- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Kararsızlık ayrı dert zaten o hep vardı buda yeni peydah oldubennn bende senn gibiyim ya vallaha özellikle alışveriş de
eşimin beni bırakıp gittiği cok olmuştur cok kararsız bir insanım takp edecem konunu
Ay insanı nasıl sinir eden nasıl yoran bi durum.ama sıkıntı şu ben eskiden böyle değildim.bazen vazgeçtiğimde oluyo tabioyy sen yine alabiliyormuşsun ben günlerce hayatı kendime zehir eder bir de üstüne almaktan vazgeçerim
o kadar sinir stress cabası
yok ben olsum bittim böyleyim her konuda midem rahatsız bu kadar stress yüzündenAy insanı nasıl sinir eden nasıl yoran bi durum.ama sıkıntı şu ben eskiden böyle değildim.bazen vazgeçtiğimde oluyo tabi
kızlar tam olarak sorun bu.herşeyi aşırı inceliyorum.diyelim evime bişey alcam ay alasıya göbeğim Çatlıyo.bin sefer incelerim.mesela eve köşe takımı yaptırıyoruz şu ara ben elimde metreyle geziyorumyok eni şu boyu şu.berjerler şuraya halı oldu mu büyük mü geldi mesela koltuğun bi ayağı halının üstüne geldi nasıl kafaya takıyorum.eşimi kırk sefer tembihliyorum aman yanlış gelmesin diye.ya ben eskiden böyle değildim neden böyle oldum bilmiyorum.çok sinir bozucu bi durum.kafaya bişeyi taktı mı takıyorum.sizce bu takıntı hastalığı belirtileri mi yoksa geçici bişeymidir.bende böyle olmak istemiyorum.başka sorunun yok heralde diye soracak olan olabilir valla var.iki çocuk ev işleri şu bu olmazmı var ama bu durum elimde değil.varmı ben gibi olan
Terazi yükselenim de teraziBurcun ne? :)
Valla bende öyle olcam sonunda.hayatım yeterince stresli zaten bide otu b.ku kafama takıyorum diye çok kızıyorum kendime.yok ben olsum bittim böyleyim her konuda midem rahatsız bu kadar stress yüzünden
artık başa çıkamıyorum
Terazi yükselenim de terazi
Hadi yaaBen de teraziyim de ondan sordum
Benim Allahtan yükselenim başka da kararsızlık daha iyimser durumda.
Hadi yaademek burcum yüzünden miş.ay bide yükselenimde terazi anla artık ne haldeyim
ahahah yanlış bilmiyorsam benim de yükselenim teraziHadi yaademek burcum yüzünden miş.ay bide yükselenimde terazi anla artık ne haldeyim
Aaa demek etkisi var.ya bazen gece uyku tutmuyo kafama bişey takınca.ahahah yanlış bilmiyorsam benim de yükselenim terazi
o da bir şey mi ben tamamen dünyadan kopuyorum resmen başka hiç bir şeye odaklanamıyorumAaa demek etkisi var.ya bazen gece uyku tutmuyo kafama bişey takınca.
Yok valla en iyisi.böylesi çok can sıkıcıValla canim ben hayatim boyunca hic 2 secenek arasinda kalmadim..magazada bile dener alir cikarim..tabii yakismasida onemli ama...kararsizligi sevmem..fazlami at gozluguyle bakiyorum acaba kizz..:)
kızlar tam olarak sorun bu.herşeyi aşırı inceliyorum.diyelim evime bişey alcam ay alasıya göbeğim Çatlıyo.bin sefer incelerim.mesela eve köşe takımı yaptırıyoruz şu ara ben elimde metreyle geziyorumyok eni şu boyu şu.berjerler şuraya halı oldu mu büyük mü geldi mesela koltuğun bi ayağı halının üstüne geldi nasıl kafaya takıyorum.eşimi kırk sefer tembihliyorum aman yanlış gelmesin diye.ya ben eskiden böyle değildim neden böyle oldum bilmiyorum.çok sinir bozucu bi durum.kafaya bişeyi taktı mı takıyorum.sizce bu takıntı hastalığı belirtileri mi yoksa geçici bişeymidir.bende böyle olmak istemiyorum.başka sorunun yok heralde diye soracak olan olabilir valla var.iki çocuk ev işleri şu bu olmazmı var ama bu durum elimde değil.varmı ben gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?