Doğuma Hazırlık Herseyi hazir kizimin ismi yok hadi yardimm:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasmindem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
29
0
86
40
İstanbul
Kizlar 2 ay sonra kismetse dogum yapicam ama ismine hala karar veremedim. Herkes bise soyluo kafam iyice karisti son olarak elediklerim bunlar sizde yardimci olursaniz cok sevirim simdiden cok tesekkurler :)))

Azra
İdil
Tanem
Eda

Hadi kizlar yardim lutfennn

ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsin.canim bu isimler arasinda en beyendiyim Azra............

hayırlı evlat olsunlar öncelikle.Allah kolay doğum nasip etsin.azra ve eda güzel.ben zeynep koyucam mesela olursa benim :)

tanem bence..bende bi kızım olursa adını eylül yada gamze koyucam hep istedğim iki isim nedense çok beğeniyorum

Kesinlikle İdil hem fazla yaygın değil hemde çok hoş bir isim

Herkese çok teşekkürler Bende azra ismini çok beğeniyordum ama bana biri o one öle azrail die dalga gecti sinir oldum herkes bi kulp bulunuyor çocuğun hayatı boyunca kullanacağı şeyi seçmek ne kadar zormuş yaa

Azra yerine Esra olabilir. Ismimden çok memnunum, anlami da güzel (Miraç gecesiyle ilgili)

Senin yazdigin isimlerden Eda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…