canım seni böyle bişey için terk etmez bence biraz zamana ihtiyacınız var yarın yüz yüze görüş üzerine çok geldim biliyorum ama seni kimseyle paylaşamam bir an görünce aklım gitti tepki verdim birdaha olmayacak bu konuda düzelteceğim tarzında şeyler söyle bence canım sıkma canını düzelir
cnm bana kalırsa hiç gitme üstüne seni özlemesi için zaman ver uuuf çok zor biliyorum bizimde dün gece oldu nasıl dayanıcam bilmiyorum çok canım acıyo
yarın yani arayımmı görüşmek için ama bugün istemiyorum yemin ederim bi kaç gün istemiyorum anla dedi
canım o zaman hemen arayıp görüşme bunaltmış olursun daha fazla gitme üzerine bir kaç gün bekle ondan sonra böyle bir konuşma yap ben düzeleceğine inanıyorum sıkma canını
ama dayanamam ben cnm hep ağlıyorum yüz yüze konuşsak daha ii olmazmı
canım seni çok ama çok iyi anlıyorum bende aynı senin gibiyim hemen konuşup meseleyei halletmeyi istiyoruz ama erkekler öyle değil yani olay çok tazeyken hemen yumuşamıyorlar malesefen fazla 2 gün sık dişini ve sonra yüz yüze görüş çok daha etkili olacak sadece sabır biliyorum bende dayanamam hiç ama sabredince çok daha güzel oluyor
ama dayanamam ben cnm hep ağlıyorum yüz yüze konuşsak daha ii olmazmı
bende sürekli ağlıyorumbi sebebi yok bizim sürekli abuk subuk konulardan kavga edip durduk en sonunda yeter dedi herlde bitirdi napcam bilmiyorum dönceğini umuyorum
off inş canm böyle beklemeye ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor..ben haklı olsamda dayanamıyorum ki
cnm onlar bizden farklı biz 24 saat onlardan bahsedip kahroluyoruz sürekli düşünmeye çalışıoruz onlarsa tam tersi ama tek kaldığı boşluğa düştüğü an olcak ozman başlıcak düşünmeye özlediğini hissetmeye tabi bunlar benm kendi tesellilerim 2 gün içinde aramazsa dahada aramaz zaten
daha dünde ev arkadaşının sevgilisi evlerine geldi diye kavga ettim gene haklı ora sadece sevgilimin evi değil ki.. affetmicek hissediyorum:18:
ya canım evet çok üzerine gitmişsin ama bende aynı senin gibiyim inansen dediğimi yap 2 gün sabret ve sonrasında karşısına geç konuş ben hatamı anladm bitanem diye güzel ve yumuşak bir dille konuş mutlaka etkisi olacaktır affetmeyeceğini zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?