Herşeyi Bana soran millet

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Sorunum başlıkta da yazdığım gibi herkesin her şeyi bana sorması. Biri bir firma ile anlaşma imzalamayı düşünür nasıl olduğunu bana sorar. Başkası bir yerle bağlantıya geçecektir yine bana sorar. Bir başkasının yardım olayı olur bana sorar. İmdat diyeceğim yakında. Fikir aldıkları piyasa ile fazlasıyla işli dışlı olduğum için resmen millet beni bilgi alınacak yetkili merci olarak görmeye başladı. Millete beni ilgilendirmiyor da diyemiyorum o zaman sen zaten bu piyasadasın alt tarafı birşey soruyoruz diyecekler ama cidden yoruldum ben. nasıl kalp kırmadan başkalarının bana birşeyler sormasını engellerim

Sorsunlar canım ne var bunda ben olsam kendimi iyi hissederim :) iş yerindeki herşeyden haberim olduğu için

Ne güzel iste :) insanlara faydan dokunuyor..yeri gelince sende onlara sorursun bilmedigin ama onlarin bildigi seyleri..
niye bukadar dert oldu ki?

Özel danışmanlık yap tut bi ofis fikirlerini ve yardımını sat bence.

onu yapamam işte ben :)

Sorsunlar canım ne var bunda ben olsam kendimi iyi hissederim :) iş yerindeki herşeyden haberim olduğu için

iş yeri demeyelim de o piyasada tüm türkiyede ki firmalar hakkında az çok bilgim var :)

Ne güzel iste :) insanlara faydan dokunuyor..yeri gelince sende onlara sorursun bilmedigin ama onlarin bildigi seyleri..
niye bukadar dert oldu ki?

hiç tanımadığım insanlar babasının kızı gibi davranmaya başladı.

Bencede güzel birsey bilirkişi olmak:))

çok yakınlarım için sorun değil ama önüne gelen birşyler sormaya başladı

kız ne Guzel ıste ;) bulmussun ortamı bunuyorsun :) sıkıldın galiba bır daha bırsey soran olursa taklıt yap Ayy bılmıyorum kı ! De zamanla insanlar uzaklaşır buna bıraz canın sıkabılır :D ay bu tavsiyede balıklama dalıs gıbı oldu :D

kız ne Guzel ıste :KK66: bulmussun ortamı bunuyorsun :) sıkıldın galiba bır daha bırsey soran olursa taklıt yap Ayy bılmıyorum kı ! De zamanla insanlar uzaklaşır buna bıraz canın sıkabılır :KK70: ay bu tavsiyede balıklama dalıs gıbı oldu :KK70:

işin komik yani bugün birinin adresini soruyorlar bna haber sunucusu var ya hani şu sabahları programında kitap tanıtımı yapıyor o beyfendinin adresini :D

Bilir kisi secilmissin:işsiz:

imdat diyeceğim yakında

Sorunum başlıkta da yazdığım gibi herkesin her şeyi bana sorması. Biri bir firma ile anlaşma imzalamayı düşünür nasıl olduğunu bana sorar. Başkası bir yerle bağlantıya geçecektir yine bana sorar. Bir başkasının yardım olayı olur bana sorar. İmdat diyeceğim yakında. Fikir aldıkları piyasa ile fazlasıyla işli dışlı olduğum için resmen millet beni bilgi alınacak yetkili merci olarak görmeye başladı. Millete beni ilgilendirmiyor da diyemiyorum o zaman sen zaten bu piyasadasın alt tarafı birşey soruyoruz diyecekler ama cidden yoruldum ben. nasıl kalp kırmadan başkalarının bana birşeyler sormasını engellerim
yanına geldiklerinde masanın ön tarafına yada nereye gelip konuşuyorsanız = fikir danışma paralıdır yaz.

Back
X