• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabı hep bana ödetiyor..

Sevgilin sana para kadar değer vermiyor. Hala nasıl devam ediyorsunuz ? Çıkarcı insanlardan nefret ederim. Sen öğrencisin o çalışıyormuş seni enayi yerine koymuş sende sesin çıkmadan ödüyorsun.

arka kapısı olan tuvalete yakın kolay ve görünmeden çıkabıleceğın ama pahalı bşr restorana davet et bolca yemek ısmarla o da ısmarlayacaktır ye iç hepsini pahalı içecek ne varsa işte hepsinden iste yemeğin sonunda lavobaya gitmem lazım aşkım de arka kapıdan ya da göremeyeceği neresi varsa sıvış ordan hemen telefonunu da kapa ya da engelle eve git.Akşam ararsa aa aşkım acil evden aradılar bir sorun vardı gitmem lazımdı yarın gene çıkalım yemeğe de:KK70:

Paramı bitirdin ne ayıp laf ya. Durumu yoksa sıra sıra ödeyelim der, denebilecek en fazla budur. Hiç ödemeyeceksen bir yere oturma o Zaman dolaş dön eve.
Umarım kendisinden kurtulursun.

Öğrenciye hesap mi odetilir ya günahtır pis pintiye bak sen :KK12: yol ver gitsin En Büyük KK

Sevgilin sana para kadar değer vermiyor. Hala nasıl devam ediyorsunuz ? Çıkarcı insanlardan nefret ederim. Sen öğrencisin o çalışıyormuş seni enayi yerine koymuş sende sesin çıkmadan ödüyorsun.

Ben sadece belki o gunler durumu iyi degildir dedim.ama bu boyle uzadi gitti.

Paramı bitirdin ne ayıp laf ya. Durumu yoksa sıra sıra ödeyelim der, denebilecek en fazla budur. Hiç ödemeyeceksen bir yere oturma o Zaman dolaş dön eve.
Umarım kendisinden kurtulursun.

Ki ben onun parasini hic yemedim o benimkini yemis oluyot bu durumda.parami bitirdin ne demek bunu cozemedim.cunku ona sen ne sacmaliyorsun ben senin parani mi yedim ki dedim.saka yapiyorum dedi.

Bir erkek nasıl bunu kendine yedirebilir ya nasıl bi gurursuzluk benim sevgilim beni eve birakirdi normalde taksiye binip giderdi o gün parası az kalmıştı hava yagmurluydu bende otobüs durağına kadar gitmesini istemedim ve bana parası olmadığını söylemedi yuruycem dedi ben öyle anladım zorla kabul ettirdim ve borç bilip bana geri ödedi zorla bende beraber harcariz dedim böylesi de varmış vay be

Niye bu kadar hasasın anlamadım
seni resmen maddi yönden kullanıyor sende boynunu eğik onun istediklerini yapıyorsun bence güçlü ol ve artık görüşme

neden alıştırdın ki.böyle bi erkek nasıl çekilir.bundan sonra cüzdanım evde kalmış de.zaten yiyemeyince oda görüşmek istemez.Kurtulmuş olursun.

Yeni nesil kadinlar tam bir parazit ordusu besliyorlar.
Demek ki o kadar erkek ilgisine muhtac, o kadar sevgiye aclar ki bogazlarindan kesip veriyorlar.
Bu tur kadinlarin anneleri onlari yanlis yetistrimis, hayati ogretememisler.
Kendileri bir sey ogrenememis ki ogretebilsinler diyeceksiniz, haklisiniz.
Zavalli aciz saf Turk kadinlari!

Yerinde olsam bu parazitten ayrılırdım. Karnını doyurmaya buluşalım diyodur o kesin.Kendine baska saf bulsun.

Back
X