- 3 Nisan 2014
- 36.395
- 148.762
- 798
senden çıkmayacak bir yorum oluyor bazen hemen profil fotosuna bakıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şehir istiyorsanız Mersin de evler ucuz kış yok güneş var..Mersinde denize sıfır ev de alirsiniz mis gibi yaşanır sebze meyve de bol.Tece tarafi sakin deniz kenari modern yeni yapı çok. Emekli sehri.Fikriniz de gayet güzel 4sene geçer idare edilir hayati yaşayın bir kenara tapu mal mülk atanlar ölüp gitmiyor mu.Mesela şehir önerisi olan varmı ?
Gireceginiz risk gayet güzel karamsar yorumları boşverin hayalinizi gercek yapın mutlu olun.Elbette bir is yaparsınız 4senede bir düzen kurulur senelerce düşünüp plan yapmak riske girmemek de olmaz riske girmeyenler hayallerini dünyaya gömer gider.Biz bu gidişle İstanbul'da virüsten olmezsek , deprem ,ölmezsek kanserden oluruz evi satmaya karar verdik ,sayarsak nasıl yol izlemeli diye fikir arıyoruz evde tabii bu piyasada ne zaman satılır bilmiyorum danisacagiz bakalım
Kafanız iyice karışsın diye uyarmak isterim ki, ben de yazım kurallarina cok dikkat ederim.Siz yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine çok dikkat ediyorsunuz.
Logoya bakmıyorum artık burdan ayırt ediyorum.![]()
Ben de atıyorum, ne olacak şimdiKafanız iyice karışsın diye uyarmak isterim ki, ben de yazım kurallarina cok dikkat ederim.
Dahi anlamindaki de'yi birleşik yazmaktansa, 5 kilo almayi tercih ederim djksjdj
Surekli random atan benim amaordan ayırt edebilirsiniz
Millet emekli olur ev alır, siz ev satıyorsunuz, mantıklı değil.İstanbul'da bir evimiz var ,işlerimiz iyi gitmiyor eşimin bir evi var uzun zamandır satmayı düşünüyordu ben engelliyordum ,ama artık İstanbul'un kargaşası içinde virüs vb unsurlarda yaşamaktan usandık ,evi sarsak şehir dışında bir yaşam kurup 4 sene idare edecek bir bütçe ayirsak (4 sene sonra emekliyiz nasipse )diyoruz ? Bir yolda tek sermayemiz evimiz hatamı yaparız diyoruz ? Siz olsanız ne yapardınız ( İstanbul dada işsiz sayılırız )..Hangi ile giderdiniz vb ,lütfen fikirlerinizi yazin
Benim.annem Egede köyde oturuyor babam 25 sene öncesinden almisti arsayi daha 5-6 yil oldu ev yapali hala eksikleri var, masraflı bir iş. Simdi bir dönüm arsa 100 binden basliyor en az (piyasaya hakim degilim ortalama bir sey soyledim) bir daire alayim deseniz 450-500 bin ₺ civarında. Ama bu 450 binlik evin aylik kirası 1000 ₺ civari yani kiralamak satin almaktan daha kârlı.Neden ya YouTube de videolar var marjinal tipler bile başlamış bu işlere ,bizimki ilk etapta kazanç amaçlı değil ,zaten benim hasbelkader bir isim var e ticaret üzerinde ürün satıyorum akmasa damlıyor.biz ilk etapta,toprak alıp ,kendi yiyecek kadar yetiştirmek ,tavuk besleyip taze yumurta almak ,koyun beslemek bir kaç tane gibi basit şekilde düşünüyoruz ,birde benim merak ettiğim köyde wifi cekiyormu acaba isim net üzerinden yürüyor
Ben de seni ertesi gün hapina rağmen hamile kalanlar gruplarina etkiliyorumBen de atıyorum, ne olacak şimdi
Büyük harfle isim girmeye çalışıyorum, eskiden olurdu, artık olmuyor da.
