Herşeyi ben bilirim .Ben mükemmelim tavrı....

Eğer karşımdakinin kendini beğenmesi çevresindekileri küçümseyip hakarete gelen boyutlarda değilse beni rahatsız etmez..Kendini beğeniyorsa beğensin..Hayır sen güzel değilsin,zeki akıllı falan değilsin diye onunla gereksiz oyunlara girmeye çalışmam...Ben ders verecek değilim..Sonuçta o kişinin henüz yeterince olgunlaşmadığını,mütevazileşmediğini düşünürüm..Kimseye zararı yoksa kendini beğensin dursun bence..Eğer kendini beğenmeyi abartırsa ,gülebilirim kendimi tutamayıp tabi...kaydirigubbakcemile3 Eğer kendini överken çok çok abartıp çevresindekilerin gururunu kırmaya başlarsa onun havasını söndürüveririm bir kaç anlamlı sözle..bana verebilecek mantıklı bir cevap bulamazsa sandığı kadar akıllı olmadığının farkına varır...şakkıdı

öyle insanlar çok var gerek işyerimde gerekse çevremde, hata burda forumda bile çok var o tip insanlardan
genelde muhtap olmuyorum ve kaale almiyorum öylelerini
gerektiği yerdede cevabımı veririm olur biter
öyle kendini herşey biliyormuş gibi gösteren yada herşeyi ben biliyorum sanan insanlar genelde tam tersi dünyadan haberleri olmuyor :mymeka:

ayyy hiç takmam onları. bana nasıl davranırlarsa bende ona göre davranırım. hoşlanmam öyle burnu kaf dağında insanlardan ama bazen öyle insanlarla aynı ortamı paylaşmak zorunda kalıyoz.
hatta geçen oldu öyle bi olay kadın bana laf sokuyo kendi çapında. ben 21 yaşındayım kadın 50 düşünün. neyse efendim beni iğneliyo işte hesapta laf sokacak bana sinsice. tam konuşmaya başladı bana, döndüm sırtımı ona, o konuşurken başka birine bişey sordum onun lafı havada kaldı bidahada söylemeye çekindi herhalde.
insan insandır samimi olsun içten olsun canımı yesin:)

ben aynen bahsettiğin gibi biryle aynı evde yaşıyorum, kendisi eşim oluyor
kendisinin çok iyi bir eş, çok iyi bir baba, çok iyi bir damat, çok iyi bir öğretmen, çok iyi bir yönetici, çok iyi bir ...., çok iyi bir ..., çok iyi bir ...,
benim kötü bir eş, çocuğumun kötü bir evlat, annemin ve babamın kötü birer anne - baba, arkadaşlarımın kusurlu insanlar olduğunu söyleyip duruyor
ve ben bütün bunları neredeyse her gün dinliyorum
ama az kaldı kendini o kadar mükemmel gören bir insan olduğundan doğal olarak benim gibi sıradan, kusurlu, meziyetsiz, vs. bir kadınla daha fazla yaşayamacağı kannatine sonunda varmış olmalı ki ayrılma planları yapıyor bu günler
çok da umurumdaydı
şakkıdı

öyle insanlara şuan müdahale etmiyorum.
ama sabrediyorum birileri hatrına.
patlarsam iyi patlicam!

var benimde cevremde bøyle insanlar, görüsmeyi kestim cunku sürekli kendilerinden bahseden insanlar, dogal olamayan insanlar arkadasim olamaz..

hala akillanmamislar üstelik, yolda görsem bile nasilsin nasil gidiyor hayat diceklerine.. ben sunu yaptim, beni su istedide ben yok dedim.. surda okumaya basladim, hayir islerinde gørev aliyorum.. diye butun haberleri yalan yanlis døker gider, ben bakakalirim.. hafif siritir yoluma devam ederim napiyim.. Allah akil fikir versin

Böyle bir insanlaa asla muhabetimmm olamaz benim.Yoll veririm gider,bir daha da asla aramam.Kompleksli insanlar bunlar!...........

Her kadında az bucuk böyle davranışlar vardır. Bende kendimi her zaman beğenirim. Bilgi sahibiysem bir konuda mutlaka konuşurum ön plana çıkarım. Kendimi beğenipte karşımdakini, asla küçümsemem yada alaycı bakmam...Samimiyetle ve sevgiyle bakarım o insanın gözlerine...Şimdi kimse demesin ben öyle değilim çoğumuzda kendini beğenmişlik ben bilirim havaları var..:1closedeyes: yalansa yalan diyin hadilaelaelaelaelae

böyle insanlar aslında mükemmelim derken,
herşeyi açığa çıkan insanlardır,
ben hiçbir zaman atıp tutan,
atıp tutarken uçaaann insanları dinlemem:1closedeyes:
tabiki herkes kendini beğenir hatta megolaman bile olabilir,
ama bunu bastırmak,en iyisini oynamak için yapıyorsa sadece,
GÜLERİMMkaydirigubbakcemile3

valla ben boyle ınsanlar tanıyorum kendını mukemmel gosterıp...her seyı elestıren...hıc bır seyı begenmıyen...bay yada bayan dogrucular...
her seyı bılırler...aslında kendı eksıklerınınde farkında degıllerdır...
belkıde kendıden olmadıgı ıcın boyle yaparak kapatıyorlar...
hiç çekemem dogrusu...
bır seyı bılıyorsam paylasırım bılmıyorsam susarım..

