Sürekli aynı seyleri duymak sıkıntıya sokar insanı ama esin yine orta yolu bulmus yani seni alısveristen mahrum bırakmıyor aradıklarında da hava aldık demesi güzel birsey bosver onlara birsey yansıtma bu sefer yasamadığı icin bunları zamanında kaynanan kıskanclık yapabilir
bizede diyo, bide benimkinin şu klişesi var ben bilmem kaç sene çalıştım maaş kartım hep eşimde durdu, kaç kere yüz yüze geldiysek hep bunu der, sallayan var mı? yok
Benim annemde bana öyle der. Harcamalarımı göstermek istemem çünkü bir sürü nasihat dinleyeceğimdir:) Annemler vakti zamanında çok sıkıntı çekmiş hani tırnaklarını kazıyarak bir birikim yapmış. O yüzden öyle harcamalar ona ters geliyor büyük ihtimal kayınvalidenizde öyledir. Bence alınmayın fazla kendince size iyi niyetli uyarılarda bulunuyor. İdare edin he deyin geçin.
arkadaşlar çok merak ediyorum sizin kayınvalideleriniz de sürekli hesabınızı bilin hesabınızı bilin deyip duruyor mu?
Benim ki her telefonda konuşmamız da nasılsın iyi misin faslından sonra başlıyor hesabınızı bilin akıllı olun şimdi birikmezse hiç birikmez der durur
bu sabah yine konuşuyorduk yine aynı şeyler :S
geçenler de eşimle önce kahvaltı yaptık sonra sahilde biraz turladık
fotoğraf çekildik bi kaç tane facebooka koymuş eşim
sanki çok enteresan bir şey yapmışız oluk oluk para harcamışız gibi işte gören telefonda konuşurken siz iyi geziyorsunuz hayat size güzel vs. laf sokup duruyor.
neyse sahilde ki o bir iki fotografı kvdem de görmüş ben ömrümde hiç dışarda yemek yemedim yemem de
öyle olsa biz bu duruma gelemezdikte siz de akıllı olun böyle para birikmez de
eşimde bu tepkilerinden dolayı onlara bir şey duyurmak istemiyor
eğer yemekteysek yürüyüşe çıktık der alışverişe çıkarız hava almaya çıktık der
onların karışmasından bıktığı için eşimde gizliyor herkesin yaptığı basit şeyleri
bilmiyorum belki siz bunda ne var ki diyeceksiniz ama ben çok sıkılıyorum bu tepkilerden
benim hayat felsefemde öyle daire üstüne daire mal üstüne mal yapmak yok
bi ev alayım biraz kenarda param olsun zor günler için yeterli
eşimde bu şekilde düşünüyor
ama ailesi yemeyin içmeyin gezmeyin ot gibi yaşayın mal biriktirin derdindeler
kötü düşünmek istemiyorum bizi düşünüyorlar ondan diyorum ama canım sıkılıyor yine de
ee siz eşinizle yolunu bulmuşsunuz zaten çaktırmayın hayatınıza bakın aileler herşeye karışmak (ve bunuda sizin geleceğinizden kaygı duyduklarından yaptıklarını söylerler)gibi bi huya sahip oluyorlar bazıları ise daha da yoğun duygularda oluyor vs..eşinizde çok rahatsızsa ailesine söylesin olsun bitsin..ne varki bunda
kırmak değilki şuan düşündüm benim kv böyle dese eşim anne bizde hesap yapıyoruz ama hayatta eğlenmekte var genciz yeni evliyiz dese onlar anlar kimse kırılmaz bizde rahat ederiz yani bu basit,bişi
dert etme ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN CANIM BYY
bende tam böyle düşünüyorumgençken yiyip içme gezme giyme topla parayı
yaşlanınca da ne giydiğin yakışsın ne yediğin yarasın ne de dizinde takat olsun gezebilme
ne mantıktır yaa..
bende tam böyle düşünüyorum
gencim, sağlığım yerinde, yeni evliyim şimdi yapmayacağımda ne zaman yapacağım
ki yaptığımız şeylerde herkesin yaptığı sıradan şeyler
Benim nişanlımın aileside öyle. Sürekli dışarıda yemek yemeyin evinizde oturun. Çok gezmeyin. Çaputlara para vermeyin kıyafetlerden bahsediyor çaput derken. Taksiye binmeyin ki taksiye binen yok nereden çıktı bilmiyorum.
En sonda balayı için adını daha önce hiç duymadığım bir yeri tutturmuşlar nişanlıma oraya gidin diye. Elinizdeki parayı yersiniz gelirsiniz diyormuş. Laf olsun torba dolsun. Sanki çocuğuz biz.
Aklinca akil veriyorlarda ipin ucunu kaciriyorlar iste... Bide ogullarinin evlendigini kabul edemeyip gelin parayi yiyor diye telas oluyor o yüzdende sizi uyariyor olabilir :)) Tuaflar yaaa...bizimki öyle demez, cünkü hesabimizi iyi bilirsek oda faydalanamiycak diye korkuyor heralde... Siz zaten gelecek icin kendinizi garantiye almak icin planinizi yapmissiniz... Gezin tozun, yarina cikacagimizi kim biliyor, hem ciksak bile gencken yapilan farkli ihtiyarlayinca farkli.... Ne güzelki esiniz ayni düsüncede sizinle ve kendince cözüm bulmus... Sizde he deyip gecin, hesepliyiz anne hesapliyiz deyin :)) Iyi Gezmeler :)))
ilgisi yok ama ben gezmeyi dışarda yemek yediğim sinemaya gittiğim çay bahçesinde eşimle sohbet ettiğim günleri çok özledim çooook mutluyum diyorum ama mutsuz olduğumu anladımdurumunuz iyiyken bebeğiniz yokken takmayın kimseyi benim içinde gezin olur mu mutluluklar
Onlar zor zamanlarda yaşadıkları için hayatı bundan ibaret sanıyolar canım :) Gezin tozun eğlenin bu hayat bir kere yaşanıyor tadını çıkarın. Şnsalısın ki eşin de farkında gizleme yolunu seçiyor. Ya annesinin sözünü dinleyip evde oturalm moduna geçse :) Ailede sana karşı zavallı oglumun paralarını yiyen hain gelin izlenimi uyanmış ayrıca
aynen öyleBen anlıyorum seni arkadaşım
Konu sahibi siz de haklısınız, sürekli sürekli insan sıkılır, ben olsam sinir olurdum, aklım var çok şükür, e üşenmeyip bi kaç kere de söylediniz, e tamam artık daha ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?