Hesap Ödemek Hakaretmiş!

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
Annemle babam bulundugumuz şehre geldi. Eşimin arkadaşlarıyla iftarı vardı, biz de üçümüz iftara gittik. Hesabı ödedim diye ona hakaret etmiş olmuşum, eşim olsa neyseymiş! Bir daha bizimle bir yere gitmezmiş! Baba ben çalışıyorum. Bu işin kadını erkeği mi var, o kalabalıkta kim fark etti Allah aşkına, dedim. Memlekette ödetmiyorsun, bizim bulunduğumuz şehirde de sen ödeyemezsin, dedim. Babam haklı mı? Onların beni anlayamadığı gibi ben de ailemi anlamıyorum.

Benim babam da asla odetmez esime bile bz de ayri sehirdeyiz bzde yillardir artk ogrendigimz icin odemeyiz esim.cogunlkla bu yuzden gelmez yemeklere bir bahane bulur 🤨

Annemle babam bulundugumuz şehre geldi. Eşimin arkadaşlarıyla iftarı vardı, biz de üçümüz iftara gittik. Hesabı ödedim diye ona hakaret etmiş olmuşum, eşim olsa neyseymiş! Bir daha bizimle bir yere gitmezmiş! Baba ben çalışıyorum. Bu işin kadını erkeği mi var, o kalabalıkta kim fark etti Allah aşkına, dedim. Memlekette ödetmiyorsun, bizim bulunduğumuz şehirde de sen ödeyemezsin, dedim. Babam haklı mı? Onların beni anlayamadığı gibi ben de ailemi anlamıyorum.
Bende ailemden uzak yaşıyorum. Benim de ailem yaşadığım şehre gelse sizin yaptığınız gibi yapardım. Bence babanız biraz alınganlık yapmış 😊

Eşim, annem, babam ve ben ne zaman bulussak hep hesabi babam oderdi. En son gorustugumuzde ben ödedim bisey olmadi. Babam da birsey demedi, ordan kahve icmeye gectigimizde daha kahveleri bitirmeden hesabi ödemeye koştu :D
Boyle laf yapilacak, insanin moralini bozacak bisey yok bir kere ödediniz diye.

Bize maddi olarak zor durumdayız muamelesi yapması üzüyor ve kızdırıyor beni. Iki masalıyız ve birikim yapmasak da yetiyoruz kendimize. Sonra neden bizimle bir sey paylaşmıyorsun diyorlar? Ne anlatsam hep bir tepkiyle karşılaşıyorum çocukluğumdan beri. Aynını kızıma da yapmaya çalışıyorlar, izin vermiyorum. Ben sırf kızıma sesimi yükseltiyorum diye psikiyatriye gittim, ilaç kullanıyorum. Duygudurum bozukluğu ve depresyon var. Keske daha erken tespit edilseymis. Çocukluğum hep sinirli, kırıp dökerek geçti. Ama onlara göre psikiyatriye gitmek acizlik.

