Hesap Ödemek Hakaretmiş!

Babasının düşünce biçimini en iyi konu sahibi arkadaş bilir. Ben yorumladigim biçimde hissettim aksi taktirde babası "kızım kıyamıyorum san derdi...torunumun bir ihtiyacını alirdin o parayla derdi"...ama kizinin hesap ödemesini kendisine hakaret olarak adlandirmis ve sert tepki vermiş babası.

Benim babam hesabi odedigimde hic yorum yapmamisti ama yapacak olsa asla "kizim kiyamiyorum sana"yla baslayan bir aciklama yapamazdi. :D
Babam oyle laflar soylemez, sessiz kalir ya da bazen de duygularini hafif hircinlasarak gosterir o bakimdan ben baya iyi taraftan dusunmusum. :D

Benim babam hesabi odedigimde hic yorum yapmamisti ama yapacak olsa asla "kizim kiyamiyorum sana"yla baslayan bir aciklama yapamazdi. :D
Babam oyle laflar soylemez, sessiz kalir ya da bazen de duygularini hafif hircinlasarak gosterir o bakimdan ben baya iyi taraftan dusunmusum. :D
Aslında insanların duygularını ifade ediş biçimleri çok çeşitli ve ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak yorumluyorum ..siz de öyle...sanırım en doğrusu konu sahibi arkadaşin babasına kendisinin sorması.."baba neden öyle hissettin bana göre yaptığım şey çok normal ama seni de anlamak istiyorum ?" diye

Back
X