herşeyim tamam gibi ama hep bir eksik hissediyorumm

• Konu Sahibi Konu Sahibi busak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üniversite okuyorum sevgilim var bir iki tane sağlam dostum var ama eksik bişey daha var neee acepp

Diğer mesajları da okudum bence adrenalin, tutku eksik. :) Mesleğine ya da bir hobine tutkuyla bağlı mısın? Ya erkek arkadaşını seviyor olabilirsin ama aranızda tutku var mı? Veya hayatın çok monoton geliyor olabilir, normaldir, hepimiz ara sıra böyle hissediyoruz. En son ne zaman bir şeyi gerçekten çok arzuladın, en son ne zaman gerçekten heyecanlandın?

Mutluluk, rahatlık tabii güzel şeyler ancak hayatında korku/heyecan gibi ekstrem duyguları arada bir hissetmezsen hormonal olarak bile depresif bir duruma düşübilirsin. :) Adrenalin sık ve çok değil belki ama, vücudu uyarmak için lazımdır arada. ^^

Hayatindaki montonluk ve dertsizlik olabilir. Evet, dertsizlik. Dert gormeyince elindekinin degerini anlamiyor bazen insan.
Ya da maneviyatin kuvvetlenmelidir.
Ya da amacin yoktur. Bir ugrasin, caban...
En son olarak simarik olma, rahat batmasi gibi ihtimaller de var. :)

spor yapın... oyunla birlikte olan rekabet, azim, tutku, fiziksel yorgunluk, enerjiyi dısarı atma bunlar sizin deşarj olmanızı saglar.
basta yuruyus vs gibi daha dingin seylerle ugrasırsınız. daha sonra extrem sporlara bile yonelebilirsiniz zamanla

Akaibe arkadasa katiliyorum.ayni durumdayim 2 tane dayali doseli evim var.her turlu elektronik esyam fazlasiyla var.evliyim.kizim var.ailem hayatta.maddi durumda fena degil.annem rahat batiyo diyo.galiba hakli rshat batiyo.hayat monotonlasiyor.kocami seviyorum ama ask tutku yok.onun ysninda kendimi degerli onrmli ve kadin gibi hissetmiyorum.kendimi hizmetci gibi goruyorum.

evet işte buuu .!! :) bencedeee hepsiii doğru en son okulda belgesel filmim gösterildiğinde heycanlandım 2 ay oldu ogün bugündür laptob basında film ilze okula git eve dön sıkıcııyım sıkkınım bıkınım

Bende öyle benim annnem de ne istersen alıyorum yiyosun içiyosun derdin ne diyor .. sanki herkeste benden sıkılmış gibi hissediyorumm

45 kiloyum onları yaparsam zayıflıktan ölürüm :) :) ama tabi yormayacak sporlar olabilirrr

fazla rahatlıkta kötü tabiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…