Herşeyin olumsuz yanını düşünüyorum, yardım eder misiniz?

siyahbeyaz_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
241
1
116
35
merhaba;ben herşeyin olumsuz yanını düşünüyorum ve hiç birşeyden zevk alamıyorum .ama ben buna sebeb olarak bazı şeyleri çok isteyipte elde edemeyince bu duruma düştügümü düşünüyorum.çok stresliyim ayrıca sinirliyim,yardım edermisinizz

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kendinize fazlaca yüklendiğinizi düşünüyorum,

hayatın belli bir raddesinde insanlar zorluklarla karşılaşabilirler...ama bu demek değildir ki,bir daha talih hiç yüzüne gülmeyecek...bir insan düşünün 50 yaşına kadar çok rahat yaşayıp,50 yaşından sonra felç olabilir.şimdi biz bu insanın hastalığına bakıp çok şanssız olduğunumu düşünücez,50 yıl yaşanmış güzel yıllara bakıp çok güzel yaşadımı diycez.onun için sabırlı olmanızı tavsiye ederim...
kutuplarda bile güneş görülüyorsa,sizde her mevsimi kış yaşamayacaksınızdır emin olun....a.s.

bazı yaşadığınız olumsuzluklar çok isteyip de bir türlü olmayan şeyler sizi bu hale getirmiş...
evet çoğu zaman bu bende de oluyor herşey kötü gidiyor...hiç iyi bişey yokmu diyorum ve bunu dedikçede daha çok olumsuz duruma düşüyor herşey...
ama siz de her geceden sonra güneş mutlaka doğar bu sözü hatırlayın...ben de inanıyorum ki...bazı güzel şeyler hiç ummadığımız anda gerçekleşip bütün olumsuzlukları silebiliyor....ve anlıyorsunuz ki gerçekleştiği zamanın önemi belki daha önceolsaydı bu kadar sevinmezdi insan ...ve herşeyin değerini anlamazdı...[/B

haklısınız ama insanın elinde olan bişy degil inanınki çok zor bi durum.sanki boşa yaşıyormuşum gibi geliyor, herşey üstüte gelince oldu biliyorum ama çözümde bulamıyorumm...

biri beni anlatıyor zannettim bende senin gibiyim canım... istediklerim olmayınca bende senin gibi hep olumsuzluklarla uğraşıyorum ... bzen diyorum ki biraz akışına bırak rahat ol herşeye müdahale edesim var kontrol altında tutmam lazım gibi... istedğim gibi birşey gitmedğinde çok bozuluyorum .. bu yüzden de başta sözlüm olmak üzere etrafıma sinir yapıyorum... :çok üzgünüm:

demekki bi dertli ben degilmişim,benim ikiyıldır üstüste geldi herşey,bi türlü toparlayamadım kendimi bakalım nereye kadar gidecek,çekilirligim kalmadı biliyorum ama elimde olan birşeyde degilkii.ani tepkiler, herşeye sinirlenme,beni ben olmaktan çıkardı yanimafoldumben

Son düzenleme:
ben de kendimi kanalize etmeye çalışıyorum başka şeylere bu tarz şeylerin tek çaresi kafayı başka şeylerle yormak,uğraşı bulmak, ve tahammülü ve anlayışı gelştrmek...

benim sizin durumunuzda bir arkadaşım vardı ve evliydi. Mesela kötü birşey olduğunda buna bu mu sebep olmuştur , birisinin başına kötü birşey geldiğinde şunu yaptığı için Allah bu şekilde onu cezalandırdı vs. karşılaştırmalar yapardı .. Yani mutlaka birşeye sebep üretirdi . Mutsuzdu ve acaba ben yaşıyor muyum gibi saçma sorular sorardı bizlere.. Çok iştahsızdı yada kendisine yediği şeyler asla yaramazdı aşırı zayıftı . Ve çok üzgünüm ki arkadaşlığımı bitirmek zorunda kaldım , zamanında tedavi görmüş bu durumuyla ilgili ama yeniden nüksetmiş .. O yüzden ınşallah sorununuza çare bulursunuz ..

konunuzu silmişsiniz yasak olduğunu biliyorsunuz. o bölüm sadece meltem hanımın vereceği cevaplar içindir. bilginize

Damlanur,cum maalesefki bu kötü huy bendede var....
Herşeyde negatif bi sonuç ararım...
Eşim ve kızımda bu huyumdan aşırı şikayetçi...
Aslında halime çok şükür ediyorum...kötü bi durumum yok ama işte ......
Ben en mutlu anımda bile illaki bi şeyler bulup üzerim kendimi...panik atağım...
Hep kötü şeyler olucakmış gibi.....güzelim hayatı bazen zehrederim kendime ve aileme....
Allahıma dua etmekten başka bişey gelmiyo tabiki elimden ..bu kötü huyumu al benden die....:Saruboceq:
Sende fazla takma herşeyi kafana diycem.....
:olmaz:kaydirigubbakcemile3

Back
X