Herşeyimi aniden kaybettim

beyazprensesinim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
34
1
36
Rize
merhaba inanın şu an yazmakta güçlük çekiyorum...Biz üç yıl önce tanıştık onunla.İlk bakışta aşk derler ya aynen öyle oldu.İlk başlarda birbirimizden çok utanıyoduk daha sonra arkadaş olurduk ama yine çekiniyoduk birbirimizden.Daha sonra farklı sınıflara gittik vs. aramız açıldı merhaba bile diyemez olduk.Ama yine de bana bakışı benimle konuşurken utanışı yüzünün kızarması bana olan sevgisini belli ediyordu.Hatta arkadaşları bile ima ediyordu.Biz insanın bakışlarından davranışlarından anlarsınız dimi? o beni seviyodu emindim ben de onu seviyodum hem de çok.Ama o bunu hiç bilmedi hep facebookta karşılıksız aşk sözleri yazıyodu.Okuyunca öyle mutlu oluyordum ki...Aramızdaki bu gizli aşk öyle hoşuma gidyordu ki...Son aylarda ben de ona sevgimi belli etmeye çalıştım.Bakışlarından kaçmamaya başladım ben de güzel aşk sözleri yazmaya başladım falan...Ama o gene aynı kaldı.Bana seni seviyorum demedi.Tam 3 yıl TAMI TAMINA 3 YIL beni oyaladı.İki gün önce sahte hesabı olan bir kişi ona msj attı.Sen beyazprensesimi seviyosun dimi falan demiş.O da inkar etmiş öyle bişey yok demiş.sonra da onu engellemiş.o sahte hesaptaki kişi bana msj attı.İşte ali seni seviyor ama söylemeye utanıyor ben ona msj attım inkar etti falan yazmış.Ben çok mutlu oldum tabi ama o sahte hesaba güvenmediğim için dedikodulara inanmam uğraşmam falan yazdım sonra aliye bakmak istedim.BAKTIM Kİ BENİ SİLMİŞ ENGELLEMİŞ.O anki acıyı anlatamam...ertesi gün arkadaşlarım aliyle konuşmuş o da demişki evet beni o sahte hesap ekledi konuştuk baya o anladığınız konu hakkında falan demiş.Arkadaşlarım demiş ki peki niye beyazprensesimi engelledin o da demiş ki ENGELLEYEMEM Mİ ??? benim suçum ne ? ve arkadaşlarım onu yanına çağırdığında gelmemiş gelemem demiş ve konuşurken sırıtarak konuşuyormuş yani hiç takmamış hiç...Demek ki bitti herşey ...o sahte hesap kime ait bilmiyor öğrenmek de istemiyorum ... O ikimizin dedikodusu çıktığında evet ben onu seviyorum deyip sahiplenmedi beni...Artık tekrar eklese beni kabul etmicem...BİTTİ. onun beni sevdiğini sanmıştım çok yanılmışım çok...artık beni gördüğünde kafasını çeviriyor belki de başka birisi var hayatında ve ben onun gibi korkak bir insanın beni sevdiğini sandım beni dinlediğiniz için çok teşekkürler

herşeyimi aniden kaybettim deyince bişey oldu sandım ..aman be canım sana değer vermeyen ,sevdiğini bile söyleyemeyen bir erkekten ne bekliyorsun ki ,bu yaşlarda genelde ayran gönüllü olur erkek milleti ,karşılıksız seveceğine doya doya aşkı yaşayacağın seni mutlu edecek birisi ile beraber ol ,hem onu unutursun hem mutlu olursun ..

Bir faceboook vakası daha. Allahtan twitterdan da silmemiş, yoksa nice olurdu haliniz?

Engellemek ne demek yaa? Çok ağır birşey dimi?

BİTTİ diyorsunuzda başlamayan bişey bitmez ki?
sizinki tamı tamına platoniklik..
adam belli etmemişki sevgi aşk namına bişiler..
siz kendinize pay çıkarmışsınız onun hareketlerinden hepsi bu..

Son düzenleme:
Böyle belli belirsiz bişey için 3yılınızı harcamışsınız çok üzüldüm...
Size böyle ne hissettiği belli olmayan,3 yıl içinde size açılıp,sahip çıkamayan biri...belkide siz sevdiğini sandınız ama aslında hiç sevmedi...

Sevse böylemi yapardı ya 3yıl beklermiydi? 3yılın sonunda da b..ktan bişey için silermiydi sizi
Biraz mantıklı düşünün lütfen...........!

benimde ödüm koptu valla :53: aman canım yaın kaç bilmiyorum ama herşey unutulur hem bişeyde yaşamamışsın senden hoşlandığını bile söyleyemeyen bi adam için neden üzüyosunki kendini salllaaa biri gelir biri gider daha iyileri çıkar karşına :82:

Benzer birşey benim de başıma geldi lisedeyken, o zaman Facebook falan yok tabi, cep telefonu bile yoktu hiçbirimizde, kime ne söyleyeceksen gidip yüzüne söylüyordun.

