- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
Slm kızlar
Aslında sorunum tam da bu
Esimin ailesiyle cok asılmaz büyük sorunlarım yok cok şükür
Ama evlendiğimden beri hatta tanışma dönemimizden beri dusuncesizlikleri herseye müdahil olmalarından ve laf sokmalarından dolayı cok sorun yasadık
Süre gelen zamanda da yasıyoruz
Benim kısaca sorunum su ki fıtrat olarak ince herseyi takan biriyim biraz fazla dolmuşum ailesine karsı her bı sorunda sürekli esimin basını yiyorum zaten ailen ince diil söyle dediler böyle yaptılar diye
Ve artık korkuyorum bu yüzden benden soğumasından
Herseyi bı yana atıp dirdir etmekten kurtulmak istiyorum eskileri açmayayım istiyorum ama beceremiyorum
Batıyor artık her sözleri hareketleri bazen
Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım nolur akıl verin
Bu yüzden cok huzursuz oluyorum
Kendime hep aileme laf edilse nasıl olurum diyorum anlamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum
(
Aslında sorunum tam da bu
Esimin ailesiyle cok asılmaz büyük sorunlarım yok cok şükür
Ama evlendiğimden beri hatta tanışma dönemimizden beri dusuncesizlikleri herseye müdahil olmalarından ve laf sokmalarından dolayı cok sorun yasadık
Süre gelen zamanda da yasıyoruz
Benim kısaca sorunum su ki fıtrat olarak ince herseyi takan biriyim biraz fazla dolmuşum ailesine karsı her bı sorunda sürekli esimin basını yiyorum zaten ailen ince diil söyle dediler böyle yaptılar diye
Ve artık korkuyorum bu yüzden benden soğumasından
Herseyi bı yana atıp dirdir etmekten kurtulmak istiyorum eskileri açmayayım istiyorum ama beceremiyorum
Batıyor artık her sözleri hareketleri bazen
Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım nolur akıl verin
Bu yüzden cok huzursuz oluyorum
Kendime hep aileme laf edilse nasıl olurum diyorum anlamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum