Herşeyi yaşamış erkek mi yaşamamış erkek mi

alıştığı için evlensede devam eder mi ?

• Evet

OY: 26 61,9%
  • Hayır

OY: 16 38,1%

• Ankete Katılan
    42

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
hanımlar sizce evlenilecek erkeğin geçmişinde çok ama çok fazla kız olması ve herşeyi yaşamış olması iyi birşey mi herşeyi gördüğü yaşadığı için ilerde hata yapmazmı yoksa alıştığı için yapar mı ?

Bu işler kistasla olmaz. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Size yaklaşımı hareketleri nasıldır ona bakarsiniz. Yaninizdayken gözleri fildir fildir mı? Güven hissedebiliyor musunuz nedir ne değildir huyunuz suyunuz birbirine uyuyor mu bunlara bakılmalı.

İkisi de değil aşka inanmıyorum mantık evliliği istiyorum karşıma çıkan adaylarda hangisine dikkat etmeliyim diye merak ettim aşk evliliği olsa gözüm görmez zaten doğruyu yanlışı[/QUOTE

Niye o gün kiraya mi vereceksin gozlerinı?
Şu arabesk kafadan bı çıkalım ya

karakter,edep ve ahlak anlayışı olan hata yapmaz.
yoksa her gün birini sevse
her gün gönlünü eglendirse huylu huyundan vazgeçmez.
bir de nerden bileceksiniz adamın geçmişini
yaşantısını kim ortaya döküyor ki

Öyle herhangi biri yok hayatımda 10 dan 15 den fazladır

Çok farazi bu dediğiniz...
Kişiye göre değişir.
Kimi hiç bir şey yaşamayıp evlendikten sonra içimde kalanları yapacağım diye saçmalıyor,
Kimi de 30 larına kadar gününü gün edip sonrasında iyi aile babası evine bağlı bir adam falan oluyor...
şartlarınızı, yaşlarınızı, nasıl insanlar olduğunuzu bilmeden bu kadar :)

Anlatan var açık açık biri bana böyle anlattı ama içim çok almadı eski yaşantısını

KArakter meselesi
Kimi her haltı yapıp evlense bile gözü doymaz dışarı bakar
Kimi de yaşamamış kendini sevdiğine adar
Yani şartı şurtu olmaz
İnsanoğlu bu her an berşeyi yapabilir

Cok degil ama yasayip görmüş olan biri daha makuldur bence.

Kadina nasil hitap edilecegini davranacağını bilir yoksa biraz öküz kalir.

Ama sen yine de bunu kriter alma kendine es seçerken. Evlenecegin insan kibar anlayisli guler yüzlü. Caliskan ve dürüst . Sevgi saygiyi bilen biri olmasina dikkat et.

Aşık olup evlenenleri görüyoruz mantığına yatan birini ister istemez hoş bulmaya başlıyorsun zaten
Valla mantigima uydu bununla sevisirim bununla aynı evde yaşarım kafasindaysiniz buyurun iyi mantıklar ilerde belki hoşunuza gitmeye başlar belki aşıkta olursunuz mantıklı mantıklı ...

Valla mantigima uydu bununla sevisirim bununla aynı evde yaşarım kafasindaysiniz buyurun iyi mantıklar ilerde belki hoşunuza gitmeye başlar belki aşıkta olursunuz mantıklı mantıklı ...
Sevip aptal biriyle sevişecegime mantığımla zeki biriyle sevişmeyi tercih ediyorum ben. Tercih meselesi :) yada sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyorda diyebiliriz

Çok zor .
Geçmişte çok şey yaşamış sonrasında inzivaya çekilmiş insanlar var ama yok denecek kadar azlar.
Öteki türlu mutlaka bir falso verirler .
Yani ask evliligi veya mantık evliliği tabiri caizse gözü çok açılmış bir insan için karşısındakini sürekli soru işaretlerine sürükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…