Heves ve hayal kırıklığı

Bak konu sahibesi yaşlarınız genç
Çocuk sana Real Madrid demiş belli ki çekici havalı bir kızsın
Çocuk da hüngür hüngür ağladığına göre gerçekten Sivasspor:olamaz:
Sizin yaşınızdayken en önemli özgüven bileşeni dış görünüş

İlerleyen yaşlarda insan kendini tipiyle yargılamayı bırakıyor

Çocuk da kendini beğenmiyor senin
beğenmeyeceğinden korktuğu için böyle bir yola başvurmuş

Yani seni kandırması tabi ki saçmalık ama benim olduğum yerden bakınca sebebi anlaşılır olduğu için o kadar da korkunç durmuyor durum

Yine de sen bilirsin, sana kalmış

Senin yerinde olsam 1 kere buluşur bakardım çünkü senin de gönlün var gibi gibi
Kendisi buluşmak için çok ısrar ediyor şimdi, sevgisine gerçekten inanıyorum yaptıklarını da anlıyorum bir nebze ama içimde hala soru işaretleri var :110:

Evet gerçekten zor bir durum, şimdi o eski kız arkadaş olayı gerçek mi bilemiyoruz tabiki ama başkasının fotoğraflarını kullanıp bir kızla konuşunca ne elde edecek o da saçma. Kötü olmuş yaa bu durum:110: Ne
yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Bu olayı açıklamadan önceki hislerim ve şuan hissettiklerim aynı,ama içimde tuhaf bir his var kandırılmışlık yalan bu tarz

Yani o da korkmakta haklı
Sen Ferrari o Şahinken nasıl çıksın doğruyu söylesin:KK48:
Karakteri kafa yapısı benim hayal ettiğim gibi,bunu o da biliyor.Dış görünüşünü bu kadar zaman saklamış olması,bu yüzden buluşamamak için bahaneler uydurmasını öğrenince direkt yol vereceğimi düşünmüş,ben öyle yapmadım oturdum düşündüm hislerimi tarttım evet karakteri hala aynı ama keşke böyle olmasaydı diye içimden geçirmeden de yapamıyorum doğrusu :110:

Kendisi buluşmak için çok ısrar ediyor şimdi, sevgisine gerçekten inanıyorum yaptıklarını da anlıyorum bir nebze ama içimde hala soru işaretleri var :110:

Bana kalırsa bir kere buluş sonta otut bak, iyice ölç biç tart. Daha da sindiremezsen, soru işaretlerin gitmezse o zaman yapacak bir şey yok.

Merhabalar,yakın bir arkadaşımın tanıdığı bir arkadaşı ile instagram üzerinden konuşmaya başlamıştık.2,5 aydır da beraberiz,sorun şu ki ben tuzlada oturuyorum o pendikte aramızda en fazla 20-25 dakikalık bir mesafe var.Bu 2,5 ay boyunca hiç buluşamadık,telefonla konuşuyoruz devamlı görüntülü vb. benim ailemden kaynaklanan bir sorundan dolayı hafta sonları dışarı çıkamıyorum ama hafta içi her gün o istese vakit ayırabilirim bir günümü onunla geçirmeye hazır bir şekilde bekliyorum.4-5 defa buluşma planı yeri ayarladık hayaller kurduk şöyle yaparız buluşunca şuraya gideriz diye ister istemez heveslenip hayal kuruyorsun,özlem ve istekle yanına gideceğim günü bekliyorum.Geçen gün ki buluşma planında yakın arkadaşının bi derdi vardı onunla uğraştı ses çıkarmadım buluşma konusunu dahi açmadım ki o da unutmuştu zaten,bir kere daha plan yaptık bu defa da maddi sıkıntısı olduğunu sıkılarak dile getirdi destek oldum yine bir şey demedim olsun birdahaki haftaya ayarlarız dedim sabrettim,1-2 daha ayarlama konusunu konuşuldu ama dün netleşmişti kesinlikle bugün buluşacaktık her şeyi planladık saatleri saymaya başlamıştım ki dün akşam arkadaşının babası hastalanıp vefat etmiş onun yanında olmam lazım diye bir mesaj attı,dün öğlene kadar her şey normaldi plan yapıyorduk hatta gittim alışveriş yaptım büyük bir hevesle sırf bugün yanında olacağımı düşündüğüm için.İçim yandı yine aynı şey olduğu için,idrak edemediğim şey neden diğer günlerde sorun olmuyor da bizim buluşmamıza 1-2 gün kala hep engel çıkıyor ona sorduğum zaman bana benim elimde olan bir şey değil suçlusu ben miyim ben senden daha çok istiyorum buluşmayı diyor.Gece çok üzgün kırık olduğum için sadece tamam yazdım mesajına,şimdi nasıl davranacağımı bilmiyorum,yine plan yapıp hevesim kırılsın istemiyorum gerçekten çok kötü bir his.Uzun oldu yazım ama okuyup fikir veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.

bunu ben de bazen yapıyorum :silah:
çünkü diyorki mesela bir çocuk yok kahve içelim yok diyorum anlamıyor o zaman sinemaya gidelim hayır diyorum ben ısmarlarım vs vs en son pes edip tamam diyorum
sonra da buluşma vaktine yakın türlü bahane çıkarıyorum bunlar hep yumuşak yüzlülükten :bicak:
ama seninki öyle değildir tabi bence sadece mesajlaşmak istiyor ama sevgili istemiyor öyle bik bik telefonda muhabbet etsin amacı o sadece ondan bence:deli:

Hayır ablacım,fake profil açtığını o sırada benimle tanışınca duygularının yoğunlaştığını hesabı kapatıp whatsaptan telefondan konuşunca devam ettirdiğini,cevresındekı herkesin bir an önce bana söylemesi gerektiğini anlattı saatlerce ağlayarak,çıkan bütün işlerin de o yüzdendı dimi dedim evet dedi, sana her gün yüzlerce yalan söylemek zorunda kaldım allah benim belamı versin ama aşığım istersen her yerden engelle hakkındır asla ulaşmam sana ama seni çok sevdiğimi bil dedi
E hani bu yakın arkadaşının, arkadaşıydı. Seni böyle kandırıp arkandan iyi gülmüşlerdir emin ol. Gerçekten hala böyle saf kızlar var mı:işsiz:

Seni çok sevdiğimi bil ne ya:KK70:

Allah iyiliğinizi versin ne diyim. Saf olma gözünü aç. Nette herkese güven olmaz. Yakın arkadaşına da tekmeyi bas.

E hani bu yakın arkadaşının, arkadaşıydı. Seni böyle kandırıp arkandan iyi gülmüşlerdir emin ol. Gerçekten hala böyle saf kızlar var mı:işsiz:

Seni çok sevdiğimi bil ne ya:KK70:

Allah iyiliğinizi versin ne diyim. Saf olma gözünü aç. Nette herkese güven olmaz. Yakın arkadaşına da tekmeyi bas.
oo yeni okudum ben bunları
bu kadar yalan dolan..

Sadece tipi değil karakteri de olmamış. Ozguvensiz yalancı bir de yalanını bastırmak için mükemmel arkadaş pozları kesmiş seni de ezmeye çalıştı. Ayrılırken bile sorun sende değil bende kusura bakma diyemedi. Bırak Allah aşkına. Gitsin kendine küçük kumeden bı takım bulsun.

Ayrıca 2 ayda ne askiymis bu görmeden etmeden hıçkırıklarla ağlamak falan. Ahaha resmen fake hesapla kız düşürmeye çalışan iticiligi.

Back
X