Herşeyi içime atıyorumda kendimi nereye atayım?

bir kaç hafta öncesine kadar bebek düşünüyordum ama yine aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorum bi süre daha beklemek en iyisi...

arkadaşım çok haklısın eşim sahip çıksaydı belki böyle olmazdık. ona göre onlar büyük ve hep onlar haklı :((

Allah yarcımcın olsun cnm..Evet büyük olabilirler bu onlara saygı yapacağımızı gösterir herzaman haklı olduğunu göstermez ama bunu gelde anlat erkeklere..

Bence artık yaşananları düşünüp düşünüp kendini daha fazla yıpratma ..Eşinle son kez ciddi bi şekilde konuş ..Ama güzellikle sakin sakin tatlı dille..

Eğer değişmezse fazla uzatmanın anlamı yok bence..Hakkında hayırlısı olsun cnm..

Çünkü bu tarz bi yaşantıya ancak eşinin yanında olmasıyla katlanılır..

O da senin yanında değilde karşındaysa eğer , yalnızlığını o evin içinde değilde dışarıda pekala daha mutlu geçirebilirsin..

yukarıda yazmıstım sana görmedin sanırım. kusura bakma sen derdini yazmıssın bende benimle aynı dertte olan birini görünce beni anlarsın diye içimi döküverdim. umarım yalnıs anlamassın:( özel msj atamıyorum ya

canım kusura bakma ne olur okadar dalgınım ki bu aralar. dün okudum ben senin yorumunu evet gerçektende aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun biz ve biz gibilerin.
iş konusuna gelince iyi düşün taşın iş fırsatı her zaman gelmiyor kaynananın bakması bi yönden iyi olur bakıcıda kalmaktansa ama bakıncada saolsunlar burnumuzdan geliyolar ne çektim Allah biliyor.

bildiğimi biliyorlar canım o kavgadan sonra ertesi gün benim akıllı!! kocam gidip sormuş böyle böylemi dedin diye!!!! tabi kadın ben yaptımmı diyecek?
ne söylersem gidip sorar söyler annesine o yüzden hiç bişey konuşmam eşimle anlatmam oda anlatmaz bişeyler

hayır canım sen esıne deıl dırek kaynanana kendın konusacaktın anne cocuk boyle soyluyor dıe oglunu tabı ınandırır ama senı o kadar kolay ınandıramazdı hem sende dırek soylemıs olurdun valla ugrasma boyle ınsanlarla ıns bı an oncede cıkarsınız o evden

Back
X