Herşeyinize karışan erkek gerçek seven midir?

kocam herşeye karışır.. hemde A'dan Z'ye.... çok sevdiğinden ve hayata karşı olan endişelerinden bunu yaptığını düşünüyorum...
beni çok fazla korumaya çalışıyor.. kısıtlamak istemediğini bilirim.. ama malesef biraz da olsa kısıtlar...
yaşadığımız yer bir ilçe burada köpek gezdiren bayan azdır. bizim iki tane büyük köpüşümüz var. laf atacaklar diye aklı çıkıyor. çıkarken haber veririm çıkartma demez ama ne oldu ne bitti diye de sorar...
burada dekolte giyinmemi sevmez ama tatilde hiç sınırı yoktur herşeye izin vardır. yani karışması beni sevdiği ve sakındığı anlamına geliyor.

Seven erkek kaybetme korkusunu içinde barındıran erkektir bence..
Karşısındaki insanı çok sıktığında birgün elinden uçuvereceğini aklında bulunduran, ve bu doğrultuda davranan erkektir.
Ha hiç karışmasın demiyorum ama, bayıltacak şekilde karışmasın tabiki.

ooff ooff aynı benimki.. ablana gitme markete gitme adam gibi giyin cidden bi zaman sonra sevgi filan kalmıyo.. odunumsu varlıklar..seviyo sevmesinede bi türlü ayarını tutturamadı hıyar:))

Benımde sevgılım bana cok karısırdı arkds ortamımdan tut dısarı cıkmama ızın vermemeye kdr takıntıları vardı ben senı zaten yeternce gezdırıorum baskalaryla gezmene gerek yok gıbı sozler ederdı bı sureden snraa ınsanda bı baskı oluo ve yıpranıosunuz kmsenn bırının hayatna mudahale etmeye hakkı yokturr....

arkadasim ben daha yeni böyle bir iliskii bitirdim.

ya adam herseyime maydonoz oluyordu. tirnagimdaki ve hatta ayagimdaki ojeye, kumas vs kot pantolon giymeme, kime bakip bakmadigima, ise gittigimde ne yaptigima, saat basi mesaj atip atmadigima...kiminle konusup konusmadigima vs vs ve en sonunda bitti cünki dayanamadim özgürlügümün kisitlanmasina. özgüvenim gercekten zedelenmisti, ama farketmetmedim önce bunu..iliski bitince kendime güven geldi.

ne edin edin, ama karistrmayin kimseyi hayatiniza, hele bi erkegi aslaaa!!!!!

cünki dünyaya birkere gelyiorsunuz ve kimsenin sizi kisitlamasina izin vermeyin

Son düzenleme:
kendine güveni olmayan erkektir kıskanç erkek.........eşinin sevgilisin herşeyine karışan ,müdahale eden erkek ona hükmettiğini düşünür ve bundan zevk alır garip bir şekilde :63:
bunun sevgiyle alakası yok bu sadece bu durumda olanların kendini avutmasıdır ...:68:benim kişiliğime saygısı olmayanın sevgisinide istemem ...beni olduğum gibi giyinişimle,konuşmamla,tavırlarımla kabul eden beni ben! olarak seven erkek benim gözümde seven erkektir ! :71:

Ya düşer ölürsem diye korkusundan dağa tırmanışa gitmemi bile istemiyordu, ne oldu sonunda bitti. Evet sevdiğinden karışıyor fakat dozu tutturamayınca da belli bir yerden sonra ipler kopuyor

Son düzenleme:
Herşeye karısan belki sevıyo olabılır ama unutmayın kı sevgi bir yere kada onun ıstedıklerı dısında hıcbırsey yapamıyorsunuz sız mutsuzsanız onun egolarını tatmın etmek ıcın sunu yapma bunu yapma soyle ol boyle ol dıyıp sızın fıkırlerınızı bıle sormadan yapmazsan ayrılırız dıyen bırının sevgısı olsa ne olur kı :ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
Her şeyine karışan erkekten ziyade,heryeşimizle ilgilenen erkek bence seviyordur.

Karışmak,meraktan olabilir,aşırı kıskançlıktan dolayı olabilir.Ama anlattıklarımızı unutmuyorsa,bizi ilgiyle dinliyorsa,sorunlarımızı çözmemize yardım ediyorsa tabi ki seviyordur.

Back
X