• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabı hep bana ödetiyor..

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.

Erkek arkadaşında öğrenci değil mi? Öğrenciyken en güzeli yarı yarıya paylaşmanız hesabı. Ortak bir bütçede yapabilirsiniz. Diyelim ay başında geliyor aileden paranız 150 o koysun 150 sen bu sizin dışarıda beraber harcıyacağınız paranız olsun.

Bu parazitten kurtul. Babacigini dusun o kadar saat terini emegini boyle yapiskan mikroplar tuketsin diye mi yapiyor kendine acimiyorsan ona aci ve kurtul. Hic sevmem boyle bedavaci tipleri.

Haklisiniz bugunden itibaren kurtulacagim.

ayranı yok içmeye, tahterevanla gider ...

kardeşim gitmeyin sizde bu nedir, mecbur musunuz yiyip içmeye dışarda, sorunca neden gelmiyorsun diye de açık açık param yok deyin..

edit: sevmiyorum gelecek görmüyorum da yazmışsın. neden devam ediyorsun. birilerine bir şey ısmarlamak bu kadar hoşuna gidiyorsa, değen insanlara yap bari

pardonda böyle bir ilişkiyi niye devam ettiriyorsun.sevmiyorumda diyorsun.ailen sana kimbilir ne zorluklarla para yolluyor adamdan geçemediğin ne varki hem aileni hemde kendini sıkıntıya sokuyorsun.inan sana çok kızdım şuan.

Erkek arkadaşında öğrenci değil mi? Öğrenciyken en güzeli yarı yarıya paylaşmanız hesabı. Ortak bir bütçede yapabilirsiniz. Diyelim ay başında geliyor aileden paranız 150 o koysun 150 sen bu sizin dışarıda beraber harcıyacağınız paranız olsun.

Hayir erkek arkadaşım öğrenci değil. Parasi da oluyor surekli ama o sigaraya,maça oyle seylere nedense cok para veriyor... hep ona odetmedigim halde bana parami bitirdin diyor.

Ayrıl sende.

Eşimle sevgiliyken 1 kere bile elimi cebime attırmadı nasıl mahçup olurdum.
Senınki ne şekilse artık. Yüzsüzlüğün bu kadar PES!

ayranı yok içmeye, tahterevanla gider ...

kardeşim gitmeyin sizde bu nedir, mecbur musunuz yiyip içmeye dışarda, sorunca neden gelmiyorsun diye de açık açık param yok deyin..

Ona disarida yemeyelim de diyorum eve gitmek istiyorsun diyor.Param yok diyorum tamam diyor.Anlamiyor.

Gerçekten sizi seven birisize ödetmez,gurur yapar. Parası yoksa,aç olsa dahi yemez.Başka kızlara da ödetmediğinden emin misiniz?.Millet yolunu bulmuş anacım.Kız arkadaş ayağına masraftan yırtmak.Değişik bir yöntemmiş.

pardonda böyle bir ilişkiyi niye devam ettiriyorsun.sevmiyorumda diyorsun.ailen sana kimbilir ne zorluklarla para yolluyor adamdan geçemediğin ne varki hem aileni hemde kendini sıkıntıya sokuyorsun.inan sana çok kızdım şuan.

Gecemedigim.bir durum yok sadece yalnizligimi onunla gideriyorum.

Ayrıl sende.

Eşimle sevgiliyken 1 kere bile elimi cebime attırmadı nasıl mahçup olurdum.
Senınki ne şekilse artık. Yüzsüzlüğün bu kadar PES!

Bizde de aynı durum var. Artık bulusmaya gitmeden önce "bu sefer de sen ödiyceksen gelmem valla" diye trip atıp anlasarak gidiyorum.
Ama bu bildiğiniz sülük kızların erkek versiyonu.

Hayir erkek arkadaşım öğrenci değil. Parasi da oluyor surekli ama o sigaraya,maça oyle seylere nedense cok para veriyor... hep ona odetmedigim halde bana parami bitirdin diyor.

guzelim erkeklerin kokune kiran girmedi,karsina duzgunleri elbet cikar.
once sen su suluk gibi parani emen adamdan kurtul acilen,gitsin kendisine yolmak icin baska tavuk bulsun pis herif.

Aramayınca arıyor buluşalım diyor yazmışsın ya en çok ona güldüm adam bulmuş beleş gecinecegi yiyip yiyip ödettirecegi birini niye aramasın ki...
Seni bal gibi kullanıyor hiç bi açıklama yapmana gerek yok bitti de kurtul

Gara mrvzusunu söyleyip ayrılamam diyorsun anladığım kadarıyla , başka şeyleri bahane et mesela aşırı kıskanç rolü yap , bi şekilde sık onu bıktır dizilerde öyle olur ya :KK53: çok mu dizi izliyorum ne :KK45:

Daha da olmadı direk ayrılmak istiyorum soğudum eskisi gibi hissetmiyorum falan de açık açık uğraşılacak bi tip değil , beleşcilerden uzak durmak lazım:KK52:

Back
X