- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
benim babam diyor.
takmış çok harcıyorsunuz diye.
kimseden 1 tane çöp almadan evlendik.
eşim de dahil buna.
memur maaşıyla ev eşyası, külüstür bi araba aldım.
dışarıda yemek yemem çok fazla
üst baş almam
ama hala çok harcıyorsun diyor.
sanki bedava veriyorlar illaki harcıycam ne yapayım...
arkadaşlar çok merak ediyorum sizin kayınvalideleriniz de sürekli hesabınızı bilin hesabınızı bilin deyip duruyor mu?
Benim ki her telefonda konuşmamız da nasılsın iyi misin faslından sonra başlıyor hesabınızı bilin akıllı olun şimdi birikmezse hiç birikmez der durur
bu sabah yine konuşuyorduk yine aynı şeyler :s
geçenler de eşimle önce kahvaltı yaptık sonra sahilde biraz turladık
fotoğraf çekildik bi kaç tane facebooka koymuş eşim
sanki çok enteresan bir şey yapmışız oluk oluk para harcamışız gibi işte gören telefonda konuşurken siz iyi geziyorsunuz hayat size güzel vs. Laf sokup duruyor.
Neyse sahilde ki o bir iki fotografı kvdem de görmüş ben ömrümde hiç dışarda yemek yemedim yemem de
öyle olsa biz bu duruma gelemezdikte siz de akıllı olun böyle para birikmez de
eşimde bu tepkilerinden dolayı onlara bir şey duyurmak istemiyor
eğer yemekteysek yürüyüşe çıktık der alışverişe çıkarız hava almaya çıktık der
onların karışmasından bıktığı için eşimde gizliyor herkesin yaptığı basit şeyleri
bilmiyorum belki siz bunda ne var ki diyeceksiniz ama ben çok sıkılıyorum bu tepkilerden
benim hayat felsefemde öyle daire üstüne daire mal üstüne mal yapmak yok
bi ev alayım biraz kenarda param olsun zor günler için yeterli
eşimde bu şekilde düşünüyor
ama ailesi yemeyin içmeyin gezmeyin ot gibi yaşayın mal biriktirin derdindeler
kötü düşünmek istemiyorum bizi düşünüyorlar ondan diyorum ama canım sıkılıyor yine de
bunu benim kv yapar hatta okadarki bir sira arkamdan konusuyordu duydum bizim gelin cocuklara cok masraf yapiyor masraftan kasti sebze meyve falan herneyse neymis cocuk bu anlamazmis vereceksin makarnayi önüne doyarmis böyle böyle sacmaliklar ha kendisi cok tutumludur hatta cimridir vardir mali mülkü ama para biriktiricem diye ne cocuklarini kendinden sogutmadigi kaldi ne es dost akraba birakti etrafinda bizim bir iki akrabag var pek iyi degil durumlari ama kötüde degil evlerine gidince ee adettir yemek falan yapmaya kalkismislar bizimkinden cevap sakin ha biz bes dakika oturup gidicez sizin neyiniz varda yiyelim demis ne kadar ayip duydugumda ben bile utandim yani
valla dayanamazdım sanırım ben böyle birşeye Allah büyük konuşturmasın... parayı biz kazanıyoruz sonuçta ona ne?tamam hani arada akıl vermeler olur bunlar söylenir sonuçta görmüş geçirmiş insanlar ......benimde kayınpederim cimridir biraz ama cimriliği kendine bize bişey demez çünkü deme hakkı yok eşimde bende çalışıyorum paramızın hesabını ancak eşimle birbirimize vermekle yükümlüyüz o kadar.........ben dışarıda yemek yedim,alışveriş yaptım diye söylenmeye kalkarsa birisi ağzının payını da alır......... sen kızmak da haklısın,,eşin annesine dese olmaz mı acaba yeni evliyiz gezeceğiz tabi ama biz hesabımızı da yapıyoruz diye
demez canım
çok yumuşak yüzlü bir eşim var
hiç bir şey diyemez annesine
kırmaktan çok korkar
bana da he he de geç ne olacak sanki annem öyle dedi diye sen bir şeyden geri mi kalıyorsunda diyor
bende hiç hoşlanmıyorum ama eşimle aram bozulmasın diye ailesi hakkında konuşmak istemiyorumEşin ne seni kırıyo nede ailesini... onunda işi zor ama.. :26: gerçi karışmamaları lazım.. o ayrı bi konu.. eşinde kırıcı olmasada lafı hafiften dokundurabilir.. yeni ewliyiz, şimdi gezmicezde ne zaman gezicez yada merak etmeyin biz kendi hesabımızı kendimiz yapabilecek olgunluktayız diyip kestirip atabilir ama yapı meselesi, düşkünlük meselesi..
Allah başıma vermesin büyük konuşmayım ama kendimin çalışıp kazandığım paranın hesabını kimseye verememkimseye düşmez benim paramın çetelesi.. kocişle beraber gezeriz de tozarızda yeri gelir sıkışırızda, ama ne yaparsak ikimiz yaparız. bi üçüncü kişiye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?