canım kaygın var üst seviyede bi psikiyayriye git kaynanayada bu kadar anlam yükleme canım kendim kimse üzemez beni de. Laf mı söyledi sende gülerek yapıştır cevabı gitsin.Gibi karşısında bisey diyemiyorum yanındayken korku oluyo içimde acaba biseymi diyecek diye surekli böyleyim bi turlu anlam veremiyom istemeseydi kafama geliyo strese giriyorum boş yere napalm lazım bilmiyorum bazen içimde nefret oluyo gıcık oluyor ama her halükarda görüşmek zorundayım boş saçma yere sağlığından oldum neredeyse lafını esirgemeyen bi tip bide sanki kendi hayatımı yaşayamıyorum sacma sapan şeyleri takacam diye ömrüm boşuna gidiyo bana fikir verin nolur
Doguma az kaldı cnm gitsem bile ilac nasi içecem orası var kendime anlam veremiyom gerçekten takmak istemediğim halde aklıma geliyocanım kaygın var üst seviyede bi psikiyayriye git kaynanayada bu kadar anlam yükleme canım kendim kimse üzemez beni de. Laf mı söyledi sende gülerek yapıştır cevabı gitsin.
Neden önündeki böyle sorunları varP Portakalli ordek bence ikiniz harika anlaşırsınız
Etiketlediğim arkadaşın eminim ki sana anlatacak bir sürü hikayesi vardır bu konuda
EvetNeden önündeki böyle sorunları var
Kendine başka uğraşlar bul ve kendini düşün bebeğini düşünDoguma az kaldı cnm gitsem bile ilac nasi içecem orası var kendime anlam veremiyom gerçekten takmak istemediğim halde aklıma geliyo
Gercekten bazen diyorum manyakmiyim bu kadar takıyorum aklıma geldikçe iyice delleniyom ama elimde değil galiba iyi yönlerini görüp kabul edip içimde affetmem gerekiyorKendine başka uğraşlar bul ve kendini düşün bebeğini düşün
Çok haklısınızKendine başka uğraşlar bul ve kendini düşün bebeğini düşün
Bende takıyordum sonra dedim aman ya kimse benden önemli değil dediyse dedi yaptıysa yaptı banane boşversene canınımı sıktı sende sık canını saygını bozma ama ne istersen onu yap laf mı ettiler canım istedi de gülGercekten bazen diyorum manyakmiyim bu kadar takıyorum aklıma geldikçe iyice delleniyom ama elimde değil galiba iyi yönlerini görüp kabul edip içimde affetmem gerekiyor
Haklisin cnm zaten olacagi kadar oldu kafayi yeme noktasına geldim genc yasta once bende cevabini veriyorum sonra o daha kötü laf sokup üste çıktıkça bahsedeceğim alınıyodum şimdide böyle yani iyice sus pus oldum kendi evinde kuralları var elini sil suyu damlama yere şunu soyle yap bunu böyle yaptırana kadar söylüyorum bas edemedimbizzat yakın bir ornek var ailemizde. Evlendiği ilk zamanlar eşinden, gorumcesinden, ve bi cok akraba tarafından eleştirilip durmuş. Beğendirmeye çalışmış o da her yaptığını. Kafaya takip duruyormuş. Şuan 50 küsür yasinda ve anksiyete, depresyon, kaygı bozukluğu, sürekli olumsuz düşünme, kendi başına birsey yapacak olsa beceremeyecek hissi vs.. hersey var. Aslında akıllı da bir kadın ama gençken cok bastırılmış ve bunu kabullenmiş. Siz geç kalmayın ve buna müsade etmeyin. Psikologa gidin ve sizi eleştirenlere gereken cevabı verin. Yazık çünkü olan sizin tüm ömrünüze olacak
Ah cnm bi yapabilsem yanımda yokken daha çok aklıma geliyo ne kadar bastirdiysa beni once böyle değildim gene lafını veriyodum aman ben seninle aynı evde oturacak olsam oturamaz diyodu sonra işler degistiBende takıyordum sonra dedim aman ya kimse benden önemli değil dediyse dedi yaptıysa yaptı banane boşversene canınımı sıktı sende sık canını saygını bozma ama ne istersen onu yap laf mı ettiler canım istedi de gül
Napıyor mesela ? Eşin nasıl ?Ah cnm bi yapabilsem yanımda yokken daha çok aklıma geliyo ne kadar bastirdiysa beni once böyle değildim gene lafını veriyodum aman ben seninle aynı evde oturacak olsam oturamaz diyodu sonra işler degisti
Laf soyluyo sunu soyle yap bunu böyle yemeği soyle karistir bilmem ne insan geriliyo haliyle daha wlim ayağıma karisiyo daha nebiliyim bi çok şey yüzüme gelişimde memnun değilim bile dedi bisey diyemedim başkasının gelişini övdü kırıcı bi sekilde soyluyo bazi şeyleri bende alınıyorum eşiğinde bisey dediği yok once annesini savunuyordu şimdide bise deme he de geç diyoNapıyor mesela ? Eşin nasıl ?
O zaman canım sende eşine de ki annen böyle yapıyor rahatsız oluyorum saygılı şekilde söylicem de. Kaynananda karışınca ben yaparım anne de. Sen yapınca hiç yapamıyorum de. Başkasını mı övdü de ki Ayşenin kaynanasıda çok iyiymiş ya maşallah kadın hiç karışmazmış de :)Laf soyluyo sunu soyle yap bunu böyle yemeği soyle karistir bilmem ne insan geriliyo haliyle daha wlim ayağıma karisiyo daha nebiliyim bi çok şey yüzüme gelişimde memnun değilim bile dedi bisey diyemedim başkasının gelişini övdü kırıcı bi sekilde soyluyo bazi şeyleri bende alınıyorum eşiğinde bisey dediği yok once annesini savunuyordu şimdide bise deme he de geç diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?