kendini birşey sanan, herkesden üstün gören ve ben mükemmelim diyen kişilere inanılmaz şaşırıyorum..kimse mükemmel değildir ki. hepimizin bilmediği konular ve kusurları vardır. biri ben güzelim, ben herşeyi biliyorum dediğinde inanın gülmemek için çok zor tutuyorum kendimi..sen güzelsen bırakta başkaları söylesingamyoncuiremsu. zaten güzellik kavramı o kadar görecelidir ki. herkesin güzellik anlayışı farklıdır. kiminin güzel bulduğunu kimi beğenmez.... bir tanıdığım vardı. ona çok gülerdim.:roflol: aynaya bakıp, Allahım beni ne kadar güzel yaratmışsın derdi.... madonna gibi güzelim... şarkıcı madonna değil tabii bu... tablolardaki madonna. baksanız fena değil ama bunu devamlı söyleyince de itici olurdu. hoş ben alışmıştım da. ilk defa duyan için biraz şok edici olmuyor değildi tabii..

Son düzenleyen: Moderatör:
tabıkı...bıldıgım bır konuysa soylerım paylasırım...bılmedıgım bır şeysede aklıma takılmıssada sorar ogrenırım...ha sormaktanda cekınmem....kım nederse desın...
ama aklıma takılmamıs..cokta onemlı degılse ustunde bıle durmam...
kımse mukemmel yada dört dörtlük degıldır...hepımızın hataları kusurları yada bılmedıklerımız vardır...
her bırımıze aıt has ozellıklerde vardır...kendımızde begendıgımız yada elestırdıgımız....
ama bu begenme olayınıda acıga vurmamak lazım..kendımızı begenıyorsakta bu içimizde kalsın baskaları soylesın....
yada kendımızle ılgılı bır seyı ovuyorsakta abartmamak lazım....
uzatmak ancak bızı yuceltmez karsıyı bayar...sıkar...o yuzdende nerde susman gerekıyor nerde nasıl davranman gerekıyor bılmek lazım....
her konuda bilir kişi olursan...
ukala cekılmez bırı olur cıkarsın...

güzellik göreceli kavram gerçekten,
mesela;ben kolay kolay kimseyi beğenmem yakınlarımda peki kim güzel der,
bende; beeennn derimkaydirigubbakcemile3
ama bunu şaka vari sölerim geneldeeekaydirigubbakcemile3
helee helee öyle her anda ben güzelim en iyisiim diyenlerden,
kaçç kkaaaaçççç kaaçççççç:1closedeyes:

aynı durum benim iş yerimde geçerli..
böyle bir arkadaş var ve benim sorumlum...
çok gıcık hiç birşey bilmiyor bilse gam yemeyeceğim ama ona göre kimse onun kadar bilmiyor
bende hiç iplemiyorum takmıyorum
nefret ediyorum böyle yapınca....
mütevazi insanları seviyorum..
bence kompleksli insanlar böyle yapıyor oda zaten allahın kırosu....

benimde bir arkadasım öyle maalesef bıktım onu dinlemekten ve son dönemde dinlerken sıkılıyorumda baydı beni iyice bende görüşmeme kararı aldım her aradıgında bahaneler buluyorum umarım anlar oysaki cok zeki oldugu söylerdi durmadan ama hala anlamadı görüşmek istemediğimi ne olur ki acaba insanlar sadece oldugu gibi davransalar kendilerini abartmasalar cok komik oluyor :)

Fırtınacım güzel bir konuya değinmişsin, ben de bu tarz insanlarla (ben mukemmelım , ben en ıyısıyım ,en iyi ben bilirim tavırlarını takınıyorlar.. ) ilgili birşey eklemek istiyorum....

Aslında bu insanların iç dünyalarında, kendileriyle ve başkalarıyla mutlaka bir sorunları ve çelişkileri vardır istisnalar olabilir ama ben bildiklerimde bunları gözlemledim....

Mutlu bile değillerdir hatta...

Birçoğunda huy haline gelmiştir, birçoğu da maske olarak kullanır bu davranışları... şahsi görüşüm benim....

Sevgilerimle....

Son düzenleme:
"mağrur olma paşam senden büyük Allah var"
bu söz aklıma gelir kibirli,herşeyi ben bilirim tavrında olan insanlarla karşılaşınca..
insanlar büyüdükçe küçülmeli bence,istediğin kadar güzel ol,kariyer sahibi ol,malın mülkün olsun alçakgönüllü olmak gerekiyor..
kompleksli insanların işi bunlar o yüzden hiç tepki vermem,muhatap kabul etmem öyle insanları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…