- 17 Mayıs 2017
- 92
- 38
- 3
- 27
- Konu Sahibi dipsizucurum
Merhabalar,yakın bir arkadaşımın tanıdığı bir arkadaşı ile instagram üzerinden konuşmaya başlamıştık.2,5 aydır da beraberiz,sorun şu ki ben tuzlada oturuyorum o pendikte aramızda en fazla 20-25 dakikalık bir mesafe var.Bu 2,5 ay boyunca hiç buluşamadık,telefonla konuşuyoruz devamlı görüntülü vb. benim ailemden kaynaklanan bir sorundan dolayı hafta sonları dışarı çıkamıyorum ama hafta içi her gün o istese vakit ayırabilirim bir günümü onunla geçirmeye hazır bir şekilde bekliyorum.4-5 defa buluşma planı yeri ayarladık hayaller kurduk şöyle yaparız buluşunca şuraya gideriz diye ister istemez heveslenip hayal kuruyorsun,özlem ve istekle yanına gideceğim günü bekliyorum.Geçen gün ki buluşma planında yakın arkadaşının bi derdi vardı onunla uğraştı ses çıkarmadım buluşma konusunu dahi açmadım ki o da unutmuştu zaten,bir kere daha plan yaptık bu defa da maddi sıkıntısı olduğunu sıkılarak dile getirdi destek oldum yine bir şey demedim olsun birdahaki haftaya ayarlarız dedim sabrettim,1-2 daha ayarlama konusunu konuşuldu ama dün netleşmişti kesinlikle bugün buluşacaktık her şeyi planladık saatleri saymaya başlamıştım ki dün akşam arkadaşının babası hastalanıp vefat etmiş onun yanında olmam lazım diye bir mesaj attı,dün öğlene kadar her şey normaldi plan yapıyorduk hatta gittim alışveriş yaptım büyük bir hevesle sırf bugün yanında olacağımı düşündüğüm için.İçim yandı yine aynı şey olduğu için,idrak edemediğim şey neden diğer günlerde sorun olmuyor da bizim buluşmamıza 1-2 gün kala hep engel çıkıyor ona sorduğum zaman bana benim elimde olan bir şey değil suçlusu ben miyim ben senden daha çok istiyorum buluşmayı diyor.Gece çok üzgün kırık olduğum için sadece tamam yazdım mesajına,şimdi nasıl davranacağımı bilmiyorum,yine plan yapıp hevesim kırılsın istemiyorum gerçekten çok kötü bir his.Uzun oldu yazım ama okuyup fikir veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
Son düzenleme: