O ozgecet Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil 26 Aralık 2013 13 0 0 35 Edirne 28 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecet #1 Herkese merhaba, haziranda evleniyorum düğün hazırlıkları başladı ama malum ekonomi çok önemli Gelinlik, damatlık falan istanbulda nereleri önerirsiniz? Ya da internet sitesi falan var mı?
Herkese merhaba, haziranda evleniyorum düğün hazırlıkları başladı ama malum ekonomi çok önemli Gelinlik, damatlık falan istanbulda nereleri önerirsiniz? Ya da internet sitesi falan var mı?
__Jelibon__ Mutluluk <3 Kayıtlı Üye 25 Şubat 2013 1.158 298 113 28 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecet #2 Gelinliği falan bilmem ama, Çeyiz alışverişinin hepsini istanbuldan Mahmutpaşa dan yap derim.. Ben öyle yaptım, daha hesaplı ve çeşit bol..
Gelinliği falan bilmem ama, Çeyiz alışverişinin hepsini istanbuldan Mahmutpaşa dan yap derim.. Ben öyle yaptım, daha hesaplı ve çeşit bol..
O ozgecet Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil 26 Aralık 2013 13 0 0 35 Edirne 28 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecet #3 __Jelibon__ .!.: Gelinliği falan bilmem ama, Çeyiz alışverişinin hepsini istanbuldan Mahmutpaşa dan yap derim.. Ben öyle yaptım, daha hesaplı ve çeşit bol.. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun, ben de mahmutpaşayı düşünüyorum, gelinliği de fatih diyolar ama bi bakmakta yarar var galiba
__Jelibon__ .!.: Gelinliği falan bilmem ama, Çeyiz alışverişinin hepsini istanbuldan Mahmutpaşa dan yap derim.. Ben öyle yaptım, daha hesaplı ve çeşit bol.. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun, ben de mahmutpaşayı düşünüyorum, gelinliği de fatih diyolar ama bi bakmakta yarar var galiba
O omrumunomru dağlarda kimsesiz! Kayıtlı Üye 15 Kasım 2013 345 6 16 34 Muğla 28 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecet #4 2. el düşünürmüsün?
O ozgecet Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil 26 Aralık 2013 13 0 0 35 Edirne 28 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgecet #5 omrumunomru .!.: 2. el düşünürmüsün? Genişletmek için tıkla... ikinci el düşünmüyorum, ecotripsos diye bi site buldum ucuzcu gibi, düğün balayı falan hepsinin ucuzu Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2016
omrumunomru .!.: 2. el düşünürmüsün? Genişletmek için tıkla... ikinci el düşünmüyorum, ecotripsos diye bi site buldum ucuzcu gibi, düğün balayı falan hepsinin ucuzu