- 29 Mart 2013
- 188
- 73
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki illa ki insanlar bseyler kazanmak istiyor. Ama bazı falcılar üstüne şu ladar ver muska yapacam, bu kadar ver büyü çözülsün gibi tamamen para koparmak amaçlı çalısıyor canımMaddi kazanç gütmeyen sevabına fala bakanlar mı varmış![]()
Diyorum ya fala inanma falsız klma demişler canım . Kendimizi avutuyoruz işteBen varım gel ablana
Ugraşmayın şöyle şeylerle ya falcının olsa kendine hayrı olur![]()
Başka şeylerle oyalan canım,Diyorum ya fala inanma falsız klma demişler canım . Kendimizi avutuyoruz işte
Benim bi arkadaşkm gtti geçenlerde kadın önceiyide falcıların olayı o zaten maddi kazanç sağlamak ..
belli bi ücret tabiki alacak.bahsetmek istedişim bu değildi.Buradan hayrına bakan birini mi arıyorsun sjssj kim sana maddi kazanç gütmeden fal bakacak Allah aşkına fal zaten parayla umut verme yolu.
Yok o iki işi bi arada götüren bence.Tabi ki illa ki insanlar bseyler kazanmak istiyor. Ama bazı falcılar üstüne şu ladar ver muska yapacam, bu kadar ver büyü çözülsün gibi tamamen para koparmak amaçlı çalısıyor canım
Benim bi arkadaşkm gtti geçenlerde kadın önce
belli bi ücret tabiki alacak.bahsetmek istedişim bu değildi.
Bazıları dolandırıcı oluyor. Verdişin paradan fazlasını alabilmek için bin bir türlü şey uyduruyorlar. Anlatmak istediğim buydu canımMaddi kazanç gütmeyen sevabına fala bakanlar mı varmış![]()
Hı hı anlıyorum cınımHerseyi bilen bir falci olsam sayisali arka arkaya tutturup rahat rahat yasarim. Uc kurusa fal bakmam. Anliyor musunuz?
Korktum şimdiSakın inanma, ben bir ara o gaflete düştüm bedelini hala ödüyorum.