herşeyi berbat ettiğime inanamıyorum

canımm çok sevindimm bidaha aynı hataları tekrarlamaman dileğiyle

kızlar ne olur benim içinde dua edin hayırlısıyla 4,5 yıldır görüştüğüm insanla aram düzelsin.işler gün geçtikçe kötüye gidiyor.

rubina güvensizlik, ikimizde çok derinden sarsıldık. önce ben inatlaştım soğuk davrandım. şimdi aynı şeyleri o bana yaşatıyor.
siz gene de Allah hayırlıya çevirip aralarını iyileştirsin diye dua edin. çünkü hayırlıya çevirip olsun demek gerekirmiş, duada ısrarcı olmak lazım.çok teşekkür ediyorum, temennilerin için.Allah bizleri hiç darda bırakmasın.

amin canm.. biraz zaman tanı istersen hem kendine hem ona bu zaman o kadar zor geçiyor ki biliyorum ama erkek arkadaşımın söylediğine göre en azından 2 güne ihtiyacı oluyomuş onun çok aşırı üzüldüğünde yıprandığında

bakalım ne olacak.bize 2 günden fazlası gerek sanırım.herşeyin nişan yapmak üzereyken bu hale gelmesi beni daha çok üzüyor.
ağlamamk için tutuyorum kendimi. Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin.zaman umarım bizimde ilacımız olur.

amin canım... arada sevgi varsa aşk varsa kolay kolay bitmez sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…