Doğuma Hazırlık Herseyi hazir kizimin ismi yok hadi yardimm:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasmindem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
29
0
86
40
İstanbul
Kizlar 2 ay sonra kismetse dogum yapicam ama ismine hala karar veremedim. Herkes bise soyluo kafam iyice karisti son olarak elediklerim bunlar sizde yardimci olursaniz cok sevirim simdiden cok tesekkurler :)))

Azra
İdil
Tanem
Eda

Hadi kizlar yardim lutfennn

ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsin.canim bu isimler arasinda en beyendiyim Azra............:49::49::49:

hayırlı evlat olsunlar öncelikle.Allah kolay doğum nasip etsin.azra ve eda güzel.ben zeynep koyucam mesela olursa benim :)

tanem bence..bende bi kızım olursa adını eylül :34:yada gamze koyucam hep istedğim iki isim nedense çok beğeniyorum

Kesinlikle İdil hem fazla yaygın değil hemde çok hoş bir isim :nazar:

Herkese çok teşekkürler :16: Bende azra ismini çok beğeniyordum ama bana biri o one öle azrail die dalga gecti sinir oldum herkes bi kulp bulunuyor çocuğun hayatı boyunca kullanacağı şeyi seçmek ne kadar zormuş yaa :43:

Herkese çok teşekkürler :16: Bende azra ismini çok beğeniyordum ama bana biri o one öle azrail die dalga gecti sinir oldum herkes bi kulp bulunuyor çocuğun hayatı boyunca kullanacağı şeyi seçmek ne kadar zormuş yaa :43:

Azra yerine Esra olabilir. Ismimden çok memnunum, anlami da güzel (Miraç gecesiyle ilgili)

Senin yazdigin isimlerden Eda güzel

Back
X