" HETEROZİGOT MUTANT " (C6771) PAI-I(4G/5G) : 5G/5G

missmilkshake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
77
31
88
Merhaba arkadaşlar....Bundan yaklaşık 3 ay önce trombofoli ve kromozom kan testlerini yaptırmak için kan verdim ve sonuçlarımı bugün aldım doktoruma gidemedim yalnız bu yazılanların ne demek olduğunu öğrenmek istedim anlamını bilen var mı????? Yardımcı olur musunuz????

MTFHR677t HETEROZİGOT MUTANT yani tek gende mutasyon var hasta değil taşıyıcısın canım

İlk önce teşekkür ederim cevabın için canım...İnternet te biraz araştırdım yani kanımda pıhtılaşma varmış bu durumda iğne mi kullanmam gerekiyor???

Rica ederim canım tabi doktorun daha iyi bilecektir ama ben de mtfhr 677 homozigot mutantım yani taşıyıcı değil hastayım ama normalde bu bozukluk ilaç kullanmayı gerektiren bi durum olmaz bende hematolojide başka tür hemofililer de bulundu normal hayatımda 100 mg coraspin kullanıyodum hergün şimdi hamileyim ilaveten iğneye başladım.. Normalde herhangi bi iğne veya ilaç gerektiren bi durum değil canım bildiğim kadarıyla yine de tabiki doktoruna sorsan daha doğru olur

İki düşük yaptım biri 2 aylıkken kalbi durdu çevremdekiler pıhtılaşma olabilir iğne kullanabilirsin dediler hatta doktorum da testlerden sonra kullanmam gerekebilir diye söylemişti bakalım hafta sonu randevu aldım doktorum ne diyecek.....Bebeğini de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

Üzüldüm canım Allah tekrar kısmet etsin en kısa zamanda inşallah Benim de kayıplarım oldu 9 haftalık tek ve 10 haftalık ikiz sonra araştırıldı bu hemofililer çıktı.. Ama normal zamanda kullanılmıyo iğne ciddi bi pıhtılaşma yoksa sadece gebelikte kullanılıyo ama sanırım coraspin kullandırır doktorun bana kullandırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…