Hetero olduğundan emin olduğum ama kız arkadaş ortamında Gay gibi konuşan erkek arkadaş :)

Böyle bir çok erkek arkadaşım(dostum) oldu. Eğlenceli, sempatik ve arkadaş canlısı kişilerdi. Sizinde çevrenizde böyle arkadaşlarınız var mı merak ediiyorum :)
Kimsenin hetero olduğundan emin olamazsınız eğer başında beklemiyorsanız sadece hetero ve geyler yoktur bisexuel olabilir cd olabilir olabilir de olabilir ayrıca gey gibi davranmak konuşmak çok yanlış bir cümle bana göre bunları söylemeye geldim gidiyorum

Böyle bir çok erkek arkadaşım(dostum) oldu. Eğlenceli, sempatik ve arkadaş canlısı kişilerdi. Sizinde çevrenizde böyle arkadaşlarınız var mı merak ediiyorum :)
İnsanların özel durumlarından dolayı sağda solda konuşmasından hoşlanmıyorum siz de tam bunu yapıyorsunuz. hetero olup gay gibi konuşan arkadaşınızın dedikodusunu yapmayın. Yaptığınız çok yanlış

Ne oldu, arkadaşına mı ayarlayacaksın?
Gay gibi konuşmak nedir ayrıca ya? Homoseksüel erkeklerin hepsinin kırılarak konuştuğunu mu sanacak kadar cahil miyiz gerçekten?

Cinsellik, cinsel tercihler, inançlar, kısacası insana özel her şey ona özel kalmalı. Tartışmaya açmak, merak etmek, fikir yürütmek bana çok boş geliyor. Bırakalım herkes dilediği gibi yaşasın.

İnsanların cinsel tercihi tavrı sizi neden bu kadar ilgilendiriyor? Bu kadar mı boş vaktiniz var, inanamıyorum. Sorunuzun cevabı soft takılıyodur adam tarzı öyledir, bu sizi o kişinin cinsel yönelimini tahmin etmenizi gerektirmez. Din de böyledir Özgür bırakın insanları.

Bu ne şimdi anket mi? Varsa böyle insanlar çevremizde, ne olacak? Burda dedikodularını mı yapıcaz?
Milletin ne dertleri var siz ne ile uğraşıyorsunuz 🤢

Bunu sormak için mi
Üye oldunuz
Size ne ? Olduysa da arkadaşımın cinsel eğilimiyle ilgilencek kadar şaşırmadım

var yada yok neden bu merakınız ne için irdeliyorsunuz var dersek sizin için ne önemi var insanların özelini sorgulamak yerine kendinizi sorgulayın ilk önce hoşnut olmadığınız insanlarla gorusmessiniz ama başkalarının cinsel tercihleri ne sizi nede bir başkasını ilgilendirmez

Yeni bir Freud mu doguyor acaba :) Var desek bana bir tane yap mi diyeceksiniz..Su insanlari inanclariyla veya cinsel tercihleriyle etiketlemekten vazgecin.

Gayler illa kırıtarak konuşacak diye bir kalıp mı var. Gayet İstanbul Türkçesiyle konuşan gay tanıdıklarım var. Ama cinsel tercihleri ne beni, ne de başkasını ilgilendirir. Siz kimsiniz ki insanların ahlak bekçiliğine soyunuyorsunuz?

Gayler illa kırıtarak konuşacak diye bir kalıp mı var. Gayet İstanbul Türkçesiyle konuşan gay tanıdıklarım var. Ama cinsel tercihleri ne beni, ne de başkasını ilgilendirir. Siz kimsiniz ki insanların ahlak bekçiliğine soyunuyorsunuz?
Sorgulamiyor,ariyor,araniyor :) Konu basliginida bu sekilde acmis ki cevresinde olan varsa tanisin,tanissin :)

Kimsenin hetero olduğundan emin olamazsınız eğer başında beklemiyorsanız sadece hetero ve geyler yoktur bisexuel olabilir cd olabilir olabilir de olabilir ayrıca gey gibi davranmak konuşmak çok yanlış bir cümle bana göre bunları söylemeye geldim gidiyorum
bence de emin olmanız çok zor :halay:

Back
X