- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
İyi akşamlar hanımlar. Kendimi 8-9aydır çok kötü hissediyorum hiç yaşam enerjim yokmuş gibi. Güzel giyinip gezmek bile gelmiyor içimden. Ekonominin her geçen gün berbat hal alması, insanların ölmesi, insan ilişkilerinin pamuk ipliğine bağlı gibi olması yada hep çıkar üzerine kurulması gibi şeyler yüzünden iyice alt üst oldum. Eşimden ayrılmamın etkisi de büyük tabi ama artık hayattan hiç zevk alamıyorum. Amaçsızca yaşıyorum sadece. Çok üzülüyorum kendim için….. sadece bir iç döküştü. Okuduğunuz için teşekkürler….
Ben de böyle düşünüyorum artıkBen oturup olumsuzluklar üzerinde kafa yormuyorum. Sağlığım yerinde,oğlum var,şükür halime. Mutlu bir insanım. Pandemide de böyleydim,etkilenmedim. Kendi kendinizi mutsuz etmeyin. Elbette dünyada olumsuz şeyler var. Ama değiştiremeyeceğiniz şeyleri düşünmenin de size bir faydası yok. Hayat her şeyiyle yaşanmaya değer. İçimizdeki umudu beslemeye devam edelim kötü düşünceleri ve mutsuzluğu değil.
al bende de okadarİyi akşamlar hanımlar. Kendimi 8-9aydır çok kötü hissediyorum hiç yaşam enerjim yokmuş gibi. Güzel giyinip gezmek bile gelmiyor içimden. Ekonominin her geçen gün berbat hal alması, insanların ölmesi, insan ilişkilerinin pamuk ipliğine bağlı gibi olması yada hep çıkar üzerine kurulması gibi şeyler yüzünden iyice alt üst oldum. Eşimden ayrılmamın etkisi de büyük tabi ama artık hayattan hiç zevk alamıyorum. Amaçsızca yaşıyorum sadece. Çok üzülüyorum kendim için….. sadece bir iç döküştü. Okuduğunuz için teşekkürler….
Şeker un yağ çikolata kaç para , elektrik faturasıŞimdi havalarda serinledi ya diyorumki şöyşr sıcak bi kek bi kurabiye yapim yanına kahve yada çay kitap okiyim film izliyim plan yapıyorum ama o kadar aktivite yokkkkk kalkıp onu yapmaya enerjimde isteğimde yok
Sormaaa valla aynen oralara grliyo konu sonra neyse yaa böylede iyi diyorumŞeker un yağ çikolata kaç para , elektrik faturasıkahvenin 100 grami
Ben mesela hep diyorum keşke 70 ler 80 lerde falan istanbulda yaşasaydım. Ben bu çağın insanı değilim.
Evet benimde içim sızlar o yıllarla ilgili şeyler görünce. Bende inanılmaz özlüyorum o yıllarıBenimde 90lı ve 2000li yıllara özlemim inanılmaz arttı. Ne güzeldi her şey, bazen dönemin dizilerini açıp izliyorum iyi geliyor o zamanlardan bir şeyler görmek, o anları yeniden hissedebilmek. Hatta bir tanesinde 2006 yılına giriyorlardı yıllar sonra aynı sahneyi tekrar izleyince oturdum ağladım. Gerçekten gram zevk almıyorum hiç bir şeyden, endişeliyim tedirginim.
Toplam nüfusları 5 milyonmuş zaten. Yaş ortalaması da 19 yani nüfusun çocuğunluğu bebek ya da genç.filistinden de bi 10 milyon sığınmacıyı sınırlarımıza almasını asla istemem açıkçası
Ben oturup olumsuzluklar üzerinde kafa yormuyorum. Sağlığım yerinde,oğlum var,şükür halime. Mutlu bir insanım. Pandemide de böyleydim,etkilenmedim. Kendi kendinizi mutsuz etmeyin. Elbette dünyada olumsuz şeyler var. Ama değiştiremeyeceğiniz şeyleri düşünmenin de size bir faydası yok. Hayat her şeyiyle yaşanmaya değer. İçimizdeki umudu beslemeye devam edelim kötü düşünceleri ve mutsuzluğu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?