıktıysa kan değerleriyle alakalı bile olabilir bunlar daha muhtemel.. yine de günlük hayatı aksatacak düzeydeyse görünün derim

Ben de spor diyorum. Sonra mecaliniz kalmaz zaten. Masallah ama ne güzel. Benim kolumu kaldıracak enerjim yok

bence çok güzel bir şey sende hayata bu şekilde tutunuyorsun demekki ve heveslisin bir şeyler yapmaya hayatın içindeki her şeye dahil olmaya. mesela benim yazdığın her şeyi yapasım var ama yapmaya enerjim yok. sen yazdıklarını yaptığın halde seni yormuyorsa ve enerjini atamıyorsan bu bir sorun olarak görülmeli mi orasını bilemiyorum belki profesyonel yardım alırsan senin için daha iyi olur

Back
X