Aslına bakarsanız hiçte sorumluluk sahibi olduğum söylenemez.Bence abartmışsınız! Yalan söylememiş, size saygısızlık yapmamış. Bu kadar kızılacak bir durum göremedim ben. Bende sevdiğim bir arkadaşımla karşılaşsam, eve gidip uyumak yeninle onunla bir bira içmek isterdim. Hayatın günlük koşturmacası hiç bitmez, robot gibi yaşayacak halimiz yok ya. Varsın o gece odasını toplamasın, traşını olmasın, uykusuz kalıversin. Sizin gibi sorumlukları adına yaşayan insanlar gerçekten bu şekilde yaşamaktan mutlu oluyormu? Yargılamak için sormuyorum yanlış anlamayın. Benim çevremdede fazla sorumluluk sahibi insanlar var, sürekli bana bişey yapmamı sölemeleri beni bunaltıyor, sıkıyor. Ben içimden geldiği gibi yaşamayı seviyorum. Birileride buna engel olmaya çalışınca canım sıkılıyor. mesela içip keyifli bir muhabbet ediyorsam geç yatıp ertesi gün işte sürünmeye razıyım ben. Ertesi gün mesai var diye hayatımı donduramam ben. Çünkü her zaman ertesi gün mesai olur.
Benim yaptıklarıma gelince çok sorgular kendisi, şimdiye kadar sorumluluktan bahseden hep o oldu.
Her zaman benim davranış şeklim tartışılsın istemiyorum ben, ya da birşeyleri kendisi yapsın ama ben sorumlu davranan olayım da istemiyorum.
Ben erkeğim sen kadınsın mantığı güdülmesin ilişkimde.
Abartmamın altında yatan sebep buydu sanırım.