herşeyi berbat ettiğime inanamıyorum

Bu zaman tüneli nasıl birşey yaaa herkes birbirine düştü aşıklar ayrıldı falan :)

off ya çıkcam faceden dedi aşkım de öyle çık dedim çok canım sıkkın dedi çıkıorum dedi çıktı demedi yani :s bide konuşurken evet sölediklerin doğru ben öyle ş.....m aladattım dimi dedi hani affetmiştin sus artık dedim tamam dedi durum bu kızlar iyimi kötümü bilmiorum

Son düzenleme:
şimdi sonuç iyi mi kötü mü kızlar konuşurken seni çok seviyorum diyorum anladım diyo sende seviyosun diorum evet diyo bide bana sen haklısın ben yalancıım kandırdım seni diyo arabesk bunalımlı sevmemeli şarkılar paylaşıyo:D affettim dio ama aşkım demiyo iyiye gidiyor sanki dimi:18:

tatlım bence seninki fena bunalım takılıyo:1: geçer o merak etme sen kendini affettirdin ya ona bak yarında görüşürsünüz konuşursunuz herşey çok daha güzel olur:34:

tatlım bence seninki fena bunalım takılıyo:1: geçer o merak etme sen kendini affettirdin ya ona bak yarında görüşürsünüz konuşursunuz herşey çok daha güzel olur:34:

çok sağol tatlım ya cidden affettimi neden böle anlamadım ama onu tanıyorum cnm yarın gelmez asla görüşmek için, yazarım akşam ama biliyorum gelmeyecek hatta salıda ben araesam öyle gelcek.. neyse seviyo ya 1 gün bile dayanamadı yalvardım bi tarafları kalkmadı.. içimde sıkıntı var beni görmek istemediğine yemin etmişti ama affettim dedi artk :D

çok sağol tatlım ya cidden affettimi neden böle anlamadım ama onu tanıyorum cnm yarın gelmez asla görüşmek için, yazarım akşam ama biliyorum gelmeyecek hatta salıda ben araesam öyle gelcek.. neyse seviyo ya 1 gün bile dayanamadı yalvardım bi tarafları kalkmadı.. içimde sıkıntı var beni görmek istemediğine yemin etmişti ama affettim dedi artk :D

diyorum ya canım affettim dedikten sonrası kolay artık yarın veya salı mutlaka geleceksiniz yüz yüze tamamen al gönlünü onu inandır bir daha üzerine gitmeyeceğine dair güzel sözler söyle falan hallolur yanii:16:

ya bu gece ne uğursuz gece:26:
ben de bi kaç saat önce tartıştım sevgilimle çıktım msnden sen aramadan da girmeyecegim dedim. kaç saat geçti hala aramadı :25:
ama kontoru yok biliyorum ama istese annesinin telinden çeker kendine kontor. offf harbiden bu erkekler ne kadar rahat. kaç saatir kafayı yicem:52::52::52::52:

ya bu gece ne uğursuz gece:26:
ben de bi kaç saat önce tartıştım sevgilimle çıktım msnden sen aramadan da girmeyecegim dedim. kaç saat geçti hala aramadı :25:
ama kontoru yok biliyorum ama istese annesinin telinden çeker kendine kontor. offf harbiden bu erkekler ne kadar rahat. kaç saatir kafayı yicem:52::52::52::52:

ay keşke bu erkeklerdeki rahatlığın yarısı bende olsa bu gidişle sinir hastası olcaz olan bize oluyo ya

Back
X