Herşeyi Abartmak...

Bence abartmışsınız! Yalan söylememiş, size saygısızlık yapmamış. Bu kadar kızılacak bir durum göremedim ben. Bende sevdiğim bir arkadaşımla karşılaşsam, eve gidip uyumak yeninle onunla bir bira içmek isterdim. Hayatın günlük koşturmacası hiç bitmez, robot gibi yaşayacak halimiz yok ya. Varsın o gece odasını toplamasın, traşını olmasın, uykusuz kalıversin. Sizin gibi sorumlukları adına yaşayan insanlar gerçekten bu şekilde yaşamaktan mutlu oluyormu? Yargılamak için sormuyorum yanlış anlamayın. Benim çevremdede fazla sorumluluk sahibi insanlar var, sürekli bana bişey yapmamı sölemeleri beni bunaltıyor, sıkıyor. Ben içimden geldiği gibi yaşamayı seviyorum. Birileride buna engel olmaya çalışınca canım sıkılıyor. mesela içip keyifli bir muhabbet ediyorsam geç yatıp ertesi gün işte sürünmeye razıyım ben. Ertesi gün mesai var diye hayatımı donduramam ben. Çünkü her zaman ertesi gün mesai olur.
Aslına bakarsanız hiçte sorumluluk sahibi olduğum söylenemez.
Benim yaptıklarıma gelince çok sorgular kendisi, şimdiye kadar sorumluluktan bahseden hep o oldu.
Her zaman benim davranış şeklim tartışılsın istemiyorum ben, ya da birşeyleri kendisi yapsın ama ben sorumlu davranan olayım da istemiyorum.
Ben erkeğim sen kadınsın mantığı güdülmesin ilişkimde.
Abartmamın altında yatan sebep buydu sanırım.

bana durumu abartıyorsun gibi gelmedi.
sorumsuzca davranıp kendini düşünmemiş sende buna paralel olarak o'nu kaldırmamaışsın sabah.
ama erkekler genelde bu tip şeyler için trip atılınca adına 'abartı' diyorlar.

Kıymetini bil bu çocuğun senin daha önceki birkaç yazını daha okumuştum onlardan da yola çıkarak diyorum ki seni gerçekten seviyor.Ama her insanın bir sabrı tolerans düzeyi vardır.Kaybedince anlarsın kıymetini.
İşte bu noktada kesinlikle çok haklısınız.
Eğer benim ona davrandığım gibi o bana davransaydı bende çok sevmeme rağmen çoktan ayrılmıştım.
Beni neden bırakmıyorsun diye sormuştum kendisine çok sevdiğim için, manyak gibi sevdiğim için demişti.
Eğer birgün kaybedersem zaten canım fazla yanar.

konunuzda aslinda haklisiniz.yapmasi gerekenleri kendinin yapmasi gerektigini ders vererek anlatmaya calismissiniz.uyandirmamissiniz, kendisi cocuk oladigina göre vede siz annesi olmadiginiza görede kendi kalkmali.zaten siz niye uyandiriyorsunuz ki.buraya kadar bende ayni fikirdeyim.

amaaaa gel gelelim ki bazi seyleri anlatirken dilimize iyi hakim olmamiz gerektigini düsünüyorum.kendimizin duymasindan hoslanmadigimiz seyleri duymaktan baskalrida duymaktan hoslanmaz.

Haa bu arada fazla abartan insanlardan hic hoslanmam.erkek arkadasiniza iyi bakin cünkü ne güzel bunu sorun yapmiyor.kiymetini bilin yani..sevgiler.

konunuzda aslinda haklisiniz.yapmasi gerekenleri kendinin yapmasi gerektigini ders vererek anlatmaya calismissiniz.uyandirmamissiniz, kendisi cocuk oladigina göre vede siz annesi olmadiginiza görede kendi kalkmali.zaten siz niye uyandiriyorsunuz ki.buraya kadar bende ayni fikirdeyim.

amaaaa gel gelelim ki bazi seyleri anlatirken dilimize iyi hakim olmamiz gerektigini düsünüyorum.kendimizin duymasindan hoslanmadigimiz seyleri duymaktan baskalrida duymaktan hoslanmaz.

Haa bu arada fazla abartan insanlardan hoslanmam.erkek arkadasiniza iyi bakin cünkü ne güzel bunu sorun yapmiyor.kiymetini bilin yani..sevgiler.

bana durumu abartıyorsun gibi gelmedi.
sorumsuzca davranıp kendini düşünmemiş sende buna paralel olarak o'nu kaldırmamaışsın sabah.
ama erkekler genelde bu tip şeyler için trip atılınca adına 'abartı' diyorlar.
Bana gelince pek çok şey hakkında sorumluluktan bahseder kendisi.
Sorumluluk diyen insan o şekilde davranınca bende tavır yapmış bulundum.

iyi yapmışsın bence.. bu olaya göz yumsan başka birşey yapacak sonra bunda ne var diyecek.. ve böyle böyle gidecek abartı olduğunu düşünmüyorum hem kaldırmam seni demişsin inanmamış durumun ciddiyetini göstermişsin.. tamam bu öyle büyük birşey değil ama dediğim gibi tavrını baştan belli edeceksin ki diğerlerine cesaret edemeyecek.. az bile bu onlara :47:

icmisse icmis.Hic bir seye hakki yokmu bu adamin?Her yaptigini,yapacagini size soracak hali yok.
o biliyordur elbet,yapilcak islerini.Lakin is cikisi bir arkadasiyla biraz vakit gecirmesi cok normal.
annesi degilsiniz sevgilisisiniz.Oyle annesi gibi herseyini yapmaya,hatirlatmaya kalkmayin
mazallah sevgili sifatindanda kurtulmak istiyebilir adam...

Back
X