Bence iki tarafta ara ara ödemeli. Diğer türlü yiyici durumuna düşülürHayır o ödesin
Artık elinizi cebinize atmanın vakti gelmiş.Ben şimdi çok utandım,her şeyi o yaptı şu ana dek.üç ay filan oldu çıkalı.
Bir yaptım mı dozunu kaçırırım diye korkuyorum.Ayarım yok benim,
Nişanlıyken öyleydi sonra adam artık yüzsüz yüzsüz kendi istemeye başlamıştı.
Yok ya kesinlikle öyle değil erkekler hesap ödeyen,düşünceli kadınlara değer vermiyor ne kadar harcama yaparsa bunu yatırım olarak düşünüp o zaman değer veriyorlar evet çok saçma kötü ama gerçekten erkeklerin mantığı buBence iki tarafta ara ara ödemeli. Diğer türlü yiyici durumuna düşülür
Başlarda ben eşitliğe ve kadınların ayakta durmasına çok inanan biri olduğum için çok mücadele ettim. Zamanla baktım malesef kadın ne kadar ayakta durmaya meyilliyse karşı taraf o kadar az özeniyor.
Arkadaşlar merhaba,ilişkilerde hesabı kim ödemeli?İlk buluşma değil,artık birbirimizi tanıyoruz gib,yine de yeniyiz.Hesabı hep o ödüyor,şu ana kadar sen öde demedi.
Daha önceki ilişkimde maddi yönden manipüle edildiğim için karşımdaki insana hesap ödeme teklifi iletmeye çekiniyorum,alışkanlık yapmasın diye.Bir taraftan da ezilmek istemiyorum,ya da beni yanlış tanısın istemiyorum.Onun gelir durumu benden daha iyi ama yine de ben de bir şeyler yapmalıyı
hep o ödemeli.m diye düşünüyorum.h
yuh yanibenim arkadaşımın sevgilisi arabasına yakıt almasını istemiştiayrıldılar tabii
bir hayati paylasacagim kisiyse ileride bence erkegin görevidir ödemelidir bi yiyecegimi icecegimi ödeyemeyecekse benden bekleyecekse yanimda dolanmasin erkegim diyedeArkadaşlar merhaba,ilişkilerde hesabı kim ödemeli?İlk buluşma değil,artık birbirimizi tanıyoruz gib,yine de yeniyiz.Hesabı hep o ödüyor,şu ana kadar sen öde demedi.
Daha önceki ilişkimde maddi yönden manipüle edildiğim için karşımdaki insana hesap ödeme teklifi iletmeye çekiniyorum,alışkanlık yapmasın diye.Bir taraftan da ezilmek istemiyorum,ya da beni yanlış tanısın istemiyorum.Onun gelir durumu benden daha iyi ama yine de ben de bir şeyler yapmalıyım diye düşünüyorum.
neden mesela ?benim arkadaşımın sevgilisi arabasına yakıt almasını istemiştiayrıldılar tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?