Onu sizinle tanıştıran kişiyi bulmak lazım aslında.
Dikkatli olmak lazım, misler kurtulmuşsun verilmiş sadakan varmış.
biri türkçeye çevirebilir mi konu sahibinin yazdıklarını. bana çince gibi geldi hiçbir şey anlamadım. ilk yorum yapan arkadaş ne olmuş bi özet geçer misin
biri türkçeye çevirebilir mi konu sahibinin yazdıklarını. bana çince gibi geldi hiçbir şey anlamadım. ilk yorum yapan arkadaş ne olmuş bi özet geçer misin
bende bir şey anlamadım açıkcası anlayanlar anlamayanlara anlatabilir mi
Noktalama işaretlerinin gözünü seveyim
Arkadaşım bi nokta virgül bir tırnak işareti falan kullansaydın hiç anlaşılmıyor ki cidden:/
Ama sonuç olarak olay şuymuş anladığım kadarıyla, bu arkadaş sevgilisinden ayrılmış 3 hafta sonra başka biriyle tanıştırmışlar kendisini. Ama o tanıştıkları gün ne tesadüftür ki eski sevgilisi ona geri dönmüş ve bir şekilde barışmışlar. Sonradan bu tanıştırmaya çalıştığı çocuğun profiline bakarken bir de ne görsün meğer evliymiş. Arkadaş da şimdi diyor ki bakın az kalsın bilmeden evli adamla ilişki yaşayacaktım ama neyse ki o gün eski sevgilim geldi ve barıştık. Ben bunu anladım
Arkadaş sevgilisinden ayrılmış. Sonra bi arkadaşı başka biriyle tanıştırmış. O kişiyle buluştuğu gün sevgilisi aramış onunla da görüşmüş. Sevgilisiyle barışmış, sonra adamın evli olduğunu öğrenmiş. Yani allahın sevgili kuluymuş.
aynen olay buşekil k. bkmayın aceleyle yazıverdim
ok anladım sagolun.
ilginçmiş... anlamadıgım haliyle daha ilginçti gerçi. en azından bi gizem vardı anlayamadıgım için. tüm büyüsü kaçtı şimdi
ee konu sahibesi sevgilinin bundan haberi var mı onunla ilgili de bir şeyler yazmışsın sanırım, onu çözemedim.
evli adamdan kurtuldugun için de geçmiş olsun
sevgilim evli olduğunu bilmiyo garibim sadece o gün tanışmak için adım attığımızı öğrenmişti 'bu kadar çabuk mu' demişti bana
Olsun önemli olan olayı kavramamızEvet allah korumuş konuya gelince, iyi bari. Bence sizi onunla tanıştıran o kişiyle görüşmeyin artık
sonradan bu işi sana karşı kullanmasa bari. unutamaz şimdi falan gurur yapar
yeni olduğu dönem hep açıyodu konuyu tartışıyoduk ama kapattık kesinlikle bahsetmiyoruz zaten evli olduğunu öğrense neler derdi neler
Adam da büyük ihtimal tüh bee kız evli olduğumu öğrendi kaçırdık manitayı diye düşünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?