- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 45
- Konu Sahibi selmanurnur
-
Cekingen falan degil canim .bizimicin bisey yapmak istemeyen kocaKonu basligini okuyunca surati boyleolan bitek ben miyim?
Esinize cocugun heves ettigini anlatsaniz , cocugu icin katlaniversin canim kadinlar zombi gibi yiyecek degil ya ne bu cekingenlik.
Kocayi ikna edemiyosaniz bi sekilde cocugu ikna edeceksiniz o halde. Babasi gelse erken ciksa olmaz mi buna da mi tamam demiyor.Cekingen falan degil canim .bizimicin bisey yapmak istemeyen koca
Haklisin canim inatlasma birazdaYa hepmi kocalar suçlu acabakendimden biliyorum bazen abartiyoruz galiba bazı şeyleri yada ille inatla yaptırmaya çalışıyoruz o nasıl inat huysuz diyoruz ya yapmıyor e bizde yaptırmaya çalışırken inadiz :) keşke aynı dili konuşabilsek benim sesim bişeyi yapicakda olsa hep itiraz eder inatlssir ne zamanki kavga ederiz 5 dk sonra hadi yapalım edelim falan der ama şükür ben bu huyunu minumum hale getirdim :) ama kendi hatalarimdan anlatmaya başlayarak onu yargilamadan sonra sonra onun hataları derken şimdi aynı şeyi yapmaya kalksa bi bakış atıyorum anlıyor :) Hayır sa Hayır biliyorum yapmayacak ustelemiyorum ölüm varmı sonunda yok sen istersen ikna edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?