- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
HeeeDedim yüzyüzlüğünde bu kadarıı
Kusura bakma sanırım daha uyanamadım![]()
Yok canım ne kusuru

Hem yeri geliyor ben de neleri neleri cok yanlış okuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeeeDedim yüzyüzlüğünde bu kadarıı
Kusura bakma sanırım daha uyanamadım![]()
Sen ayril bu adamdan.Resmen Keriz yerine koyuyor seni.Para muhabbeti yaptigi anda alinganlik yapip bahane ile ayrilabilirsin.Bundan sonra masraf olmam deyip kestirip at.Anlar heralde oduncuk
adam parasını yiyior niye ayrılsın ki :) bu defa beni üzdün kızdırdın gönlümü al diyerekten parasını yiyecek.Gara mrvzusunu söyleyip ayrılamam diyorsun anladığım kadarıyla , başka şeyleri bahane et mesela aşırı kıskanç rolü yap , bi şekilde sık onu bıktır dizilerde öyle olur yaçok mu dizi izliyorum ne
Daha da olmadı direk ayrılmak istiyorum soğudum eskisi gibi hissetmiyorum falan de açık açık uğraşılacak bi tip değil , beleşcilerden uzak durmak lazım![]()
Yok canım ne kusurubıraksak ödeyecekler de bizdeki de gurur sonuçta, ne o öyle kene gibi adamda.
kaç yıldır artık bu zamanlarda zar zor ikna edebiliyorum arada ben ödiyim diye. :)
Hem yeri geliyor ben de neleri neleri cok yanlış okuyorum![]()
Benim eski erkek arkadasimda oyleydi daha ilk baslarda avm deydik bi kazak begendi askim bana alcaktin ya falan filan bir anda ben hediye alacak duruma geldim sasirdim sonra ama pahali seninde paran bitmesin falan dedi ama o laflarin ustune kendimi tuaf hissettim kazagi aldim ama cok sasirmistimsonra da o bir odediyse ben 3 odedim ama o zamanda kendmi enayi gibi hissetmeye basladım ki o da elini cebine atiyordu ama numaradan oldugu anlasiliyordu cok sinir bozucu bisey . Ayrıl ben ayrıldım
boyle gitmez
Biz şuan evliyiz hesabı ortak ödüyoruz :))
Ayrılacağım. O durumda oyle bir sey diyor ki kendimi kotu hissetmeme neden oluyor. Sanirim onlarin taktigi bu.
şimdi şöyle oluyor.semt pazarlarına hani plastik ağzı açık tuvalet terlikleri satılıyor ya bir adet onlardan alıyorsun 3-5 lira bi şey zaten.
o terliği tuvalete girerken kullanıp daha sonra o ıslak tuvalet terliği ile sevgilinin ağzına gözüne olmak kaydıyla bir kaç darbe indiriyorsun.bunun çözümü bu.bak anla diye ayrıntılı anlattım.
özet geçmem gerekirse,böyle bi öküzün ağzına ıslak tuvalet terliği ile vurup o ilişkiyi bitirirdim.adam parazit gibi.
Haklısınız ama onunla artik para muhabbeti konusuna girmek istemiyorum.yani yan yana gelmek istemiyorum telefondan nasil ayrilabilirim.kendimden sogutmam lazim cunku yapiskan.
Öküz olduğu kesin, ayrılacağım da kesin.isin garibi bu öküz cok yapiskan biri.her gun surekli arar.durmadan ariyor.
Zaten kendini kötü hissetiriyor ki bu adam. Bence sevmiyorsan da zorlama. Eger ki seviyorsan durumunu anlat, para yetistiremiyorum de.
Ayrılacağım. O durumda oyle bir sey diyor ki kendimi kotu hissetmeme neden oluyor. Sanirim onlarin taktigi bu.
Sevmiyorum.Sevdigimi düşünmüyorum.
Yanlislikla mesaj atmis gibi yapabilirsin.Sanki bir arkadasina yaziyormussun gibi onu kotuleyen birsey.Mesela atiyorum , ay bu oduncuk da (onun ismini yazacaksin) yapisti ya , yarin ekeyim bari kerizi hic ugrasamiycam kafami sisiriyor gibi ..