Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah adama bak ayol. Birde hediye al diyormuş.
Arkadasimin vardı böyle bi sevgilisi. Biz o zaman 17-18 falaniz adam 23-24 heralde. Arkadaşım kafeye götürürdü onu yer içer hadi ödede kalkalim dermis
Benden bile para istemişti. Kontur attirsana bana diye mesaj atardı arkadaşıma. O da artırıyordu. Sonra eksiye gitti bir daha attir demişti
Adam yüzsüz pisliğin tekiydi. Bana dedi ki birgün "Eğer x hediye alacaksa Zippo cakmak alsın bana " durduk yere bunu dedi. Dışarı cikiyorduk arayıp bana ya tesbih ya da cakmak al diyordu
O zaman tam anlayamamisiz galiba ama adam tam asalakmis. İyyy
Aradığında siz de gelemem yol param bile yok,ailemden de isteyemem diyin.
Siz öğrencisiniz ve öğrenci demek para demek hem ailen için hem senin için böyle çar çur etmeyin biraz tasaruf yapın biraz paranızın planlı kullanın eğer çevrenizdekiler sizin plansız harcama yaptığınız farkına varısa kız olsun erkek faydalanmak isteyen çok olur..
1.Cimri insanladan uzak dur sana yakın olmasının nedeni sizi tırtıklamaktır.Plansiz harcama yapan biri degildim.Ama o odemeye yeltenmeyince mecburen ben ödüyorum. Hayir odeme de demiyor hep geride duruyor. Her defasinda boyle diyor. Cantami iceride unuttum sen ode bile dedi gecenlerde.
yoktan kavga çıkartın ve ayrılın dönmeyin geri
ayrıca ben olsam ben de parayı ödeyen varken sürekli görüşmek buluşmak isterim bedavadan karnım doyar hem havam olur sürekli kız arkadaşımla görüşüyorum diye ayrıca siz ona okul da not falan da buluyorsanız kullanmak amaçlı görüşüyordur
direkt ayrılın
Karşıdaki eleman normal olsa aranızda bölüşerek ödeyin ya da bazı şeyleri birbirinize hissettirmeden halledin derdim.
Normalden kastım adam öğrenciyken bile para muhabbetine giriyor, hiç kişilikli değil. Hepimiz öğrenci olduk, ama ona göre yedik içtik ama hiçbir zaman lafını etmedik.
Cebimde 5 TL ile kafeye gittiğimi bilirim. Herkes bir şeyler yerdi, ben çay içerdim hatta karnım da açtı. Ama bunu hissettirmezdim kimseye. Bi bilseler hepsi seferber olurdu çevremdekilerin, ama biraz gururlu olmak lazım. Bu ikili ilişki dahi olsa, cebinde parası yoksa seninle dışarı çıkmasın ya da başka bi plan ayarlasın. Sokaktan bi simit alıp vapura binip gezmek de güzel eğer seviyorsan...
Ya da evde bi kek yapıp bi bankta onu sohbet ederek yemek de güzel...Yeter ki parasızlık göze sokulmasın!
O ogrenci degil.