Hesabını bilmeyen koca kişisi :/

Kredi karti 1 tane var die biliorum onun borcunu oduyoruz zaten ama baktigi kuslar milyarlikmis bi damlasi bile 60 lira buda ayni kumar gibi hastalik belki 50 cift kus var e devlet sifresini bilsem bakicam ne yapio die onuda bilmiorum

adam çocuğuna aldığı bezin hesabını yapıyor başka kadın olduğunu sanmam
Ya kumar oynuyordur o ya da almayı hedeflediği bişey için gizli para biriktiriyordur

Kredi karti 1 tane var die biliorum onun borcunu oduyoruz zaten ama baktigi kuslar milyarlikmis bi damlasi bile 60 lira buda ayni kumar gibi hastalik belki 50 cift kus var e devlet sifresini bilsem bakicam ne yapio die onuda bilmiorum
E devletten para izi süremezsin
Hesabı olsa da çıkmaz orda

adam çocuğuna aldığı bezin hesabını yapıyor başka kadın olduğunu sanmam
Ya kumar oynuyordur o ya da almayı hedeflediği bişey için gizli para biriktiriyordur
70 bine araba bakiodu bi ara simdide 50 bin liralarda bakicam dior evimizin catiya ihtiyaci var her taraf rutubet tamam tamam yapicam dior icraat yok

Soyluorum kac kez soyledim hesap belli ben yapiorum dior ama sonuc ortada

Neyi not etmisse, sizde not alin.
bu buraya gitti, su kadar kaldi vs diye.
Karsilastirma yaparsiniz.
Esiniz para hesabini yapamiyor ise, maasini size verip siz yonlendirebilirsiniz aslinda..
Boyle birikimde yapilmaz..

E kv ile de konuşun gerekiyorsa? Anne bu böyle olmaz, sen olmasan hesabını bilmiyor,para yardımında da bulunma lütfen böyle bir şeye müsaade etme benim gönlüm yok deyin. Bunun üzerine niyetli gibi konuşursa kv ben iyi niyet aramam

Anneside sen hesabini bilmiosun ben alicam maasini dior simdide zaten iyice yiprandim bu adamla konussam olmuor sussam olmuor hicbisey denmior hemen sinirlenir hakaret eder

70 bine araba bakiodu bi ara simdide 50 bin liralarda bakicam dior evimizin catiya ihtiyaci var her taraf rutubet tamam tamam yapicam dior icraat yok
Onu almadan rahatlamaz o
Bırak alsın
Anasına falan maaş verecek göz yok onda zaten
Yalnız önümüz kış
Ne zaman hasta olsanız söylenmeye başla "bir çatıyı yaptıramadık" diye

Yaklasik 1 ay oncesi konustum karsima alip yapma anne buyusun oglun dedim tamam yapmayacagim bundan sonra dedi sonra insan acio evladina seninde evladin var dedi aldatmior dovmuor bak seni gene dedi soyledim verme yapma die ama dinlemior dinlemedi alan memnun veren memnun dedim sustum bende simdide kv boyle dior

Onu almadan rahatlamaz o
Bırak alsın
Anasına falan maaş verecek göz yok onda zaten
Yalnız önümüz kış
Ne zaman hasta olsanız söylenmeye başla "bir çatıyı yaptıramadık" diye
O is bende deyip duruor 4 yildir yapilacak o cati beklioruz hala

Vallahi ne desem boş olur şimdi buradan, kv ile birlikte yaşamanız buna etken, çalışmıyor oluşunuz buna etken gerisini bilsem belki birçok etken çıkar. Birlikte yaşıyorsunuz e ister istemez yüz göz olmuşsunuz, yemek mutfak bir diyorsunuz her şeyiniz ortak olmuş ki sizin, e ister istemez bu konu olmasa başka konuda kv kp illa ki müdahil olur her şeyiniz ortak neredeyse...

Annelerin suçu
Özellikle şu yeni jenerasyon erkekleri gözlemliyorum da bu seksen anneleri doksan anneleri nasıl bu kadar asalak erkek çocukları yetiştirmişler aklım almıyor.
ne yemek yapmayı biliyorlar , ne ellerinden bir iş geliyor, ne parasını yönetebiliyor. Ama egonun hasi da onlarda.
Neden?
Dur oğlum çay koyayım, kapı çalıyor ayşee kapıya bak, oğlum bu odanın halı ne? Salona geç de supureyim...
Evlenmeden önce kendi parasını yönetmeyen adama düzenli ilişkiye girince birden akıl erdem mi ışınlanacak da evlendikten sonra kendi parasını yönetecek ? Tabii ki böyle afalliyor

Ben sizin yerinizde olsam ben de sinirlenirdim. 'kaynanamdan cep harçlığı almaya evlenmedim ben' diye kavga çıkartırdim. Bu model kaynananin bir iki sene sonraki cümlesi ne olacak sen de biliyorsun : bu çocuğa bakamiyosunuz siz
Taviz tacizi doğurur, hayatınıza bu kadar müdahil olmalarina izin vermeyin

Aynen 3 kisilik hayat resmen. Az once konuyu actim annenin boyle boyle dedigini duydum die ben kimseye para vermem dedi onlar hesabini bilselerdi bole olmazlardi asil dedi acaba bana mi duyurmamak icin boyle soyluor?

Cok haklisiniz ama ben bisey diyemiorum zamaninda onlar bir olup beni cok ezdiler derenin altindan cok sular geldi gecti ben simdi artik bisey soylememek istiyorum istiyorum ki esim gorsun biseyleri evlenmeyi bilmis ya lafta getirtmesin oda artik oglunun acigini kapatmakla ugrasmasin kac kez konustum kv anlamior bende biraktim kendi hallerine sanki oglu 10 yasinda daha anasi olunce napcak bilmem arlanmioda kac yasinda adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…