• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi berbat ettim...

Ne var bunda?
bana cok abartılı geldı nısanlınızın tepkısı.
aranızdakı mesafeyı bılemıyorum tabı cuzdanını karıstırmak ılıskınıze gore ayıp bır durum olabılır.
ama ne olursa olsun tamam kızdıgını bellı ettı konusmamak felan nesı?
Mısal ben sozlumun cuzdanını karıstırsam lafını bıle etmez..
her ılıskının duzenı farklı tabı kı bence daha fazla ustune dusmeyın.

işte bende anlayabilsem ne olduğunu olay bitecekte yani bugüne kadar cüzdanla ilgili hiçbir olayımız olmamıştı o yüzden bilmiyorum

Ne oldu canım bu saate kadar bir gelişme varmı
antremanda diye mesaj attım, bendende sana sadece kuru bir günaydın diye yeter uzattığın bende uzatıcam o halde dedim..sonra ant.çıkışı aradı 2 kere meşgule attım 3.cüde aç şunu dedi msjla açtım yeter ya dedim yaptım bi hata alttan aldıkça uzattında uzattın dedim yeter anla artık dedim öyle diyince uzatma taraftarı değilim dedi tamam uzatmayalım dedi bende hareketlerinle gösterirsin o zaman dedim işim var kapatıyorum dedim kapattım...sonra msj atmış aşkım benim diye...bişey yazmadım sonra yazıcam

iyide canım sana göre önemsiz ama demekki ona göre önemli, kişisel alanına girilmesi
böyle şeylerin nişanlı olmakla ya da 40 yıllık evli olmakla hiçbir alakası yok
40 yıldır evli adam bile karısı cüzdanını karıştırınca kızabilir, neyse tatlıya bağlamışsınız zaten
:13::13:

Son düzenleme:
iyide canım sana göre önemsiz ama demekki ona göre önemli, kişisel alanına girilmesi
böyle şeylerin nişanlı olmakla ya da 40 yıllık evli olmakla hiçbir alakası yok
40 yıldır evli adam bile karısı cüzdanını karıştırınca kızabilir, neyse tatlıya bağlamışsınız zaten
:13::13:
inan bende suçsuzum demiyorum tatlım biliyorum cüzdanını karıştırarak ve hediyenin kimlik belgesini ona sormadan almam tamamen hataydı zaten ve bana sonradan dank etti ama aslında içine resmimi koymaktı amaç,neyse uzatmasına çok sinirlendim neysei bıraktı uzatmayı..bbida töbe cüzdanına ellemem zaten:34:

antremanda diye mesaj attım, bendende sana sadece kuru bir günaydın diye yeter uzattığın bende uzatıcam o halde dedim..sonra ant.çıkışı aradı 2 kere meşgule attım 3.cüde aç şunu dedi msjla açtım yeter ya dedim yaptım bi hata alttan aldıkça uzattında uzattın dedim yeter anla artık dedim öyle diyince uzatma taraftarı değilim dedi tamam uzatmayalım dedi bende hareketlerinle gösterirsin o zaman dedim işim var kapatıyorum dedim kapattım...sonra msj atmış aşkım benim diye...bişey yazmadım sonra yazıcam

bunların anladığı dil bu kızlar çözelim olayı..hatan oldumu kabul ediceksin ama öyle ayaklarına kapanmıcaksın demekki..

Back
X