- Konu Sahibi beyazprensesinim
merhaba inanın şu an yazmakta güçlük çekiyorum...Biz üç yıl önce tanıştık onunla.İlk bakışta aşk derler ya aynen öyle oldu.İlk başlarda birbirimizden çok utanıyoduk daha sonra arkadaş olurduk ama yine çekiniyoduk birbirimizden.Daha sonra farklı sınıflara gittik vs. aramız açıldı merhaba bile diyemez olduk.Ama yine de bana bakışı benimle konuşurken utanışı yüzünün kızarması bana olan sevgisini belli ediyordu.Hatta arkadaşları bile ima ediyordu.Biz insanın bakışlarından davranışlarından anlarsınız dimi? o beni seviyodu emindim ben de onu seviyodum hem de çok.Ama o bunu hiç bilmedi hep facebookta karşılıksız aşk sözleri yazıyodu.Okuyunca öyle mutlu oluyordum ki...Aramızdaki bu gizli aşk öyle hoşuma gidyordu ki...Son aylarda ben de ona sevgimi belli etmeye çalıştım.Bakışlarından kaçmamaya başladım ben de güzel aşk sözleri yazmaya başladım falan...Ama o gene aynı kaldı.Bana seni seviyorum demedi.Tam 3 yıl TAMI TAMINA 3 YIL beni oyaladı.İki gün önce sahte hesabı olan bir kişi ona msj attı.Sen beyazprensesimi seviyosun dimi falan demiş.O da inkar etmiş öyle bişey yok demiş.sonra da onu engellemiş.o sahte hesaptaki kişi bana msj attı.İşte ali seni seviyor ama söylemeye utanıyor ben ona msj attım inkar etti falan yazmış.Ben çok mutlu oldum tabi ama o sahte hesaba güvenmediğim için dedikodulara inanmam uğraşmam falan yazdım sonra aliye bakmak istedim.BAKTIM Kİ BENİ SİLMİŞ ENGELLEMİŞ.O anki acıyı anlatamam...ertesi gün arkadaşlarım aliyle konuşmuş o da demişki evet beni o sahte hesap ekledi konuştuk baya o anladığınız konu hakkında falan demiş.Arkadaşlarım demiş ki peki niye beyazprensesimi engelledin o da demiş ki ENGELLEYEMEM Mİ ??? benim suçum ne ? ve arkadaşlarım onu yanına çağırdığında gelmemiş gelemem demiş ve konuşurken sırıtarak konuşuyormuş yani hiç takmamış hiç...Demek ki bitti herşey ...o sahte hesap kime ait bilmiyor öğrenmek de istemiyorum ... O ikimizin dedikodusu çıktığında evet ben onu seviyorum deyip sahiplenmedi beni...Artık tekrar eklese beni kabul etmicem...BİTTİ. onun beni sevdiğini sanmıştım çok yanılmışım çok...artık beni gördüğünde kafasını çeviriyor belki de başka birisi var hayatında ve ben onun gibi korkak bir insanın beni sevdiğini sandım beni dinlediğiniz için çok teşekkürler