E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi FirtinaninKizcesi
-
Kızlar gerek ikili ilişkilerde gerekse toplum içerisinde bu tarz insanlara sinir oluyorum...
bu tarz insanlarla meslekı hayatta olsun akrabalar arasında vs hemen hemen her ortamda oldukça karşılaşıyoruz...
ben mukemmelım , ben en ıyısıyım ,en iyi ben bilirim tavırlarını takınıyorlar..
ayrıca bunlarla kalmayıp insanlara alaycı bir bakış yada küçümseme gibi davranışlarda bulunuyorlar...
Böyle bir durum da sizin tepkiniz ne olurdu...
Kızlar gerek ikili ilişkilerde gerekse toplum içerisinde bu tarz insanlara sinir oluyorum...
bu tarz insanlarla meslekı hayatta olsun akrabalar arasında vs hemen hemen her ortamda oldukça karşılaşıyoruz...
ayrıca bunlarla kalmayıp insanlara alaycı bir bakış yada küçümseme gibi davranışlarda bulunuyorlar...
kendini birşey sanan, herkesden üstün gören ve ben mükemmelim diyen kişilere inanılmaz şaşırıyorum..kimse mükemmel değildir ki. hepimizin bilmediği konular ve kusurları vardır. biri ben güzelim, ben herşeyi biliyorum dediğinde inanın gülmemek için çok zor tutuyorum kendimi..sen güzelsen bırakta başkaları söylesingamyoncuiremsu. zaten güzellik kavramı o kadar görecelidir ki. herkesin güzellik anlayışı farklıdır. kiminin güzel bulduğunu kimi beğenmez.... bir tanıdığım vardı. ona çok gülerdim.:roflol: aynaya bakıp, Allahım beni ne kadar güzel yaratmışsın derdi.... madonna gibi güzelim... şarkıcı madonna değil tabii bu... tablolardaki madonna. baksanız fena değil ama bunu devamlı söyleyince de itici olurdu. hoş ben alışmıştım da. ilk defa duyan için biraz şok edici olmuyor değildi tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?