• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabı hep bana ödetiyor..

Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.

benim rahmetli de böyleydi.
ayrıldığımızda ben o kadar içeri girmiştim ki kredi çekip 3 sene ödemek zorunda kaldım.
paranızı yedirmeyin.

Böyleleri bir de erkeğim diye gezer bir de sevgili yapar neyine güveniyorsa.
Berbat bir durum bence yediğini içtiğini odetmesi. Utanma da yok.

Aşk sevgi de yok hiç gözünün yaşına bakma kurtul bundan bende de vardı bi tane aynısı belki daha beteri üstelik çok yapışkan di
Ayrildigimizda bile utanmadan para istiyodu ayrılalı dört seneye yakın oldu hala seviyorum oluyorum bitiyorum diye mesaj atmaya devam ediyo umarım senin ki bu kadar yapışkan çıkmaz

ben böylesine erkek bile demem, saygı da duymam kesinlikle. kendine değer veriyorsan bu kişiyle görüşmeni noktala.

Benim de öyle. Ilk zamanlar seviyorum saniyordum.simdi sevmedigimi anladim.ozellikle bu sekilde davranmaya baslayinca anladim.
sonrlalardan da borç istemeye başlıyorlar kısacası kullanıyorlar başka bişey değil gözü aç derim ben düştüm o hataya sen düşme valla giden paraların üstüne su içtim

Aradığında siz de gelemem yol param bile yok,ailemden de isteyemem diyin.

Ahahahah adama bak ayol. Birde hediye al diyormuş.
Arkadasimin vardı böyle bi sevgilisi. Biz o zaman 17-18 falaniz adam 23-24 heralde. Arkadaşım kafeye götürürdü onu yer içer hadi ödede kalkalim dermis :D
Benden bile para istemişti. Kontur attirsana bana diye mesaj atardı arkadaşıma. O da artırıyordu. Sonra eksiye gitti bir daha attir demişti :D
Adam yüzsüz pisliğin tekiydi. Bana dedi ki birgün "Eğer x hediye alacaksa Zippo cakmak alsın bana " durduk yere bunu dedi. Dışarı cikiyorduk arayıp bana ya tesbih ya da cakmak al diyordu :110:
O zaman tam anlayamamisiz galiba ama adam tam asalakmis. İyyy

gerizekalı bir erkekle nasıl bu kadar arkadaş kalabildin ki?parasımı yok sanki... bence biran önce no nu değiştir yolunu ayır berduş heriften uyuz oldum ayy

Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
Erkek arkadaşın tabiri caizse iyi yere tezgah açmış !!! Kendini kullandırma canım defet gitsin .

bu belli ki seni sevdiğinden değil seni yemek için seninle beraber..
hem ayrılcam diyorsun hem ne yapacağım ben bununla diyorsun.. cevap soruda gizli.. vur kıçına tekmeyi gitsin pintinin..

Size katılıyorum seven erkek ne sevdiğine nede onun parasına kıyar, vur kıçına tekmeyi

Amaçsızca bir ilişkiye dewam etmek için kendini zorluyorsun. İlginç. Kimseyle çıkma daha iyi yahu.

Kadına Hesapi Ödeten Cinsler varmıdır yaa ?
Ayıp Gurur diye bi mesele Var
Alman Üsülü takılın Canım sızde Ayrılmanıza Gerek yok herkes kendi yedigini ödesin.
Cebinde Parası yoksa der zaten param yok diye.
Hadi bu seferlik yine ben ısmarlim dersin. o Anlar zaten..

1 kurus bile harcama.

Benim gerizekali eski erkek arkadasim da eger hesabi ben odeyeceksem salatasindan icecegine herseyi alirdi. Kendi odeyecekse ucuzundan bisey secerdi :KK48::KK48:

Sen odedin ben odedimde degilim de insanda gurur olmali. Allah kimseyi utanma duygusundan mahrum etmesin.

Bedavacı olduğunu ve sizi kullandığını anlamıyor musunuz? Öğrencisiniz ama bir başka öğrenciyi de doyuran bir öğrencisiniz. Ben de arada arkadaşlarıma yemek ısmarlarım ama böyle bir durumu ilk kez duydum.Onunla sevgili olduğunuza emin misiniz?

Böylesiyle insan nasıl yalnızlığını giderirki..of ben bile daraldım görmeden.böyle erkekmi olur.salla gitsin ya.geçen zamanına parana yazık.

Back
X