herşeyi berbat ettiğime inanamıyorum

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
ya bu zaman tüneli çıktı facebookta..sevgilime baktım çıkmadan önceki yıla bakmışım bi kız onla ilgili soruya cvp vermiş..bende bi an çıkarken sandım beni kandırdın aldattın dedim yemin etti inanmadım tarihi söledi ben şok oldum ve bi kaç gün görüşmek istemiomuş çok bunalmış..ben napıcam onsuz yardım edin terk eder mi beni offf yaa... tartışırken dediki aldatmadım ama hep aldattın dedin artık aldatcam bari hakedeyim dedi canım çok acıyor yardım edin
soğudum senden dedi dayanamıyorum artık dedi senle de olmuyo sendizde olmuyo hayatımı mahvediyosun dedi tek derdin beni suçlamak üzmek dedi...ben napcam onsuz bi kaç gün dedi kimbilir ne zaman arıcak..özür diledim güldü :'(

Son düzenleme:
yardım edin lütfen yarın yanına gidiyimmi gönlünü almaya yoksa yanlız mı bırakayım

cnm aynı durumdayız sanırım dünde biz ayrıldık bende bunlatmışım oda insanmış üstüne bukadar gidilmezmiş.. 1.5 sene olmuştu bzim sizinki nekadar oldu? ben şuan aramıorum hiç en iyisi beklemek sanırım aradıkça üstüne gittikçe daha çok kaçar diye düşünüyorum

canım seni böyle bişey için terk etmez bence biraz zamana ihtiyacınız var yarın yüz yüze görüş üzerine çok geldim biliyorum ama seni kimseyle paylaşamam bir an görünce aklım gitti tepki verdim birdaha olmayacak bu konuda kendimi düzelteceğim bitanem tarzında şeyler söyle bence canım sıkma canını düzelir

Son düzenleme:
cnm bana kalırsa hiç gitme üstüne seni özlemesi için zaman ver uuuf çok zor biliyorum bizimde dün gece oldu nasıl dayanıcam bilmiyorum çok canım acıyo

yarın yani arayımmı görüşmek için ama bugün istemiyorum yemin ederim bi kaç gün istemiyorum anla dedi

yarın yani arayımmı görüşmek için ama bugün istemiyorum yemin ederim bi kaç gün istemiyorum anla dedi

canım o zaman hemen arayıp görüşme bunaltmış olursun daha fazla gitme üzerine bir kaç gün bekle ondan sonra böyle bir konuşma yap ben düzeleceğine inanıyorum sıkma canını

canım o zaman hemen arayıp görüşme bunaltmış olursun daha fazla gitme üzerine bir kaç gün bekle ondan sonra böyle bir konuşma yap ben düzeleceğine inanıyorum sıkma canını

ama dayanamam ben cnm hep ağlıyorum yüz yüze konuşsak daha ii olmazmı

ama dayanamam ben cnm hep ağlıyorum yüz yüze konuşsak daha ii olmazmı

canım seni çok ama çok iyi anlıyorum bende aynı senin gibiyim hemen konuşup meseleyei halletmeyi istiyoruz ama erkekler öyle değil yani olay çok tazeyken hemen yumuşamıyorlar malesef en fazla 2 gün sık dişini ve sonra yüz yüze görüş çok daha etkili olacak sadece sabır biliyorum bende dayanamam hiç ama sabredince çok daha güzel oluyor

daha dünde ev arkadaşının sevgilisi evlerine geldi diye kavga ettim gene haklı ora sadece sevgilimin evi değil ki.. affetmicek hissediyorum:18:

Son düzenleme:
bende sürekli ağlıyorum bi sebebi yok bizim sürekli abuk subuk konulardan kavga edip durduk en sonunda yeter dedi herlde bitirdi napcam bilmiyorum dönceğini umuyorum

off inş canm böyle beklemeye ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor..ben haklı olsamda dayanamıyorum ki

off inş canm böyle beklemeye ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor..ben haklı olsamda dayanamıyorum ki

cnm onlar bizden farklı biz 24 saat onlardan bahsedip kahroluyoruz sürekli düşünmeye çalışıoruz onlarsa tam tersi ama tek kaldığı boşluğa düştüğü an olcak ozman başlıcak düşünmeye özlediğini hissetmeye tabi bunlar benm kendi tesellilerim 2 gün içinde aramazsa dahada aramaz zaten

ben ararım o aramazsa hatalı olan benim ben dayanamam ya yarın arıcam kalbim sızlıyor ortada bişey yokken böyle olmamalı

daha dünde ev arkadaşının sevgilisi evlerine geldi diye kavga ettim gene haklı ora sadece sevgilimin evi değil ki.. affetmicek hissediyorum:18:

ya canım evet çok üzerine gitmişsin ama bende aynı senin gibiyim inan sen dediğimi yap 2 gün sabret ve sonrasında karşısına geç konuş ben hatamı anladm bitanem diye güzel ve yumuşak bir dille konuş mutlaka etkisi olacaktır affetmeyeceğini zannetmiyorum

ama beni görmek istemediğini söylemişti o yanımdayken hiç dayanamaz kiii hemen barışır ama yanıma gelmek istemiyo artık.. kaç gün dedim konuşurken ne biliyim yaa dedi

cnm o 2 gün 20 yıl gelecek bana

ev arkadaşının sevgilisi gitti diye kavga mı ettin :44:
tabiki sadece onun evi degil sen nasıl gidebiliyosan o kızda gidebilir canım
böyle hareketler ilişkine zarar vermekten öteye gitmez.. Önceden bende böyleydim hiç bişey kazandırmadı bana yavaş yavaş düzeltmeye çalışıyorum kendimi ..
bugün asla arama yarın akşama dogru ara bence şuan ararsan konuşmak istemicek dahada büyür olay üzülürsün..Sabretmek cok zor ben sonu kötü olcagını bilsem bile hemen halletmek isterim ama olumlu bi sonuç olmuyo inan sadece bekle​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…