- 6 Mayıs 2021
- 5
- -3
- 1
- 31
- Konu Sahibi afrodit1213
Böyle bir çok erkek arkadaşım(dostum) oldu. Eğlenceli, sempatik ve arkadaş canlısı kişilerdi. Sizinde çevrenizde böyle arkadaşlarınız var mı merak ediiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin hetero olduğundan emin olamazsınız eğer başında beklemiyorsanız sadece hetero ve geyler yoktur bisexuel olabilir cd olabilir olabilir de olabilir ayrıca gey gibi davranmak konuşmak çok yanlış bir cümle bana göre bunları söylemeye geldim gidiyorumBöyle bir çok erkek arkadaşım(dostum) oldu. Eğlenceli, sempatik ve arkadaş canlısı kişilerdi. Sizinde çevrenizde böyle arkadaşlarınız var mı merak ediiyorum :)
İnsanların özel durumlarından dolayı sağda solda konuşmasından hoşlanmıyorum siz de tam bunu yapıyorsunuz. hetero olup gay gibi konuşan arkadaşınızın dedikodusunu yapmayın. Yaptığınız çok yanlışBöyle bir çok erkek arkadaşım(dostum) oldu. Eğlenceli, sempatik ve arkadaş canlısı kişilerdi. Sizinde çevrenizde böyle arkadaşlarınız var mı merak ediiyorum :)
Bunu sormak için miBöyle bir çok erkek arkadaşım(dostum) oldu. Eğlenceli, sempatik ve arkadaş canlısı kişilerdi. Sizinde çevrenizde böyle arkadaşlarınız var mı merak ediiyorum :)
var yada yok neden bu merakınız ne için irdeliyorsunuz var dersek sizin için ne önemi var insanların özelini sorgulamak yerine kendinizi sorgulayın ilk önce hoşnut olmadığınız insanlarla gorusmessiniz ama başkalarının cinsel tercihleri ne sizi nede bir başkasını ilgilendirmezBöyle bir çok erkek arkadaşım(dostum) oldu. Eğlenceli, sempatik ve arkadaş canlısı kişilerdi. Sizinde çevrenizde böyle arkadaşlarınız var mı merak ediiyorum :)
Yeni bir Freud mu doguyor acaba :) Var desek bana bir tane yap mi diyeceksiniz..Su insanlari inanclariyla veya cinsel tercihleriyle etiketlemekten vazgecin.Böyle bir çok erkek arkadaşım(dostum) oldu. Eğlenceli, sempatik ve arkadaş canlısı kişilerdi. Sizinde çevrenizde böyle arkadaşlarınız var mı merak ediiyorum :)
Sorgulamiyor,ariyor,araniyor :) Konu basliginida bu sekilde acmis ki cevresinde olan varsa tanisin,tanissin :)Gayler illa kırıtarak konuşacak diye bir kalıp mı var. Gayet İstanbul Türkçesiyle konuşan gay tanıdıklarım var. Ama cinsel tercihleri ne beni, ne de başkasını ilgilendirir. Siz kimsiniz ki insanların ahlak bekçiliğine soyunuyorsunuz?
bence de emin olmanız çok zorKimsenin hetero olduğundan emin olamazsınız eğer başında beklemiyorsanız sadece hetero ve geyler yoktur bisexuel olabilir cd olabilir olabilir de olabilir ayrıca gey gibi davranmak konuşmak çok yanlış bir cümle bana göre bunları söylemeye geldim gidiyorum