- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Evet soz hakki doguyor ister istemez zaten ilk dile getirisi degilHiç kusura bakmayın evli çalışan bir adam annesinden para istiyorsa anneside bunu söyleme hakkını kendinde bulur
2×2=5 olduğu gibi :)
Aynen bende bole dusunuorum ben varken annesine mi yakisior yoksa bana mi deli olacagim bole soylesem kavga da cikartir temelli gireriZ birbirimizeSiz varken annesinin toplaması doğru değil bence.
Para yardımı yapıyorsa maliye bakanı olurAnnesi sizin evin maliye bakanı mı?O evin hanımının sen olduğunu unutuyor galiba.
Maalesef ole markete onunla cikariz pazara onunla hic hanim olamadik dahaAnnesi sizin evin maliye bakanı mı?O evin hanımının sen olduğunu unutuyor galiba.
Eşiniz erkek olarak sorumsuz bence. Ama sizde pasifsiniz sanki. O evin hanımıysanız eşinizi ve evinizi çekip çevirin, dişli olun. Siz fırsat vermeyin ki kimse de size öyle bir teklifte bulunmasın. Kırılan kırılır, ne münasebet yani. Gerekirse kv ile de konuşursunuz.Aynen bende bole dusunuorum ben varken annesine mi yakisior yoksa bana mi deli olacagim bole soylesem kavga da cikartir temelli gireriZ birbirimize
İste bende buna sinir oluorum ya ama agzimi acsam suclarNe annesinden para istesin ne de parasını versin sen dururken maaşını annesine ne diye verecek anlamadım madem kocan savuruyor sana versin!!!
+1Hiç kusura bakmayın evli çalışan bir adam annesinden para istiyorsa anneside bunu söyleme hakkını kendinde bulur
2×2=5 olduğu gibi :)
Bazen bende bilmiorum nereye gittigini dior bazen arabaya gaz aldim yok komur aldik yok gecen ay tatile cikmistik ya gibi seyler soyluor kendi gozumle goruorum haftalarca mesaili calisior 6 bine yakin para girior eve hala yok dior anasindan sigara ilac parasi istior ya beni aldattigini dusunuorum ya da gizli birikim yapior aldattigina dair bu arada hicbir bulgu yok tlf falanda incelerim kus beslior guvercin biraz maliyetli onlara mi harcior anlamiorum.Eğer sürekli olarak annesinden para istiyorsa annesi kendinde bu hakkı görür,ama anlamadığım sadece kredi varsa geri kalan para nereye gidiyor kazancıda iyiymiş.
6 binlira az para değil her ay tatile çıkmıyorsun sonuçta iddia vs oynamasın sakın paranın hepsini güvercine mi harcayacak kredi kartı falan var mı.Bazen bende bilmiorum nereye gittigini dior bazen arabaya gaz aldim yok komur aldik yok gecen ay tatile cikmistik ya gibi seyler soyluor kendi gozumle goruorum haftalarca mesaili calisior 6 bine yakin para girior eve hala yok dior anasindan sigara ilac parasi istior ya beni aldattigini dusunuorum ya da gizli birikim yapior aldattigina dair bu arada hicbir bulgu yok tlf falanda incelerim kus beslior guvercin biraz maliyetli onlara mi harcior anlamiorum.
6 bin lira giriyorsa eve ve hala annesinden istiyorsa kesin gizli biseyler yapiyor kesin .Bazen bende bilmiorum nereye gittigini dior bazen arabaya gaz aldim yok komur aldik yok gecen ay tatile cikmistik ya gibi seyler soyluor kendi gozumle goruorum haftalarca mesaili calisior 6 bine yakin para girior eve hala yok dior anasindan sigara ilac parasi istior ya beni aldattigini dusunuorum ya da gizli birikim yapior aldattigina dair bu arada hicbir bulgu yok tlf falanda incelerim kus beslior guvercin biraz maliyetli onlara mi harcior anlamiorum.
Bazen bende bilmiorum nereye gittigini dior bazen arabaya gaz aldim yok komur aldik yok gecen ay tatile cikmistik ya gibi seyler soyluor kendi gozumle goruorum haftalarca mesaili calisior 6 bine yakin para girior eve hala yok dior anasindan sigara ilac parasi istior ya beni aldattigini dusunuorum ya da gizli birikim yapior aldattigina dair bu arada hicbir bulgu yok tlf falanda incelerim kus beslior guvercin biraz maliyetli onlara mi harcior anlamiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?