Heryerde mi böyle insanlar var

nazenin1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
106
0
26
Ankara
işyerimde okadar çok öküz var ki bazen onlara oha demek geçiyor içimden..hele ki bu ramazan ayında iyice çoğaldılar..
arkadan iş çevirmeler dedikodu yapmalar kabalaşmalar
heralde diyorum bunlarda eğitimli eşşek oluyor
ne dersiniz her yerdemi boyle insanlar yoksa azınlık mı

ölü taklidi yap
ayılar ölü taklidi yapan insanlara zarar vermezmiş

Öküzleri kovalamanın en güzel yolu onlar konuşurken dinlemediğini belli etmek , suratını özellikle poker face şekli vererek yapabilirsin. *_*.

' Öküz ' olarak nitelendirdiğiniz kişiler iş sebebiyle konuşmak zorunda olduğunuz kişilerse konuşursunuz ama onun dışında muhatap olmazsınız..

Çok ta takmaya gerek yok her işyerinde ikiyüzlü / dedikoducu insanlar var zaten..

Son düzenleme:
sen içindeki öküzü dışarıya çıkar.
hoşlanmadığın herşeyi yüzlerine vur gitsin.
içinde kalacağına onların yüzünde kalsın.

Bence de önemsememeye çalışın,muhatap olmayın

Son düzenleme:

Her yerde vaaaarrr. Bu konular son zamanlarda çoğaldı. Herkes aynı dertten müzdarip. En güzeli resmi durmak muhattap almamak, yeri geldiğinde de cazgır olmak. Sessiz oldukça üstüne üstüne geliyorlar.

ohooo özel sektör mandıra gibi zaten,tüm manda çeşitleri var....sen hangi türden nasıl faydalanabilirsin onu öğren:)

nazenin1985;25655111]işyerimde okadar çok öküz var ki bazen onlara oha demek geçiyor içimden..hele ki bu ramazan ayında iyice çoğaldılar..
arkadan iş çevirmeler dedikodu yapmalar kabalaşmalar
heralde diyorum bunlarda eğitimli eşşek oluyor
ne dersiniz her yerdemi boyle insanlar yoksa azınlık mı
Duygularıma tercüman oldum hay ağzına sağlık :) İş arkadaşlarımızla aynı şeyleri konuşuruz hep :) Amirlerimiz birer öküz biz de onları takip ediyoruz diye.Adam cinsiyet ayrımı yapmadan lan diye konuşur o kadar yani. Bir de akademisyen bizim kurumdakiler diplomanın dibine vursan da yok yani , öküz yine öküz :)

kesinlikle var olmaz mı.. sadece iş yerinde mi apartmanımızda, okulumuzda, mahallemizde her yerdeler........... ölü taklidi yapmak mantıklı geldi bana deneyeceğim

başlığa bende takıldım....

etrafta bu öküzler oldukça bence içimizdeki öküze ohaaaa filan demeyelim.

çıkar içindeki öküzü sende..bak nasıl rahat edersin...biraz dişli ol..koy mesafeni...,

beni ısıracak diye yandan yandan kaçmaya başlar senin öküzler..

Bazı yorumlara çok gülmekle beraber, kendimi şanslı hissettim...

Her iş yerinde böyle insanlar oluyor malesef, benim çalıştığım yerde de vardı...
Artık yoklar...

6 senedir aynı yerde çalışıyorum ve çalıştığım arkadaşların hepsi benden sonra gelenler.
O yüzden artık aile gibi olduk... Derdimizi paylaşıp, iyi günümüzü birlikte yaşıyoruz.
Çok şükür ki nadir bulunur bir ekip içindeyim... Zaten çokta fazla kişi sayılmayız.

Allah kolaylık versin.
Benden tavsiye muhattap olmayın, öküz her yerde öküzdür..
Değişmez, ancak iş yeri değiştirir..

ben çalışmıyorum ama kocamın iş yerinde öküz de çok var dedikoducu iki yüzlü insan da
hemen arkasından adamın kuyusunu kazan tipler çok var kocam daha dün böyle bir olay yaşadı sinir küpüydü adam
en iyisi muhatap olmamak ama aynı iş yerinde olunca mecburen konuşuyorsun

Canım benim serzenişini tam da böyle bıktığım bir günde okudum. Maalesef var, mesafeni koysan da bu nasıl bir virüstür anlamadım.
Başkasının mutsuzluğundan haz almak nasıl bir duygudur onu da bilmem. Ama böyle yaparak insanları işinden,gücünden soğutup ah almak onlara birşey kazandırmaz onu biliyorum.Yıllarca oldukları yerde sayarlar bunun acısını da kendilerinden zayıf(!) gördüğünü ezerek çıkartmaya çalışırlar. Bizde 3 maymunu oynamayı beceremiyoruz galiba. Ama kendimce bulduğum en iyi çözüm bu insanlara ne çok yakın ne çok uzak olmak. Sosyal paylaşımda bulunmamak. Günlük konuşmalarla geçiştirmek. Herşeyden önce özelikle onları görünce dimdik durmak. İşe yarıyor birde sen dene:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…