- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Offf annemde öyle diyor ama hiç ümidim yokcnm kyamm allh yardmcn olsn belki ewlilgn ne oldgnu anlyamiyodr o sorumlulugu cocuk dgdktan snra anlr ve artk dzelr insallh
Sözlerinizde o kadar haklısinizkiDaha oncede okudum ben konunuzu ben esinizde pek bi isik goremedim bu evlilik bitecek ama nasil bitecek ne zaman bitecek bilemiyor gibisiniz yasiniz daha kucuk kendinize ve cocugunuza kotuluk yapmayin derim ben adam hakaret ediyor kufur ediyor bunlari cocugunuzda yasayacak duzelsin diye dua ederek sadece zaman harciyorsunuz seviyorsunuz belki belki gelecekten korkuyorsunuz bence yapmayin kendinizi degerli gorun cocugunuzu degerli gorun ayrilin bu adamdan bazi seyleri idrak etmek icin dayak yemeyimi bekliyorsunuz yine bahanelerin arkasina siginacak yine affedeceksiniz bu adamla evli kaldiginiz surece daha cok konu acarsiniz gibi hissediyorum
Maddi konulardaki düşüncesizliği hep böyleydi ama diğer agır sözleri evlendikten sonra daha da arttıHep böyle miydi evlenince mi böyle oldu
Daha iyi bir hayatım olacagından emin değilimBoşan çocuğunla yeni bi hayat kur
Ailelelrle hiçbirsey paylaşmadim hep içime attım mücadele ettim ama onunla mücadele ettikçe sözlerine karsılık verip münakaşaya girdikçe iyice eşimin saygısızlaşıp haddini aştığını gördüm.. o yüzden onunla konuşmak hüç içimden gelmyor ve olucaklardan endişe ediyorum.. ama bu böyle devam ederse ailelerle konusucam ama artık hamile olduğum için hiçbir yere sığamycagmı düşünüyorum eskiden bi ümit baba evim vardı ama bebeğimle düşünemyorumBebeğiniz de olacakmış bence hemen boşanma kararı alma. Düzgünce oturup konuşun. Aile büyükleri tutumlu olma konusunda akıl versin. Eşinin yaşı kaç duzelme umudu yok mu? Hakaret konusunda birşey diyemem belki sana anlatamadigi problemi vardir sana patliyordur bilemiyorum
En çok merak ettiğimde bu zaten bilezikten sonra nasil bir yol izleyicek .. para biriktirme çye de pek yanasmyor denedimYani bilemedim kala kala 1 bilezik kalmış ama bebek demek para demek. Hiç bitmiyorki ihtiyacı. Bileziği bozsan bile onun da sonu gelecek. Her ay en azından bana 300-500 tl ver diyebilirsin.
Icine atarak sadece kendini üzersin. Bence önce esinle adam akıllı konuş boyle devam ederse ailelere söyle yine duzelme olmazsa bosanirsin. Eğitim seviyeni bilmiyorum ama illa ki hayatina devam edip bebeğine bakacak bir is bulursun belki daha iyi bir hayatın olur ömrünün sonuna kadar mutsuzluk icinde yasayamazsinAilelelrle hiçbirsey paylaşmadim hep içime attım mücadele ettim ama onunla mücadele ettikçe sözlerine karsılık verip münakaşaya girdikçe iyice eşimin saygısızlaşıp haddini aştığını gördüm.. o yüzden onunla konuşmak hüç içimden gelmyor ve olucaklardan endişe ediyorum.. ama bu böyle devam ederse ailelerle konusucam ama artık hamile olduğum için hiçbir yere sığamycagmı düşünüyorum eskiden bi ümit baba evim vardı ama bebeğimle düşünemyorum
Biriktirmesin canım sen iste. Madem öyle bebeğin için yüzsüz olacaksın. 50-100 ne kadar alıyosan al. Sona hem senin hem bebeğinin içinde kalır.En çok merak ettiğimde bu zaten bilezikten sonra nasil bir yol izleyicek .. para biriktirme çye de pek yanasmyor denedim
Ayda en fazla 50 verir oda bana ancak yetiyor..fazla wermyor yaniBiriktirmesin canım sen iste. Madem öyle bebeğin için yüzsüz olacaksın. 50-100 ne kadar alıyosan al. Sona hem senin hem bebeğinin içinde kalır.
Ay ozaman inşallah bebeğin emer. Yoksa sen yandın. Mamanın kutusu 60tl o da 1 hafta ancak yetiyor.Ayda en fazla 50 verir oda bana ancak yetiyor..fazla wermyor yani
Maddi konulardaki düşüncesizliği hep böyleydi ama diğer agır sözleri evlendikten sonra daha da arttı
Ama tabiki evin bütün ihtiyaclarını dört dörtlük karsılıyor hatta bende bundan sikayet ettiğim oluyorAy ozaman inşallah bebeğin emer. Yoksa sen yandın. Mamanın kutusu 60tl o da 1 hafta ancak yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?