Heryerden engellemiş ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum oyüzden soruyorum . Eski sevgilimi ben instagramdan sildim . Oda beni tamamen engellemiş ve karşılığında sen beni silersen ben seni engellerim dedi . Twittr wp hepsinden engellemiş bugun akşam bir mekanda otururken yanımdaki arkadaşım swarmda çekin yapmış eski sevgilimde ekli onda ben çok kullanmıyorum çekin yaptıktan 15 dk sonra çıkıp mekana geldi ve beni swarmdan da engellemiş ben bu insanı rahatsız etmiyorum neden böyle her yerden engeller ki ?

Paylaşımlari vs açıksa görmeni istememis olabilir. Hayatında yeni biri vardır senin yazacağını düşünmüş olabilir tanımadığım için benden ancak bu kadar fikir çıkar.

instagramdan silince altta kalmak olmaz. sen bi sildiysen o 3 engellick ki tatmin olsun ben kazandm desin

Yeni ilişkilerinden, çevireceği oyunlardan haberdar olmaman için yapmış olabilir mi?

Amaann ergen hareketleri bunlar bosver. Demek ki silmen cok zoruna gitti misilleme yapiyor.

Ay bi yengem var amcamın eşi. Kızdım sildim instagramdan diye oda babamı annemi kızımı silmişti aklıma o geldi
Bence sen onu sildigin için egosu zarar gördü .sen beni kovamazsın ben istifa ederim gibi olmuş

Swarmdan da engellenmezki bu ne hırs :)
Amaann ergen hareketleri bunlar bosver. Demek ki silmen cok zoruna gitti misilleme yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…