hesap sormalı mıyım ?

bana o bayanla kesitiniz mi muhabetti diye sordular . bende öyle arada görüşüyoruz ben yoğunum falan diye konuşmuştuk. giydiğim kıyafete kadar konuşmuşlar mesela en basit. evet bana insanları doldurdun gibi saçma şeyler yazmış.

Sessiz kalmışsınız.hemen uzaklaştım,muhattap olmadım demişsiniz.

Eee sonra nasıl hakaret dolu mesaj atabiliyor bu kişi.demekki normal bir insan değil

Hani ben sussam,uzak dursam durur diye düşünmezdim ben.kaldi ki durmamış hakaret etmeye devam etmiş

Zaten 2 aylık bir tanışma,bence eşinizi dinleyin.kestirip atın bı daha konuşma haddini bulamasın.yoksa böyle devam edebilir.

kesin ilişkiyi boş verin

değmez insanlar

konuşurlar her yerde herkes konuşuyor da lafı taşıyanda sorun

gerçekten hakaret vs varsa kendisine o mesaj sebebiyle dava açacağını yazın ya da arayıp söyleyin.
hakikaten açın da yani.
diğer insanlar ise önemsiz tipler.
eski iş yerimde, bir dönem iyi olduğum sonra çıkarlarına ters düştüğüm için benimle muhabbeti kesen biri vardı.
ekibe yeni gelenler dahil herkesi bana karşı doldurduğunu hissediyordum. zira her zaman normal sohbet ettiğimiz insanlar yüzüme bakmaz, selamlaşmaz olmuştu. ve o şahıs ile yakınlaşmışlardı.
bir kişi daha yapıyordu bu doldurma işini ama daha az kişiye
hayır bu insanların gazı ile benle sohbeti kesen tiplere derdimi anlatma gereği hiç duymadım zaten anlamayacaklardı.
ama doldurmayı yapanlar bana karşı hakaret vs etmemişlerdi. etselerdi ciddi sıkıntı yaratırdım.
benimle bire bir iletişime geçip onları söyleyecek cesaretleri yoktu yani. anca arkadan konuşma. zaten bunu yapanlardan biri aşırı dedikoducu idi. öyle olduğunu anlayınca kendimi geri çekmiştim.
sebebini soracak olursanız iş hayatındaki rekabet gibi şeyler.
sizi anlıyorum yani boş beleş insanlara eften püften saçmalıklar için kendinizi anlatma gereği duymuyorsunuz, haklısınız.

Böyle insanlarla hiç muhatap olmamak lazım aslında hiç takmamak lazım ama onlar sessizliğinizi de yanlış anlayacaklar :)

Bence hiç muhatap olup seviyesine inmemeniz en doğrusu fakat bu davranışlarına devam ediyorsa, size gönderdiği hakaret içerikli mesajlarını silmeyip dava edebilirsiniz. Bırakın mahkemede o uğraşsın, pişman olsun. Biraz sert müdahale olacaktır ama anlamıyorsa bu şekilde anlar belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…