• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabı hep bana ödetiyor..

Bununla evlilik hayali falan kurma sakın.. Evede sana baktırır.. Boşver bu tipleri.. Öğrencilikte de her şey müşterektir
Ama seninki cılkını çıkartmış.. :KK48: Vardır düzgün insan, ama birisi olsun hayatımda diye düşünme, doğru insan seni bulsun.. Bunu dile.. Şuandakindende kurtul bence.. Öğrenci kendine zor bakar, onu besleyeceğine kedi besle daha çok sevaba girersin :KK48:

Gara mrvzusunu söyleyip ayrılamam diyorsun anladığım kadarıyla , başka şeyleri bahane et mesela aşırı kıskanç rolü yap , bi şekilde sık onu bıktır dizilerde öyle olur ya :KK53: çok mu dizi izliyorum ne :KK45:

Daha da olmadı direk ayrılmak istiyorum soğudum eskisi gibi hissetmiyorum falan de açık açık uğraşılacak bi tip değil , beleşcilerden uzak durmak lazım:KK52:

Evet haklisiniz.Anlamiyor sadece bir muddet anlamasini bekledim.Bu sondu. Kiskanclik numarasi iyi bir fikirmis.

Bizde de aynı durum var. Artık bulusmaya gitmeden önce "bu sefer de sen ödiyceksen gelmem valla" diye trip atıp anlasarak gidiyorum.
Ama bu bildiğiniz sülük kızların erkek versiyonu.
Nasıl sen ödüceksin diyebiliyorsun ki. Yerın dibine geçerim.
Eğer maddı konusa sıkıntılıysa dışarı çıkmam. Çıkarsakta birşey yemem.

Bununla evlilik hayali falan kurma sakın.. Evede sana baktırır.. Boşver bu tipleri.. Öğrencilikte de her şey müşterektir
Ama seninki cılkını çıkartmış.. :KK48: Vardır düzgün insan, ama birisi olsun hayatımda diye düşünme, doğru insan seni bulsun.. Bunu dile.. Şuandakindende kurtul bence.. Öğrenci kendine zor bakar, onu besleyeceğine kedi besle daha çok sevaba girersin :KK48:

Evlilik dusunmuyorum ona da acik acik dedim bu durumu. Evet haklisiniz kendime cok kızıyorum. Cok saftirik biri oldum. Ama kisa zamanda cozum bulacagim.zararin neresinden donulse karmis.

Ona disarida yemeyelim de diyorum eve gitmek istiyorsun diyor.Param yok diyorum tamam diyor.Anlamiyor.
bence sen de en az onun kadar ilginçsin.ciddi ciddi kullanılmaya müsaade ediyorsun.

yalnızlığını gidermek için yedirip içirmene gerek yok , kedi falan beslesen daha mutlu olursun bence. en azından vefası olur.

bence sen de en az onun kadar ilginçsin.ciddi ciddi kullanılmaya müsaade ediyorsun.

yalnızlığını gidermek için yedirip içirmene gerek yok , kedi falan beslesen daha mutlu olursun bence. en azından vefası olur.

Ilginc oldugumu kabul ediyorum.

Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
Ayrılın gitsin zaten biraz düzgün ve düşünceli biri olsa parayı size ödetmezdi

Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
o bir parazit kurtul ondan canımm hem siz gençleri anlamıyorum.kendi yediklerinizi kendiniz ödeyin ayol sen senin yediğini,o kendi yediğini..ohh miss

hış dusunme bıle ...en nefret ettıgım seydır....kesınlıkle ılışkını bıtır

Sen ayril bu adamdan.Resmen Keriz yerine koyuyor seni.Para muhabbeti yaptigi anda alinganlik yapip bahane ile ayrilabilirsin.Bundan sonra masraf olmam deyip kestirip at.Anlar heralde oduncuk

Hayir erkek arkadaşım öğrenci değil. Parasi da oluyor surekli ama o sigaraya,maça oyle seylere nedense cok para veriyor... hep ona odetmedigim halde bana parami bitirdin diyor.
Çok ayıp yaptığı. Sen öğrencisin onun sana daha çok destek olması lazım ozamn.. Yol ver gitsin ..

Back
X