- Konu Sahibi tugcetugcee
herseyi berbat ettim

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
( ne tuhaf bır durum
tazminat davası aç :)[/QUOTE
manevi tazminat açmayı düşünüyorum:)
sağlık olsun herşey geçer canım. umarım daha hayırlı kapılar açılır sana![]()
umarım senın için hayırlısı olur ama bazen cesur olmak gerekır. mesela ben seyı severdım erkegın karsında cesur davranıp onun yuzunun kızarması hoşuma giderdi hey gidi gençlik.. o yuzden sen bence madem umutsuz bır aşk diyorsun eger cesur davranıp acılırsan kaybedecegın hiç birşey yok demektır cnm ya .([/QUOTE
hem işimi hem aşkımı kaybettim bir de geriye rezil olmak kaldı.biliyorm söylesem hiç bişey degişmeyecek. cok havalı biri ilgi odagı herkezi etkilemeye çalışan fakat her kadına da mesefeli olan biri. cevresinde kadın eksik olmuyor sırf onu görebilmek için para saçıyorlar iş yerine..bi bana mı kaldı adam üstelik benden büyük cok olgun ve kültürlü biri bunun vermiş oldugu bir kibir kendini begenmişlik var ben onun gözünde sadece güzel bir küçük hanım. ama bazen tam tersi de düşünüyorum herkese cok yakınken bana cok uzak göz temasına hiç geçmiyor yanından geçerken agzıyla değişik sesler çıkartıyor. yanlışlıkla dirseğini degdiriyor.balkonda sigara içiyorum kapıyı kilileyip gidiyor böyle cins davranıyor ama bi yandan da cok soguk ben en başından beri soguktum zaten adamın canına tak etti herhalde
peki neden bu kadar imkansızdı onu anlayamadım da ben.. bu kadar belli etmeme çabanızı bir anlam veremedim..
belki sizin bu durumunuz iş hayatınızda da patronunuzun gözünde düşen performans ve işe olan ilgisizlik olarak değerlendirilmiştir, bu yüzden işinize son verilmiştir diye düşünüyorum ben..[/QUOTE
benden büyük ve cok seçici biri seçici olmaktada haklı cnkü cok bilgili kültrlü biri çevresinde ilgi odagı kadınlar ona hayran hal böyleyken benim şansım sıfır.yani olmayacak bişey gercekten daha iyilerine layık biri. ben ona göre sadece güzel biriyim ve cok soguk:) bilmiyor ki içimde ne fırtınalar kopuyor.:) evet yazdıgınız dogru işe alakalı fakat benim ona karşı tavrım da büyük etken gerçekten
umarım senın için hayırlısı olur ama bazen cesur olmak gerekır. mesela ben seyı severdım erkegın karsında cesur davranıp onun yuzunun kızarması hoşuma giderdi hey gidi gençlik.. o yuzden sen bence madem umutsuz bır aşk diyorsun eger cesur davranıp acılırsan kaybedecegın hiç birşey yok demektır cnm ya .([/QUOTE
hem işimi hem aşkımı kaybettim bir de geriye rezil olmak kaldı.biliyorm söylesem hiç bişey degişmeyecek. cok havalı biri ilgi odagı herkezi etkilemeye çalışan fakat her kadına da mesefeli olan biri. cevresinde kadın eksik olmuyor sırf onu görebilmek için para saçıyorlar iş yerine..bi bana mı kaldı adam üstelik benden büyük cok olgun ve kültürlü biri bunun vermiş oldugu bir kibir kendini begenmişlik var ben onun gözünde sadece güzel bir küçük hanım. ama bazen tam tersi de düşünüyorum herkese cok yakınken bana cok uzak göz temasına hiç geçmiyor yanından geçerken agzıyla değişik sesler çıkartıyor. yanlışlıkla dirseğini degdiriyor.balkonda sigara içiyorum kapıyı kilileyip gidiyor böyle cins davranıyor ama bi yandan da cok soguk ben en başından beri soguktum zaten adamın canına tak etti herhalde
erkeğin peşinden koşan kadınlar hep kayıp etmiştir bir erkek kadın için mücadele vermeli vermiyorsa poposunu kaldırmayın size sevgisi olan daha hayırlıdır