Önce aynı sınıfta olduğum sonra sınıfları değiştirdiğimiz bir çocukla hoşlanıyor mu seviyor mu ben seviyorum belli edemiyorum, niye sevmediğini söyledi bakışları öyle demiyor sürüncemelerinin tam 3 yıl sürmesinin ardından, liseden mezun olurken çıkmaya başladık, ama 15 gün sürmedi bile inanabiliyor musun?!

O kadar büyütmüşüm ki gözümde onca zaman, o kadar hayal kahramanı gibi görmüşüm ki, birbirimiz için yaratıldığımız fikrine o kadar kaptırmışım ki, 15 gün içinde yaşadığım hayal kırıklığı 3 yıl çektiğimden beterdi, bitirdim kurtuldum konu kapandı. :)

canım biraz fazla abartmamış mısın ortada bir ilişki bile yok
tamam hayal kırıklığı üzücü bir şeydir ama başlığı herşeyimi kaybettim falan diye açınca ayrıldın terkedildin aldatıldın hamile kaldın gibi şeyler sandım

Bu konuya bu başlık ne alaka anlamak mümkün değil. :19:

3 yıl gizli aşk yaşamışsınız demek!
Cidden trajikomik. :60::60:

Yahu seven adam üstelik sen de ona yeşil ışık yakmışken sana neden seni seviyorum demesin ki! Onu geçtim gelip seninle konuşur, bir şey yapardı seni seviyorum demese de. Çoktan bir ilişkiye başlamış olurdunuz.
Özellikle de şuna çok güldüm : facebooktan mesaj atılmış başka bir hesap kullanılarak, seni sevip sevmediği sorulmuş ve o da öyle bir şey olmadığını belirtmiş. Ve bunu duyan arkadaş o çocuk seni seviyor ama utandığı için söylemiyor demiş. :60::60:

3 yıl bu konuyu düşündüğüne yazık olmuş.

Bu kadar saflığa pess!! :60::60:

o sahte hesabı sen açıp
o malum soruyuda sen sormuş olmayasın
aklıma bu geldi
hem o sahte hesap sahibine kızıp seni niye engellemişki
yaa bırakın bu sanal vakaları
yok engelledi yok sildi yok eklei
ayy bu şahıs beni engelledi kesin bana aşık
yok bu beni engellemiş silmiş acaba beni sevmiyor mu
sevgi aşk bu kadar basite inmemeli ya
el ele göz göze aşkın tadını sanal ortam nasıl verebilir ki?
silip engelledi diye karaları bağlayıp ağlamakta neyin nesi
:97:

Ne facebookmuş arkadaş!
Abooo diyorum sadece.
Ne insanlar ümitlerini bağlamış buna böyle. :53:
Anlayamadığım nokta neden sevgiyi aşkı karıstırıyorsunuz.
Bir de bitti demişsiniz yahu başlamamış ki..
Yüzyüze söyleyemediğinizi ancak sanaldan söyleyebilir oldunuz.
Yüzüne bakıp o ifadeye bakmadıktan sonra neyin anlamı, neyin gerçekliği kalır ki.
Hatta okuldan arkadasım vardı. İlk sene yurttan. Okuldan sevgilisi vardı. Dışarı çıkmaz gezmezz etmezlerdi gecenin kaçlarına kadar facebook denen merette konusurlardı.:27: gülüyorum yaa rabbim danadığımı başıma getirmesin...:1:

başlığı görünce koşa koşa geldim.:27: ama ortada sizin kendi kendinize gelin güvey olmanızdan ve 3 yılınızı heba etmenizden başka bişey göremedim :51: sevseydi zaten açılırdı. malumunuz çıkma yaşı kreşlere düştü.utandğnı falan sanmam:51:

bu yazıyı okuyunca 5 sene önceki halim aklıma geliyor. o kadar safmışım ki. hoşlandığım çocuk bana bakıyor diye ona büyük anlamlar yüklerdim. hatta kendi kendime ona küserdim bile. bi gün iyi davranıp bi gün sanki kavga etmişiz gibi yanından geçerken bile trip atardım. ne komikmiş.şimdi yaptıklarımdan utanıyorum.

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili bölümlere açalım.
Bu nedenle konu "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.

"O anki acıyı anlatamam" demişsin ya...
Çok merak ettim nasıl bir acıymış bu ?
Eşinin terketmesi veya çocuklarının babasının aldatması,veya canın ciğerinin hasta olması,Allah korusun kaybı gibi bir acı mı ?
Ne acısı ?
Allah acı göstermesin.

Herşeyim dediğin kişi neyin oluyor senin ?
Ne paylaştın onunla ?
Sevgiliyi bırak,arkadaşın bile değil.

Aşkı bu kadar abartmaya gerek yok. :19:

Onun her hareketini ustune alinip, kendini iyice inandirip kaptirmissin. Hepsi bu. Ortada hicbir iliski, ask , ya da elle tutulur birsey yok. Bu ruya sana zarar vermeye basladiysa artik uyan bence.

Bitti demissin ama daha baslamamıs bile.)

Plotonik bir seyler beslemissin her hareketinden bir anlam cıkarmıssın ama sewen adam 3yıl beklemez..

Sen kendi kendine qelin qüwey olmusun..

Back
X