Heves ve hayal kırıklığı

dipsizucurum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
92
38
3
27
Merhabalar,yakın bir arkadaşımın tanıdığı bir arkadaşı ile instagram üzerinden konuşmaya başlamıştık.2,5 aydır da beraberiz,sorun şu ki ben tuzlada oturuyorum o pendikte aramızda en fazla 20-25 dakikalık bir mesafe var.Bu 2,5 ay boyunca hiç buluşamadık,telefonla konuşuyoruz devamlı görüntülü vb. benim ailemden kaynaklanan bir sorundan dolayı hafta sonları dışarı çıkamıyorum ama hafta içi her gün o istese vakit ayırabilirim bir günümü onunla geçirmeye hazır bir şekilde bekliyorum.4-5 defa buluşma planı yeri ayarladık hayaller kurduk şöyle yaparız buluşunca şuraya gideriz diye ister istemez heveslenip hayal kuruyorsun,özlem ve istekle yanına gideceğim günü bekliyorum.Geçen gün ki buluşma planında yakın arkadaşının bi derdi vardı onunla uğraştı ses çıkarmadım buluşma konusunu dahi açmadım ki o da unutmuştu zaten,bir kere daha plan yaptık bu defa da maddi sıkıntısı olduğunu sıkılarak dile getirdi destek oldum yine bir şey demedim olsun birdahaki haftaya ayarlarız dedim sabrettim,1-2 daha ayarlama konusunu konuşuldu ama dün netleşmişti kesinlikle bugün buluşacaktık her şeyi planladık saatleri saymaya başlamıştım ki dün akşam arkadaşının babası hastalanıp vefat etmiş onun yanında olmam lazım diye bir mesaj attı,dün öğlene kadar her şey normaldi plan yapıyorduk hatta gittim alışveriş yaptım büyük bir hevesle sırf bugün yanında olacağımı düşündüğüm için.İçim yandı yine aynı şey olduğu için,idrak edemediğim şey neden diğer günlerde sorun olmuyor da bizim buluşmamıza 1-2 gün kala hep engel çıkıyor ona sorduğum zaman bana benim elimde olan bir şey değil suçlusu ben miyim ben senden daha çok istiyorum buluşmayı diyor.Gece çok üzgün kırık olduğum için sadece tamam yazdım mesajına,şimdi nasıl davranacağımı bilmiyorum,yine plan yapıp hevesim kırılsın istemiyorum gerçekten çok kötü bir his.Uzun oldu yazım ama okuyup fikir veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:
bence seninle buluşmayı istiyor ama parası yok
bu yüzden sana bunu açıkça söyleyemediği için böyle bahanelere başvuruyor
benim aklıma bu geldi
he bu arada çalışıyor mu bu arkadaş
Çalışıyordu 1 ay önce çıktı iş yerinden,bahsettiğim yakın arkadaşına yüklü bir miktar borç vermişti 3 hafta önce o yüzden görüşemedik bana bunu söyledi açık bir şekilde ama geri aldı şu an öyle bir sıkıntısı yok

2,5 aydır beraberiz demişsin ama sadece mesajlaşıyosun başka bişey yok. ben olsam 2,5 ay beklemem. ilk bir ayda baktım buluşamıyoruz keser atarım. niye bekleyeyim ki. atla deve değil yani. ayrıca parası olmasa bile bi kahve dediğin 10 lira en fazla. bence adam oyalıyor.

Ben de aynı şeyi düşündüm hatta şu an babası vefat eden arkadaşının yanında gidip destek olmak isterim ama ona bunu söyleyemiyorum yine bahane tarzı bir şey söyler ya da olmaz falan derse diye bilmiyorum ya ne diyeceğimi

Eeeh sıktın artık dersin

Çalışıyordu 1 ay önce çıktı iş yerinden,bahsettiğim yakın arkadaşına yüklü bir miktar borç vermişti 3 hafta önce o yüzden görüşemedik bana bunu söyledi açık bir şekilde ama geri aldı şu an öyle bir sıkıntısı yok
o zaman tek diyeceğim seni oyalıyor.

Ne kadar saçma

Kalkıp iki akbil basıp da parkta buluşmaya da mı gelemiyor?

2 liralık poğaça da mı yiyemiyorsunuz?

Veya kapının önünde de mi oturamıyorsunuz?

Ben hiç iyi kokular almıyorum bu adamdan.

Sırf bahane.

A
görüşmek istemediğini neden düşünmedin hiç?

sadece mesajlaşıp vakit geçirmek amacı bence.
Akbil basmalık bir durum bile yok o derece yakın olduğumuz halde böyle olması canımı sıkıyor zaten her defasında mı bir şey çıkar ben defalarca dile getirdim hiçbir beklentim yok amacım onu pahalı mekanlara götürüp parasını yemek de olmadı olmaz hiçbir zaman

A

Akbil basmalık bir durum bile yok o derece yakın olduğumuz halde böyle olması canımı sıkıyor zaten her defasında mı bir şey çıkar ben defalarca dile getirdim hiçbir beklentim yok amacım onu pahalı mekanlara götürüp parasını yemek de olmadı olmaz hiçbir zaman

Çok üzgünüm ama kesinlikle seni oyalıyor

Bence görüşme bile

Çok huylandım ben bu adamdan

Hiç iyi şeyler hissetmiyorum

İçinde olduğun için göremiyorsun belki ama gerçekten altından kötü şeyler çıkacağını düşünüyorum

Hiç normal değil

Ben de aynı şeyi düşündüm hatta şu an babası vefat eden arkadaşının yanında gidip destek olmak isterim ama ona bunu söyleyemiyorum yine bahane tarzı bir şey söyler ya da olmaz falan derse diye bilmiyorum ya ne diyeceğimi
şimdi olmaz. Arkadaşının yanında olması lazım. Sizinle uğraşmaz. Başka bir gün yapin.

2,5 ay iyi dayanmışsın.
Adam burnunun dibinde,öyle bir kaç gün bile beklenmez ki.
Madem tanıştın,çıkar oturursun bir yerde ya aynı gün ya da ertesi gün.

Sen gitmeyi teklif et bakalım o zaman niyeti net olarak anlaşılır... Belki parası yoktur ama bu da bahane değil çünkü 2,5 ay olmuş şaka gibi... Bir bardak çay içecek parası yoksa bir zahmet sevgili de yapmasın... Gitsin iş bulsun çalışsın

Kızım Allah seni kadir gecesi doğurmuş.. RUN!
O yüzden mi bu kadar bahtsızım
Çok üzgünüm ama kesinlikle seni oyalıyor

Bence görüşme bile

Çok huylandım ben bu adamdan

Hiç iyi şeyler hissetmiyorum

İçinde olduğun için göremiyorsun belki ama gerçekten altından kötü şeyler çıkacağını düşünüyorum

Hiç normal değil

Ben hevesimin kırıldığını neden hep yan yana gelme planı yaptığımız günlerde ille de sorun çıktığını ona söylediğim zaman da ben istemiyor muyum sanki elimde değil kız bağır haklısın ama sen de beni anla diyor

Back
X