Aman ben seni etiketliyorum zaten karıştıran olursa, haberdar ediyorum mutlaka sana söyleneni![]()
Seni böyle kötü bir üne ortak ettiğim için özür dilerim, malum yıl 2020.Ben de seni ertesi gün hapina rağmen hamile kalanlar gruplarina etkiliyorumshjsjdj ayy yorum yapanlar da accık kafa yorsun hangisi hangisiydi diye
beyin egzersizi olur bedavadan
Evi satıp 4 sene yemeyi düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla ama çok çok mantıksız evi satıp ev alırsınız anlarim ama dediğiniz gibi hazıra dag dayanmaz.Sattiniz evsizde kaldınız eee sonra ne olacak?İstanbul'da bir evimiz var ,işlerimiz iyi gitmiyor eşimin bir evi var uzun zamandır satmayı düşünüyordu ben engelliyordum ,ama artık İstanbul'un kargaşası içinde virüs vb unsurlarda yaşamaktan usandık ,evi sarsak şehir dışında bir yaşam kurup 4 sene idare edecek bir bütçe ayirsak (4 sene sonra emekliyiz nasipse )diyoruz ? Bir yolda tek sermayemiz evimiz hatamı yaparız diyoruz ? Siz olsanız ne yapardınız ( İstanbul dada işsiz sayılırız )..Hangi ile giderdiniz vb ,lütfen fikirlerinizi yazin
Antalyada yaşayan biri olarak önerebilirim ama ılıman hava koşullarından dolayı 2020 de ev fiyatları en çok artan şehirmis.400 binden aşağı ev bulmak imkansız gibi bişey tabi buda orta olcekli mahalleler için geçerli.Mesela şehir önerisi olan varmı ?
Müstakil evlere bakabilirsiniz o zamanEv karşılığı ev almak dairede yaşamak istemiyorum , müstakil hayat yaşamak istiyorum ,dairede doğduk büyüdük yaşadık ,sorunlu komşular ,1 odanın içine tikilip kalmalar ,vb istemiyorum ahir ömrümde rahat yaşamak istiyorum
Sana da vajinismus topiklerinden etiket gelirse aa kiminle karistirildim deme, o da benimSeni böyle kötü bir üne ortak ettiğim için özür dilerim, malum yıl 2020.
Bir kadın kaç kere kazara hamile kalabilir ki, kabilede falan yaşamak lazım![]()
Oğlunuzun güzel bir işi varmış. Sizi o kadar üzüyorsa ona birşey bırakmaya uğraşmayın. Satın evinizi gidip hayalinizi yaşayın. Biraz da kendinizi düşünün. Sürekli çocuğuma ev alayım para bırakayım aman borcunu ödeyeyim aman rahat etsin diyen ebeveynleri görünce çok üzülüyorum (sizi tenzih ederim).Yani bilmiyorum yıllardir bu planları yaptık ama yeterli paraya sahip olmadığımız için gerçekleştiremedik ,suanki sermayemiz evimiz sattık sattık yoksa İstanbul'da çürüyüp gideceğiz ,dahada yaşlanınca zaten köyde nasıl yasarizki 45_50 lere yaklaştık zaten .bir çılgınlık yapalım diyorum ,sonra çocuklara İstanbul'daki tek sermaye belkide odamı gider diyorum bilmiyorum ,bu arada oğlum büyük iyi bir meslek sahibi fakat sorunlu ukale bir tip oldu , herseyimize karışıyor surekli kavga dövüş çıkarıyor ondanda uzaklaşmak istiyorum ona ev bıraksak ne olur bırakmasak ne olur saygısız bir çocuk oldu çikti ,
evinizi satıp yerine ev koyabilecekseniz satın. Uzaktan kiracıyla uğraşmak da sıkıntı olabilir.
Önce gideceğiniz yere karar verip oradaki arsa ev fiyatlarına göre karar vermeniz lazım.
Şu an ne desek afaki oluyor.
Ev yapmak güzel fikir ama tanımadığınız yerde çok zor olur. Neye elinizi atsanız fazla fiyat çekerler. Baştan 10 liraya anlaştığınız iş 20 liraya çıkarırlar.
Bahçe yada arazi içinde köy evi alıp yerleşip, sonra tadilat falan yapabilirsiniz. Ortamı piyasayı insanları tanıdıkça.
Bu arada biz de düşünüyoruz küçük biyere kaçmayı artık. Ama karar veremedik daha.
Foça çok güzel tam yaşanacak yer.
Ciftlik deyince burada ticari algilandi.Bu bahsettiklerinizi cok rahat yaparsiniz.Domates, salatalik, biber vs. basit zaten.Ilk sene tutturamasaniz ikinci yil olur.Tavuk, koyun bunlarda kolay.Kendinize kadar bakip yetistirecekseniz basarirsiniz.Toplu ve seri dusunuyorsaniz orda durun derim.Neden ya YouTube de videolar var marjinal tipler bile başlamış bu işlere ,bizimki ilk etapta kazanç amaçlı değil ,zaten benim hasbelkader bir isim var e ticaret üzerinde ürün satıyorum akmasa damlıyor.biz ilk etapta,toprak alıp ,kendi yiyecek kadar yetiştirmek ,tavuk besleyip taze yumurta almak ,koyun beslemek bir kaç tane gibi basit şekilde düşünüyoruz ,birde benim merak ettiğim köyde wifi cekiyormu acaba isim net üzerinden yürüyor