Baban haklı. Baban sonuçta gülüm :KK66: babalar kıyamazlar.
Benim babam da asla odetmez esime bile bz de ayri sehirdeyiz bzde yillardir artk ogrendigimz icin odemeyiz esim.cogunlkla bu yuzden gelmez yemeklere bir bahane bulur 🤨
Bende ailemden uzak yaşıyorum. Benim de ailem yaşadığım şehre gelse sizin yaptığınız gibi yapardım. Bence babanız biraz alınganlık yapmış 😊
Misafirler sonucta tabiki sizin odemeniz daha iyi olur.Ama bu konuda bu kadar katiysa yapacak bisey yok.Afiyet olsun :cool:
Eşim, annem, babam ve ben ne zaman bulussak hep hesabi babam oderdi. En son gorustugumuzde ben ödedim bisey olmadi. Babam da birsey demedi, ordan kahve icmeye gectigimizde daha kahveleri bitirmeden hesabi ödemeye koştu :KK70:
Boyle laf yapilacak, insanin moralini bozacak bisey yok bir kere ödediniz diye.
Bence babaniz normal davranmis her baba gibi
bende babama hastanedeydi cicek yolladim aglamisti ve beni gorunce cicegin parasini misliyle vermisti:KK48::KK36::confused::KK200:
Misafir olduğun için ödedim bu seferlik benden olsun sende yarın Çay içmeye götür diye gönlünü alabilirsiniz bazen anne babaları anlamak gerçekten çok zor :KK64:
Bize maddi olarak zor durumdayız muamelesi yapması üzüyor ve kızdırıyor beni. Iki masalıyız ve birikim yapmasak da yetiyoruz kendimize. Sonra neden bizimle bir sey paylaşmıyorsun diyorlar? Ne anlatsam hep bir tepkiyle karşılaşıyorum çocukluğumdan beri. Aynını kızıma da yapmaya çalışıyorlar, izin vermiyorum. Ben sırf kızıma sesimi yükseltiyorum diye psikiyatriye gittim, ilaç kullanıyorum. Duygudurum bozukluğu ve depresyon var. Keske daha erken tespit edilseymis. Çocukluğum hep sinirli, kırıp dökerek geçti. Ama onlara göre psikiyatriye gitmek acizlik.

Maddi durumla ne ilgisi var ki? Benim annemle babam ikiside calisiyor ama esim tek basina ailemden daha fazla kazaniyor ama hesap ödetmek istemiyorlar yine de :) babaniz kadar siz de abartiyorsunuz bazi seyleri. :D

Haklıda değilde aslında sana ödetmek istememiştir çokta uzatıp surat asarsa sen bana ver ozamn ödediğim parayı deyin gönlü olsun 🤣

Bizimkiler mutlu oluyor böyle şeylerden ya:/
Bence baba kızıyla para mevzusu yapmamalı açıkçası bana tuhaf geliyor bilmiyorum

Babanızın hesabı ödemek istemesini anlayabiliyorum ama "eşiniz olsa neyseymis " diye belirtmesi ...yani eşinizin hesabı "erkek olduğu için " odeyebilmesi ama sizin kadın olduğunuz için ona hakaret etmiş olduğunuz zihniyeti hoşuma gitmedi

Belki de baba kiz durumundan dolayi oyle demistir diye dusunmustum ben. Eşi oğlu degil ya hani baba, kiz olarak biyeri cikmislar.
Ama boyleyse cok kotu...

Ne alakasi var ki baba icimden geldi odedm bi dahakine.sen odersin yada hadi dondurma yiyelm sen ismarla gibi takilabilirsin. Babaniz bence esinizin kizacagini dusunmus olabilir bilmiyorum ama tepkisi asiri geldi bana yeni sevgililer gibi trip olmus bu

Belki de baba kiz durumundan dolayi oyle demistir diye dusunmustum ben. Eşi oğlu degil ya hani baba, kiz olarak biyeri cikmislar.
Ama boyleyse cok kotu...
Babasının düşünce biçimini en iyi konu sahibi arkadaş bilir. Ben yorumladigim biçimde hissettim aksi taktirde babası "kızım kıyamıyorum san derdi...torunumun bir ihtiyacını alirdin o parayla derdi"...ama kizinin hesap ödemesini kendisine hakaret olarak adlandirmis ve sert tepki vermiş babası.

babanı sen tanırsın o nedenle çok da umursama hep böyle ise

evet babam da sevmez onun yediğini içtiğini birinin ödemesini ama hesabı ödeyince karışmaz

bir dahaki de benden der geçer

ya da bir yere gideceklerdi otobüs bileti alacaktık

ben ödeyeceğim sen ödeme dedi tamam dedim senin biletin sen öde dedim güdük geçtik

ya da bize geldiler yemeğe gittik bri kaç kez sonra bir yere daha gittik annem dedi ki bu seferkiler benden ben ödeyeceğim tamam dedik

bizde annem de öder hesap ben de öderim kadın erkek gibi bir kavram yok hatta eşim genelde bana ödetir

Back
X