- 4 Mayıs 2022
- 1.409
- 1.882
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bir çoğumuz aynı durumda inanın, gelecek ile ilgili hayallerimiz bile renksiz,şevksiz . Ümidimiz olmasa çoğumuzun adım atası yok.İyi akşamlar hanımlar. Kendimi 8-9aydır çok kötü hissediyorum hiç yaşam enerjim yokmuş gibi. Güzel giyinip gezmek bile gelmiyor içimden. Ekonominin her geçen gün berbat hal alması, insanların ölmesi, insan ilişkilerinin pamuk ipliğine bağlı gibi olması yada hep çıkar üzerine kurulması gibi şeyler yüzünden iyice alt üst oldum. Eşimden ayrılmamın etkisi de büyük tabi ama artık hayattan hiç zevk alamıyorum. Amaçsızca yaşıyorum sadece. Çok üzülüyorum kendim için….. sadece bir iç döküştü. Okuduğunuz için teşekkürler….
Evet benim de öyle , çalışıyorum para biriktirmeye çalışıyorum ama biliyorum ki emeklerimin karşılığını alamayacağım. 6senedir çalışıyorum sadece bir araba param varBir çoğumuz aynı durumda inanın, gelecek ile ilgili hayallerimiz bile renksiz,şevksiz . Ümidimiz olmasa çoğumuzun adım atası yok.
Çok acı siz kendi geleceğinizi ben kendimi unuttum evlatlarimin geleceğini düşünüyorum.Evet benim de öyle , çalışıyorum para biriktirmeye çalışıyorum ama biliyorum ki emeklerimin karşılığını alamayacağım. 6senedir çalışıyorum sadece bir araba param var
bana artık enerji de gelmiyor, tamamen tükenmişimBende bi tek ben böylryim sanıyodum ama dışarda ve burda gördüğüm kadarı ile hemen hemen herkes böyle sanırım. Tükenmişlik mutsjzlık ümitsizlik güvensizlik hayata karşı isteksizlik... saymakla bitmiyo gerçkten. birden tamam iiyiym ya topladım diyip eğlenip gülüp geziyorum birden şakk diye moodum yine düşüyo. Bazen ümidim oluyo bazende çookk ümitsiz oluyorum. Hayatım hep böyle sürücekmiş gibi geliyo
Şimdi havalarda serinledi ya diyorumki şöyşr sıcak bi kek bi kurabiye yapim yanına kahve yada çay kitap okiyim film izliyim plan yapıyorum ama o kadar aktivite yokkkkk kalkıp onu yapmaya enerjimde isteğimde yokbana artık enerji de gelmiyor, tamamen tükenmişim
Manevi yönden kendinizi geliştirin.Okuyun ibadet edin.Maalesef bu dünya çok kötü.İyi akşamlar hanımlar. Kendimi 8-9aydır çok kötü hissediyorum hiç yaşam enerjim yokmuş gibi. Güzel giyinip gezmek bile gelmiyor içimden. Ekonominin her geçen gün berbat hal alması, insanların ölmesi, insan ilişkilerinin pamuk ipliğine bağlı gibi olması yada hep çıkar üzerine kurulması gibi şeyler yüzünden iyice alt üst oldum. Eşimden ayrılmamın etkisi de büyük tabi ama artık hayattan hiç zevk alamıyorum. Amaçsızca yaşıyorum sadece. Çok üzülüyorum kendim için….. sadece bir iç döküştü. Okuduğunuz için teşekkürler….
Şuan kim kendini iyi hissediyor merak ediyorum.İyi akşamlar hanımlar. Kendimi 8-9aydır çok kötü hissediyorum hiç yaşam enerjim yokmuş gibi. Güzel giyinip gezmek bile gelmiyor içimden. Ekonominin her geçen gün berbat hal alması, insanların ölmesi, insan ilişkilerinin pamuk ipliğine bağlı gibi olması yada hep çıkar üzerine kurulması gibi şeyler yüzünden iyice alt üst oldum. Eşimden ayrılmamın etkisi de büyük tabi ama artık hayattan hiç zevk alamıyorum. Amaçsızca yaşıyorum sadece. Çok üzülüyorum kendim için….. sadece bir iç döküştü. Okuduğunuz için teşekkürler….
6 senede bir araba paranız varsa bu ekonomide gayet güzel.. Her şey olumsuz da olsa iyi yönleri de görmeye çalışın.Evet benim de öyle , çalışıyorum para biriktirmeye çalışıyorum ama biliyorum ki emeklerimin karşılığını alamayacağım. 6senedir çalışıyorum sadece bir araba param var
sizin sektörünüz ne bilmiyorum amaBen de bomb.k hissediyorum maalesef, bizim şirkette de işten çıkarmalar oldu, Linkedinde her gün gezerken işten çıkarılıp aylardır iş arayanların postlarına denk geliyorum. Bir sürü kalifiye insan işsiz, ne oldu bu ekonomiye dünya çapında mı kıran girdi ... ekonomiler daha da kötüye gidecek, dünya daha da kötüye gidecek deniyor görünen o ki akıbet o yöne gidecek dünya b.k çukuruna saplanmaya gidiyor.
Bir yerlede toparlanmaya çalışsakta hep daha kötüye gidiyor.
Önce pandemi oldu. Korku filmi gibiydi. Aylarca evlerden çıkamadık. Ne olduğunu bilmediğimiz bir hastalıkla savaştık. Sonra ekonomik kriz patlat verdi. Gittikçe fakirleştik. Geçen sene deprem oldu. İhmalsizliğe lanet ettim. Rusya-ukrayna savaşı çıktı. Bizi hiç ilgilendirmediği halde Ukraynalılar ülkeye doluştu. Ve şimdi Gazze’da yaşananlar. Hem onlar kahrolmak hem de seyirci kalmak.
Dünya resmen fokurdayan bir kazana döndü. Bence kıyamet alametleri bunlar. Sona yaklaştığımızı düşünüyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?