• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabı hep bana ödetiyor..

Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.

Ne mi yapacan ? yol verecen gidecek,
E devamlı araması normal sizi para babası görmüş bir kere,

Merhabalar öncelikle ben ogrenciyim.Ailemin verdigi harclikla idare etmek durumundayim.Erkek arkadasim surekli para lafi yapiyor ve yediklerimizi ben odemek zorunda hissediyorum. O da ödemek icin göstermelik elini cebine atiyor. Bazen ödediği oluyor ama o zaman da sakasina parami bitirdin diye espriler dönüyor ortalıkta. Bu insanla görüşmek istemiyorum artık çünkü gercekten düşüncesiz. Okula gidecek araba param kalmadi ve ailemden isteyemiyorum. En başından beri bir o bir ben oduyorduk,simdi sadece ben ödüyorum. Neden hep bana geliyor ki böyleleri. Hic mi düzgün insan yok şu memlekette? Ben bu insanla ne yapmaliyim? Aramasam da arıyor bulusalim diyor. Ayrica gelecegi olan bir arkadaslik da değil. Açık açık söyleyemem ona bu durumu çünkü ben onun düşüncesiz olduguna inandim. Boyle bir konuyu algilayabilecegini düşünmüyorum. Sonuçta öğrenci olan benim ve o elini cebine istemeden atiyor.
aptallık etme istersen daha fazla ve ayrıl

Arkadaslar bugun bulustum her seyi o odedi.ama odemeden once cuzdanimi unuttum dedi sonra bende unuttum ya dedim.ardindan saka saka dedi odedi. Bir de arkadasiz biz daha otesi olamaz dedim. Benden bir sey bekleme dedim. Bozuldu ama ben boyle daha mutluyum.

Arkadaslar bugun bulustum her seyi o odedi.ama odemeden once cuzdanimi unuttum dedi sonra bende unuttum ya dedim.ardindan saka saka dedi odedi. Bir de arkadasiz biz daha otesi olamaz dedim. Benden bir sey bekleme dedim. Bozuldu ama ben boyle daha mutluyum.

Saka gibi ya hala daha cuzdanimi evde unuttum sakasi yapiyor densiz!! Iyi yapmissin cnm sen okumana derslerine ver kendini bosver bunun gibilerini..

Canım kendinde demissin bırak gitsin. Pinti birine benziyor

Adam hala hesap ödetme derdinde.
Tebrik ederim çok mantıklı bir karar verdin :KK66:

Kendini kullandirma.Bak o sana sakada olsa ne diyormus parami bitirdin.Sende benim kendime kadar param de.Emin ol isi bitince sana selam bile vermiycek.Aynilarini yasadim ve coooookkkkk pismanim.Canim anne babam ne zorluklarla yolluyormus meger para.Kisin sogukta oturmuslar bana para yollamak icin.o yuzden iyi dusunun.

Yeni nesil kadinlar tam bir parazit ordusu besliyorlar.
Demek ki o kadar erkek ilgisine muhtac, o kadar sevgiye aclar ki bogazlarindan kesip veriyorlar.
Bu tur kadinlarin anneleri onlari yanlis yetistrimis, hayati ogretememisler.
Kendileri bir sey ogrenememis ki ogretebilsinler diyeceksiniz, haklisiniz.
Zavalli aciz saf Turk kadinlari!

HEY KK uyeleri
KIB butonuna basip yorumcu sansurleteceginize-
Once kendinizi elestirmiyi ogrenin.
Ufkunuz genisler!

(Maskeyi once kendinize sonra baskasina ...)
KIBniz.

Vay vay vay... Kurnaza bak sen hele.

HEY KK uyeleri
Ufkunuz genisler!

KIBniz.

İnsanlara hakaret etmek, aşağılamak KİB sebebidir. İşine gelirse... :KK14:

HEY KK uyeleri
Ufkunuz genisler!

KIBniz.

Hakaret ne zamandan beri eleştirmek oldu? Sadece üyeler KİB le di diye uzaklaştırılmaz, site yöneticisi inceler ve o da yapılan kural ihlali görürse uzaklaştırır. Hala polemik yaratmaya devam ediyorsunuz. Bende belki 50 -60 kere belki daha fazla ceza aldım. Hakettim aldım.

İnsanlara hakaret etmek, aşağılamak KİB sebebidir. İşine gelirse... :KK14:
hey bir dakika... Insanlari elestirebilmek herkesin hakkidir. Bunu artik ogrenmemiz lazim. Eger elestirilmeyi karsilayacak ve cevap verecek ozguven yoksa, o bu elestiriyi kaldiramayanlarin ozguven ve kislik eksikligindendir. Bu ozguvensizlik, kendini elestirenleri susturmakla gelisiyorsa susturan kisi gelismekten korkan ezik bir kisilige sahiptir.
Ozellikle elestiri ile hakaret arasinda farki bilmiyorsa , cahildir.

Hakaret ne zamandan beri eleştirmek oldu? Sadece üyeler KİB le di diye uzaklaştırılmaz, site yöneticisi inceler ve o da yapılan kural ihlali görürse uzaklaştırır. Hala polemik yaratmaya devam ediyorsunuz. Bende belki 50 -60 kere belki daha fazla ceza aldım. Hakettim aldım.
Bana hakeret ile elestiri arasindaki farki soyleyebilirsiniz isterseniz. Benim problemim ceza sistemi degil . Okuduklarini idrak edemeyen, her elestiriyi hakaret algilayan sahislarin dusunce bicimi.
Sunu tekrar etmek isterim: Elestiri almayi ve yapmayi ogrenmezsek asla ilerleyemeyiz.

Ne oldu simdi hala yapiskan herif ariyor mu? Muslugu kestigini hissettiyse aramaz artik baska kurbanlar bulur.

Hayir tamamen bitti.Her defasinda beni hayatindan kovuyorsun sana guvenmiyorum dedi. Bende bunu soylemek icin gec kaldin hayatımdan çık dedim.

Back
X