- 28 Ekim 2011
- 1.865
- 183
- 363
Allah mutlu etsin canm darısı bize :)
amin canım cümlemize...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah mutlu etsin canm darısı bize :)
tamam işte canım bu harika bide yarın yüz yüze konuşursunuz tamamdır bu işbidaha boğma ama çocuğu sıkma yani hiçbir konuda
tatlım aşkım demio bana de dedim sonra derim dedi yarın gelmez bu ama gelmesin baruştı zaten olmadı salı artık![]()
tatlım bence seninki fena bunalım takılıyogeçer o merak etme sen kendini affettirdin ya ona bak yarında görüşürsünüz konuşursunuz herşey çok daha güzel olur
![]()
Ben anlayamadım şimdi olayı tam olarak canım yaa :/
neyi anlamadın cnm tam olarak
çok sağol tatlım ya cidden affettimi neden böle anlamadım ama onu tanıyorum cnm yarın gelmez asla görüşmek için, yazarım akşam ama biliyorum gelmeyecek hatta salıda ben araesam öyle gelcek.. neyse seviyo ya 1 gün bile dayanamadı yalvardım bi tarafları kalkmadı.. içimde sıkıntı var beni görmek istemediğine yemin etmişti ama affettim dedi artk![]()
terazi cnm takıntılıyımdır![]()
Sevgilinlee aranın neden kötü olduğuna anlayamadım![]()
diyorum ya canım affettim dedikten sonrası kolay artık yarın veya salı mutlaka geleceksiniz yüz yüze tamamen al gönlünü onu inandır bir daha üzerine gitmeyeceğine dair güzel sözler söyle falan hallolur yanii![]()
ya bu gece ne uğursuz gece:26:
ben de bi kaç saat önce tartıştım sevgilimle çıktım msnden sen aramadan da girmeyecegim dedim. kaç saat geçti hala aramadı
ama kontoru yok biliyorum ama istese annesinin telinden çeker kendine kontor. offf harbiden bu erkekler ne kadar rahat. kaç saatir kafayı yicem![]()
belli canım zatennn...kardeşim de aynı senin gibi ...